Aspirante optimiste(798)!Felicitari Katy82!!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Marie, atunci rabdam inca o zi, doua, trei, noua, pana se fac betzilii paralele

Asteptam bre, ce sa facem. Te pomenesti ca iar ma minte vreo barza de-aia de-mi fac sperante anapoda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'Neata fetele!

slaba activitate pe aici
eu mi-am facut dimineata un test de ovu' si nici urma de a doua liniuta.... oricum daca am ovulat joi cred ca azi nu se mai vedea liniuta nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

buna dimineata fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

'Neata fetele!

slaba activitate pe aici
eu mi-am facut dimineata un test de ovu' si nici urma de a doua liniuta.... oricum daca am ovulat joi cred ca azi nu se mai vedea liniuta nu?

Aspenter (75 mg) 1 pastila la 2 zile

Moni asa este nu se mai vede daca joi ai ovulat!
Aaaa si eu azi sunt z3
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

Buna dimineata fetelor,
Am revenit si eu din weekend-ul prelungit. Am fost la mare, mi-am petrecut ziua de nastere acolo. A fost frumos, apa e foarte calda. In rest sunt, bine, astept sa treaca timpul, azi mi-am mai facut un pregnyl pentru progesteron, si bag in fiecare zi dimineata si seara, cate un ovul de utrogestan. Azi dupa-amiaza merg la eco sa vad corpurile galbene, si sa vad cat am si endometru. Sunt in ziua 18 a CM, si ziua 5 dupa ovulatie.
Ce vroiam sa va zic fetelor este ca am visat acum 2 nopti, exact de ziua mea, un pui de soricel, care din pacate l-am cam ranit involuntar, fiind la tocul usii, dar nu murise...oare sa insemne sarcina? Apoi am visat si 2 pui de iepurasi de casa si un pui de veverita, fiecare avea camera lui separata.... Poate insema ceva....sau poate nu, subconstientul meu lucreaza. Va pup pe toate si ma rog la DD sa-mi dea puterea sa fiu rabdatoare si sa-mi dea un test pozitiv luna asta.

in asteptarea unei minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

'Neata fetele!

slaba activitate pe aici

Moni asa este nu se mai vede daca joi ai ovulat!
Aaaa si eu azi sunt z3
toate fetele

pffffffffff
ziua 3 si nici o veste? de la comisie?

Mergi la inceput

Diarnyina Doamne ajuta sa fie cu ochisori, iti tin pumnii..... si La multi ani fericiti, sa fi sanatoasa si cat mai curand cu bebe la purtator!

Mergi la inceput

Azi am primit mail ca s-a intrunit comisia, cum au raspuns de la ei ma vor suna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

Miky multumesc frumos, si bafta multa la raspunsul de la comisie.

in asteptarea unei minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

buna fetelor
Diarnyna, iti doresc si eu sa fie cu ochisori, asa e, cand ne dorim asa de tare visam frumos eu m-am visat de atatea ori mama...ba de baietel blond cu ochii albastrii, ba de fetita bruneta cu ochii negri, ba ca alaptam...dar astea toate cu mult timp in urma...acum de o vreme parca nu mai visez deloc deloc...

la mine e pe venite armata rosie, sunt ziua 26 si se anunta deja pe maine, probabil...o sa incep de vineri stimularea, desi nu prea imi fac mari sperante...ca sunt patita rau...

va doresc o zi minunata

Mergi la inceput