Dino Expo, pentru copii mici si mari
Raspunsuri - Pagina 2
monicabo spune:
Noi am fost la carrefour orhideea.
Interesant, copiilor le-a placut mult, s-au dat pe t-rex, am cumparat niste dinozauri suveniruri. N-am stat f mult inauntru.
Puncte naspa: Cam scump (am dat 2 adulti+2 copii 90 lei) si cam cald inauntru (deh acanicula asta)
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorikay Eu ma refeream la anunturile de promovare a evenimentului. |
Pe anuntul propriu-zis, nu este tiparita nici taxa de intrare, darmite calaritul T-rex-ului.
Eu v-am anuntat de existenta expozitiei, mai mult de atat nu pot face.
poohy spune:
Interesant sau nu mi se pare relativ - pentru adulti nu, nu e interesant. Pare insa ca au inteles foarte bine segmentul tinta - copiii. Si acum isi aduc aminte, dupa aproape 3 saptamani :) Asa ca pentru copii merita. Insa am vazut si copii plangand cand parintii au facut calea intoarsa vazant pretul... E cam sus pentru Romania.
Anca, Manu 02.06.2007 si Mihnea 09.04.2009
Alex@Sara spune:
huuuhh,bine ca nu s-a inchis subiectul
Am fost si noi azi,si am ramas cu o maare dezamgire .Exponatele nu sunt nici pe departe cu ce se lauda ei.spatiul ff mic...si cortul fara AC ,unde efectiv era sauna.nu am reusit sa stam mai mult de 5 minute-cu tot cu shopingul de chinezisme ordinare la preturi woowww,dar na,daca vor copchiii cine suntem noi sa ne opunem .Toata distractia ne-a costat 150 lei,ca de banii aia mai bine mergeam oriunde in alta parte si poate aveam parte macar de conditii civilizate.Mi-a parut rau de tero mare,ca lui i-a placut dar efectiv el ne-a rugat sa iesim ca nu mai poate respira si ca "e fleasca" .Poate data viitoare vor tine cont si de vreme si vor monta niste AC in cort,ca sigur vor avea si mai multi vizitatori
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
Androix spune:
citat din mesajul lui Raza de soare Rog moderatorii sa inchida acest subiect. Multumesc! |
Nu inteleg de ce sa se inchida subiectul. Nu te-a acuzat nimeni de nimic, dar este de interes si bine de stiut la ce sa te astepti cand mergi. Pretul ca pretul dar sa intru si sa nu pot respira de cald inauntru ar fi chiar foarte nasol. Tu nu ai vrea sa fi stiut amanuntul asta inainte de a merge daca s-ar fi putut? Sau a fost o surpriza placuta faptul ca a fost infiorator de cald?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
alinuk spune:
si noi am fost, e drept ca am prins expozitia in Targoviste acum vreo 3 saptamani
nu stiu de ce cort vorbiti, acolo era in aer liber
noua ne-a placut
am platit doar eu si Teo...parca 40 sau 50lei,
in rest la chinezisme nu ne-am dedat, cunoastem un loc mai potrivit si mult mai accesibil desigur
iata si un filmuletz
http://youtu.be/IsJ6k4GC96U
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
clip party 1 iunie
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui Androix Pretul ca pretul dar sa intru si sa nu pot respira de cald inauntru ar fi chiar foarte nasol. Tu nu ai vrea sa fi stiut amanuntul asta inainte de a merge daca s-ar fi putut? Sau a fost o surpriza placuta faptul ca a fost infiorator de cald? |
Draga mea, daca ai fi citit cu atentie, in loc sa te grabesti sa dezaprobi mesajul, ai fi vazut ca am dat toate detaliile care se puteau da: locatie, program, pret bilete, conditii de temperatura.
Nu stiu de ce te mira faptul ca am cerut inchiderea subiectului. Am acest drept, in calitate de autor.
In plus, nu vreau polemici gen "e prea scump/prea cald". Este pur si simplu un anunt. Cine a vrut sa mearga, a mers. Eu n-am obligat pe nimeni. Mi s-a parut interesant si am vrut sa anunt si alti parinti (mie mi-ar place sa am idee de asemenea expozitii in Bucuresti, ca poate nu peste tot li se face reclama).
A! Si inca un motiv: expozitia s-a incheiat.
Rog moderatorii sa inchida acest subiect. Multumesc!