Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *436*
Raspunsuri - Pagina 24
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/novus/novus.jpg)
novus spune:
Am vorbit azi si cu Cami, Iulia a inceput cura azi si asteptam sa apara rezultatele pozitive cat mai repede
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anca_nicolae spune:
gaza
te pup si iti doresc sa gasesti ce e mai potrivit si dragut pt Katerina :), si sa stii ca ei, copiii, sunt muuuuuult mai putin afectati de purtatul ochelarilor decat noi, parintii. Noua ni se par asa, o problema, lor nu, ai sa vezi, tot o vesela si o dinamica o sa fie gazulina! Oricum, desi eu nu-s experta deloc cu ochii [pana la 40 de ani am vazut ok, acum insa cred ca a venit prezbitismul de care am invatat in clasa 7, pe pag din dreapta ], stiu ca in unele cazuri, ochelarii reusesc sa corecteze problema, si sa nu mai fie nevoie de ei. Oricum, nu privi ca o problema de sanatate, ci doar asa, ca un aspect de "fashion", cum va asortati...
va pupam!
Poze cu noiVeronica-Elena 14 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 3 anisori
Gianina34 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kea Fetelor, oare n-ar fi bine, ca la blogul Iuliei sa se inverseze postarile, adica cele noi sa fie in josul paginii, iar atunci cand deschizi blogul sa apara prima data povestea Iuliei? Keutu cheliutu |
sunt de aceeasi parere
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
Gianina34 spune:
of, of ochisorii astia
si eu am o strangere de inima; saptamana viitoare avem programare (la 1 an si un pic aveam ceva probleme, sper sa se fi remediat intre-timp)
pupam gazulinele
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonapro/simonapro.jpg)
simonapro spune:
Ziua buna!
Am fost si eu prin zona, dar cu zile super aglomerate la munca, n-am mai reusit sa scriu.
Bebe: felicitari, un bebe sanatos si la termen
Azi dau de baut, mi s-a nascut nepotelul Albert Andrei, are 3.500 si 53 de cm, imi pare asa de rau ca e in Bucuresti si nu stiu cand o sa ajungem sa-l vedem.
Gaza: nu te necaji, o sa vezi ca te obisnuiesti repede si Gazulina e frumoasa oricum.
Gianina: multi sa treaca cat mai repede ce te necajeste.
Noua ne-a zis doctorul, ca Sebi ma mosteneste pe mine cu miopia
http://iulia-elena.blogspot.ro/
gigelica20 spune:
Buna tuturor,
Stiu ca sunt un fiu ratacitor, dar sper sa ma primit cu bucurie.
In primul rand curaj pentru Iulia si Cami si nu e zi in care sa nu ma gandesc si sa nu ma rog pentru ele.
Apoi felicitari pentru 2 noi burtici de care nu stiam:Pisigri si Denisamada.
Va pup.
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inapreda/inapreda.jpg)
inapreda spune:
Saluti,
Kea, da, din pacate, trebuie picaturi; partea naspa e ca trebuie puse de 5 ori tot la interval de 10 minute si, dupa prima serie, deja copilul stie ce urmeaza si e destul de convins ca nu pisca. La noi avantajul a fost ca dna. dr. stie cum sa-l ia; ne-am dus de mai multe ori in vizita pina s-a obisnuit Ian cu ea si cu cabinetul (mergeam cam de 2 ori pe saptamina si stateam cit voia Ian; s-a uitat prin "aparat" si a vazut baloane, i-a aratat litere, masinute, animalute; am platiti o singura consultatie ). Abia apoi am fost pentru picaturi. Ne-am dus si eu si Jambo ca sa aiba mai mare incredere. Ne-am folosit si de intrebari ajutatoare: vrei sa-ti puna mama 10 picaturi sau dna dr una? Deja, la a 5-a tura de picaturi, i-am promis un kinder
Sanatate!
Gaza, oricit ar parea de ciudat sa ma vaiet si sa sufar pentru "o problema minora" sa stii ca si eu am suferit si...inca sufar ca Ian trebuie sa poarte ochelari. DAR sper sa se remedieze in timp. Asa mi s-a spus. La faza cu "modelul" iar de inteleg. Nu prea am gasit (de fapt, NU am gasit
) un model sa-mi placa. In plus, oricit de dragut ar fi modelul, arata...ciudat dupa ce lateralele sint indoite ca sa le stea pe nas corect. Oricum, eu zic sa ai incredere ca se va corecta, e doar o problema pasagera si, cel mai important, nu doare. Hai, curaj
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/georgiana310/georgiana310.jpg)
georgiana310 spune:
Salutare,
Felicit noua graviduta!!! Sanatate si sarcina usoara! :)
Eu am ajuns azi noapte acasa. Azi la pranz m-am trezit arzand, cu febra 38.6 si un rinichi dureros. Oare are legarura ca din 55 ore de condus, am dormit numai 10?!
Pupici Mihaelei alias Marcia, care a trimis pentru Iulia o suma extrem de generoasa!!!ici, tineti-mi pumnii sa nu bolesc mult!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Gaza22/Gaza22.jpg)
Gaza22 spune:
Hello fetelor, ma bucur ca azi imi merge mai bine netul si am reusit sa va citesc. Multumesc de incurajari si ganduri bune.
Nu mai stiu cine si ce ma intreba dar pe scurt povestea ar fi asa. Mie mi s-a parut de mai demult ca ii fuge un ochisor, nu puteam spune cu siguranta. Pana la 3 ani muschii oculari nu sunt bine dezvoltati dar dupa ar trebui sa se stabilizeze. Asa ca la 3 ani (aprox) am mers la control. Strabism nu are dar este evidenta in urma controlului o diferenta de dioptrii intre ochiul drept si cel stang. Cu dreptul nu vede asa bine ca si cu stangul. Ne-a pus si noua picaturi pentru ca numai asa se poate stabili cu exactitate ce si cum. Gaza are dioptrii cu plus dar nu se poate spune ca sunt de aproape sau distanta. Sunt generale, iar la copii de obicei dioptriile sunt cu plus cu exceptia cazurilor de miopie. Singura problema pe care o am este ca cei de acasa i-au recomandat ceva iar cei de aici dioptrii mai mari. Stiu ca la oftalmologi fiecare are alta parere dar durerea mea e ca trebuie sa aleg intr-un domeniu pe care nu-l cunosc, ce e mai bun pentru fata mea. Am hotarat sa merg dupa recomadarile dr de aici din mai multe considerente pe care nu mai are rost sa le enumar, dar nici unul nu tine de profesionalism. In plus faptul ca i s-au recomandat dioptrii mai mari nu ma mai sperie dupa ce am aflat cam cat sunt in general dioptriile la copii si ca se recomanda cea mai mare posibil pentru a corecta total diferenta (la copii nu si la adulti si doar pentru cazuri de genul nostru).
Ma rog cum spunea si Ina nu vreau sa ma plang pentru "o problema minora". Ina te si te inteleg perfect. Vom trece noi cu bine si peste acest hop.
Le pupam si noi pe Cami si Iulia si le dorim sa treaca cu bine peste tura 3. Sa aiba efecte pozitive cat mai multe si negative cat mai mici.
Monn, n-ar trebui sa se grabeasca procedeul de aplicare la clinici ca sa avem raspunsuri cat mai repede? Ar fi mare pacat sa se taraganeze lucrurile dupa ce se termina turele de citostatice.
Va pupacim pe toate si va multumim pentru gandurile frumoase si incurajari
",,md,d,,,dmmmmmmkkkkkk]" (va multumeste si Gaza)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/georgiana310/georgiana310.jpg)
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Monn, n-ar trebui sa se grabeasca procedeul de aplicare la clinici ca sa avem raspunsuri cat mai repede? Ar fi mare pacat sa se taraganeze lucrurile dupa ce se termina turele de citostatice. Mami de Gazii mica si frumoasa ![]() ![]() ![]() |
Sigur ca ar trebui! Dar acest 'ar trebui' este destul de general... adica, ca si primarul... ar trebui sa se faca...
![](chatterbox.gif)
Chato, Monn, Simply, eu, (si numai asta tin eu minte acum!!!) trimitem pe unde putem analizele si hartiile medicale pe care le avem. Ca idee, si eu m-am intors cu un raspuns de la o clinica din Geneva care zice ca in principiu, 'ar trebui' sa accepte cazul. Dar, acest lucru nu se poate stabili asa... dupa analize. In principiu, nici daca ar avea Iulia analizele la zi n-ar putea spune cineva DA, acceptam cazul. Procedura - la 100% din clinicile care fac aste este:
1. vad dosarul medical
2. programeaza pacientul - consult clinic, analize, etc
3. accepta sau nu cazul
4. se semneaza agreementul, conditii, plata - se depun o parte din bani. In muuulte cazuri se 'negociaza' tariful. Fie ca suma fie ca modalitate de plata.
5. restul...
Ei, si... cam toti vor sa vada analizele Iuliei DUPA chimio. Asadar, este aproape imposibil ca la 1 zi dupa ce a terminat ultima cura de chimio sa intre in operatie. Deasemenea, se poate intampla ca protocolul pe care acum il face Iulia sa intre in completare cu un altul. Deci, e multi de 'daca'.
Ceea ce pe mine ma bucura este ca NIMENI din cei cu care eu am vorbit nu au picat pe spate cand au auzit de caz si cand au vazut prima diagnosticare: TSY, GR4 samd.
Deci, cam asta 'ar trebui' facut: sa ne rugam si sa strangem bani. BTW: de unde s-a estimat aceasta suma de 20 000 - 30 000 euro?!
Sper ca am fost explicita. Iertare daca nu... e de la febra!
![](icon_smile_blush.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)