Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *435*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ala ar fi afis, nu banner. Deci ideal ar fi sa existe si unul, si altul. Intrebarea era daca e ok cu poza aia si cu designul respectiv, fiindca parerile sunt impartite. Credeti ca e mai percutant daca punem poza cu Iulia tunsa sau, dimpotriva, intram intr-o reprezentare prea conventionala a bolii?

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Am reusit sa intru si pe mail-ul comun.
Imi place mult bannerul. Multumim Simply. Cred totusi ca ar trebui sa mai facem unul(sau acelasi) care sa includa si numerele de cont.

Inca o data felicitari fetelor pentru implicare.

Mami de Gazii mica si frumoasa Trei Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

pentru Chato

si

Pt Monn

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Eu perefr afisul asa cum e acum. Parerea mea.

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salutare!

Pup si eu bolnaviorii !

Pup si fetele inimoase care o ajuta pe Iulia !

Si nu in ultimul rand, felicit si pupacesc bortonela gen Mada! Sarcina usoara si bebic sanatos!

Fetele, bannerul trebuie sa aiba link spre blogul Iuliei, sau site, ce avem, sa functioneze ca un buton, se gasesc acolo toate info. L-am pus si pe blogul meu (de la semnatura). Si sunt deschisa la orice sugestii, sa-l imbunatatim! Pup!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Eu perefr afisul asa cum e acum. Parerea mea.

+1

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Iulia va creste mare!
Doamne ajuta si lumineaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Astept raspuns din partea fundatiilor Ringier si Mereu Aproape.

Am dat mailul meu de ajutor catre lista de contacte. A ajuns si la BCR, la una dintre prietenele mele- unde s-au organizat si vireaza banuti in contul lui Cami.

E bine sa ne mobilizam pe toate caile si sa deschide cat mai multe usi pentru atunci cand vom avea toate detaliile legate de clinica si costuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

multumesc si io lui Monn, si celorlalte fete pt implicatie si lui simply pt banner.

facem tot ce se poate pt ca Iulia sa ajunga unde trebuie pentru operatie si tratament.

Mergi la inceput

Am primit raspuns de la fundatia Ringier. L-am trimis pe mailul comun.
As avea nevoie de poze la rezolutie mai buna, acordul lui Cami ca este de acord sa mediatizam cazul (se va face in ziarul Libertatea).

Sunt scrise detaliile astea in mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

In alta ordine de idei: nu-s care va mai amintiti de nervii mei cu schimbul de ulei, cind m-au pus sa platesc 7 litri de ulei pt schimb in loc de 5 litri, cum platesc de zece ani de cind am masina (cu facturile la dosar). Am scris atunci la directia de Leclerc unde am facut schimbul de ulei si le-am cerut banii luati in plus; pt ca nu mi i-au trimis (atunci au zis ma mi-i trimit si s-au facut ca ploua, apoi au zis ca au uitat ), m-am enervat si am sesizat tribunalul. Data la care a avut loc judecata a fost cind eram in ro, in vacanta, asa ca s-a dus motanul cu dosarul.
Azi am primit decizia, care spune asa: ca facturile pe care le-am pus la dosar nu se iau in seama pt ca nu-s pe acelasi nume (e adevarat ca e un amalgam intre: numele meu de fata, numele exului si numele actual, sint facturi pe toate trei numele - si motanul a explicat "de ce-ul") si ca tehnicianul care a facut schimbul de ulei si-a facut meseria, chiar daca a pus mai mult ulei si ca eu am facut o procedura abuziva si ma condamna la plata: 100 euro pt Leclerc, 500 euro pt avocatl lor si "X" pentru procedura la tribunal

Si nu am posibilitate de recurs, este vb de procese la care se poate sesiza recurs doar daca judecatorul NU a respectat legea. Procesul nu poate merge in apel

Ma credeti ca am draci?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

In alta ordine de idei: nu-s care va mai amintiti de nervii mei cu schimbul de ulei, cind m-au pus sa platesc 7 litri de ulei pt schimb in loc de 5 litri, cum platesc de zece ani de cind am masina (cu facturile la dosar). Am scris atunci la directia de Leclerc unde am facut schimbul de ulei si le-am cerut banii luati in plus; pt ca nu mi i-au trimis (atunci au zis ma mi-i trimit si s-au facut ca ploua, apoi au zis ca au uitat ), m-am enervat si am sesizat tribunalul. Data la care a avut loc judecata a fost cind eram in ro, in vacanta, asa ca s-a dus motanul cu dosarul.
Azi am primit decizia, care spune asa: ca facturile pe care le-am pus la dosar nu se iau in seama pt ca nu-s pe acelasi nume (e adevarat ca e un amalgam intre: numele meu de fata, numele exului si numele actual, sint facturi pe toate trei numele - si motanul a explicat "de ce-ul") si ca tehnicianul care a facut schimbul de ulei si-a facut meseria, chiar daca a pus mai mult ulei si ca eu am facut o procedura abuziva si ma condamna la plata: 100 euro pt Leclerc, 500 euro pt avocatl lor si "X" pentru procedura la tribunal

Si nu am posibilitate de recurs, este vb de procese la care se poate sesiza recurs doar daca judecatorul NU a respectat legea. Procesul nu poate merge in apel

Ma credeti ca am draci?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Wow! si chiar nu se mai poate face nimic in acest sens? E un fel de si f**ut si cu banii luati

Mergi la inceput