Aspirante optimiste(798)!Felicitari Katy82!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

nu am auzit de el, dar nu ma pricep oricum...sa dea roade, iti doresc!!! e greu daca are efecte secundare, dar cam toate au, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Da, dar mai bine de un an de stimulare este prima data cu atatea efecte secundare.
Vedem ce o sa iasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, girls !

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Bob sau care ati comandat Preseedul nu puneti va rog linkul de unde l-ati achizitionat?.Multmesc!!!

Eu l-am luat de www.babystart.ro/preseedw.html" target="_blank">AICI. Le-am precizat si ca-l vreau pe cel cu aplicatoare, nu stiu daca au si altfel. Cert e ca la mine a ajuns tubul cu 9 aplicatoare si am platit parca 90 lei cu transportul prin posta.

O saptamana usoara sa aveti !

P.S. Marie, io insistez p-aci, tu pe unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'neata fetele!

vad cu cateva pagini in urma ca nenorocita asta de caldura a incins si spiritele

eu precum va spuneam am avut o urma de albus de ou joi si credeam ca va fi mai multa zilele urmatoare - ca doar asa sunt obisnuita

insa n-a fost... n-a mai fost deloc... in fine......

ii dam inainte cu tupeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Hello, girls !

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Bob sau care ati comandat Preseedul nu puneti va rog linkul de unde l-ati achizitionat?.Multmesc!!!

Eu l-am luat de www.babystart.ro/preseedw.html" target="_blank">AICI. Le-am precizat si ca-l vreau pe cel cu aplicatoare, nu stiu daca au si altfel. Cert e ca la mine a ajuns tubul cu 9 aplicatoare si am platit parca 90 lei cu transportul prin posta.

O saptamana usoara sa aveti !

P.S. Marie, io insistez p-aci, tu pe unde?

Sunt aici Bob. A patra zi de intarziere. Dar eu nu crez ca sunt gravida ca ti-am spus ca am uitat ca o toanta sa-mi iau pastilele de tiroida vreo 5 zile. Asa ca daca depaseste 5 zile de intarziere imi mai fac o speranta mica-mica, pana atunci insa nu. Si asa am facut doua teste si-s negative. Unul l-am facut in ziua in care trebuia sa-mi vina cu prima urina - negativ. Al doilea ieri, cu o urina super diluata, pe la pranz - negativ. E drept ca pe al doilea mai si scria ca se foloseste doar pentru in vitro dar am vazut asta doar dupa ce l-am luat. Nu stiu de ce se foloseste doar pentru asta. Nu e acelasi hormon pe care il detecteaza?

Daca ar fi sa fiu totusi luna asta s-ar incadra in categoria miracole pentru ca m-am gandit la orice mai putin la asta. Nu stiu daca sau cand am ovulat. Asa ca astept resemnata CM-ul. Maine ar trebui sa apara. Intre timp azi mi-am facut analizele pentru tiroida si acum mi-am dat seama ca am carat si doua baxuri cu apa ( sticle mici). Poate am facut vreo tampenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Aveam programare la doctor maine si m-au sunat de la clinica sa-mi spuna ca nu ma poate vedea d-ul dr. pt ca si-a susupendat toate proramarile si daca vreau sa ma programez peste 2 sapt. Bineinteles ca am refuzat. Si uite asa iar nu ma duc la doctor. Caut alta varianta acum.
Legat de ”spirite incinse” imi pare rau ca sunt implicata. Sper ca Ana a inteles ca eu nu m-am simtit cu nimic deranjata de comentariul ei. Ma bucur ca la ea totul decurge normal.

6+
http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele! Aveam programare la doctor maine si m-au sunat de la clinica sa-mi spuna ca nu ma poate vedea d-ul dr. pt ca si-a susupendat toate proramarile si daca vreau sa ma programez peste 2 sapt. Bineinteles ca am refuzat. Si uite asa iar nu ma duc la doctor. Caut alta varianta acum.

Daca vrei, ti-l recomand pe doc meu, Parvu Ioan (de la Elias) are competente pe eco, e foarte bun si profi, eu il iubesc Azi il gasesti la Academica Pitar Mos (gasesti nr lor pe site), poate reusesti sa te strecori cu o eco de sarcina incipienta azi. Din cate imi aduc aminte, costa 180 sau 200 lei ecografia.
Cand nu m-a putut vedea el, m-a trimis la Crangu-Ionescu, iarasi un doc bun pe ecografii (l-am gugalit, e vinerea la MedLife Unirii).

Marie, atunci rabdam inca o zi, doua, trei, noua, pana se fac betzilii paralele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Merci mult. Eu tot la Academica aveam programare dar la Ciprian Cristescu. Imi este mai aproape Panait Sarbu si acolo as cam vrea sa raman.

6+
http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Katy stai linistita,eu nu ma supar asa din orice,doar cand cineva ma irita mai mult decat trebuie!
Va pup si bafta la teste pozitive!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Pe mine m-a terminat caldura asta!Nu stiu ce sa mai mananc,pe unde sa ma mai bag.Mama mi-a gatit ciorba si pilaf din carne de gaina(de tara),ardei umplut cu orez,fara carne.In rest multe fructe,legume si bineinteles multa apa beau.Sper ca nu v-am facut pofta(gravidutele....si restul).
Abea astept sa vina weekend-ul sa plec la tara ca vreau sa ma balacesc la Arges.
O zi racoroasa va doresc!

Mergi la inceput