Aspirante optimiste(798)!Felicitari Katy82!!!!
Raspunsuri - Pagina 11
ramayanaa spune:
nu am auzit de el, dar nu ma pricep oricum...sa dea roade, iti doresc!!! e greu daca are efecte secundare, dar cam toate au, nu?
gabyv spune:
Da, dar mai bine de un an de stimulare este prima data cu atatea efecte secundare.
Vedem ce o sa iasa...
Bob_Pixel spune:
Hello, girls !
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Bob sau care ati comandat Preseedul nu puneti va rog linkul de unde l-ati achizitionat?.Multmesc!!! |
Eu l-am luat de www.babystart.ro/preseedw.html" target="_blank">AICI. Le-am precizat si ca-l vreau pe cel cu aplicatoare, nu stiu daca au si altfel. Cert e ca la mine a ajuns tubul cu 9 aplicatoare si am platit parca 90 lei cu transportul prin posta.
O saptamana usoara sa aveti !
P.S. Marie, io insistez p-aci, tu pe unde?
Monique77 spune:
'neata fetele!
vad cu cateva pagini in urma ca nenorocita asta de caldura a incins si spiritele
eu precum va spuneam am avut o urma de albus de ou joi si credeam ca va fi mai multa zilele urmatoare - ca doar asa sunt obisnuita
insa n-a fost... n-a mai fost deloc... in fine......
ii dam inainte cu tupeu
mrenescu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bob_Pixel Hello, girls !
Eu l-am luat de www.babystart.ro/preseedw.html" target="_blank">AICI. Le-am precizat si ca-l vreau pe cel cu aplicatoare, nu stiu daca au si altfel. Cert e ca la mine a ajuns tubul cu 9 aplicatoare si am platit parca 90 lei cu transportul prin posta. O saptamana usoara sa aveti ! P.S. Marie, io insistez p-aci, tu pe unde? |
Sunt aici Bob. A patra zi de intarziere. Dar eu nu crez ca sunt gravida ca ti-am spus ca am uitat ca o toanta sa-mi iau pastilele de tiroida vreo 5 zile. Asa ca daca depaseste 5 zile de intarziere imi mai fac o speranta mica-mica, pana atunci insa nu. Si asa am facut doua teste si-s negative. Unul l-am facut in ziua in care trebuia sa-mi vina cu prima urina - negativ. Al doilea ieri, cu o urina super diluata, pe la pranz - negativ. E drept ca pe al doilea mai si scria ca se foloseste doar pentru in vitro dar am vazut asta doar dupa ce l-am luat. Nu stiu de ce se foloseste doar pentru asta. Nu e acelasi hormon pe care il detecteaza?
Daca ar fi sa fiu totusi luna asta s-ar incadra in categoria miracole pentru ca m-am gandit la orice mai putin la asta. Nu stiu daca sau cand am ovulat. Asa ca astept resemnata CM-ul. Maine ar trebui sa apara. Intre timp azi mi-am facut analizele pentru tiroida si acum mi-am dat seama ca am carat si doua baxuri cu apa ( sticle mici). Poate am facut vreo tampenie.
Katy82 spune:
Buna fetele! Aveam programare la doctor maine si m-au sunat de la clinica sa-mi spuna ca nu ma poate vedea d-ul dr. pt ca si-a susupendat toate proramarile si daca vreau sa ma programez peste 2 sapt. Bineinteles ca am refuzat. Si uite asa iar nu ma duc la doctor. Caut alta varianta acum.
Legat de ”spirite incinse” imi pare rau ca sunt implicata. Sper ca Ana a inteles ca eu nu m-am simtit cu nimic deranjata de comentariul ei. Ma bucur ca la ea totul decurge normal.
6+
http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Aveam programare la doctor maine si m-au sunat de la clinica sa-mi spuna ca nu ma poate vedea d-ul dr. pt ca si-a susupendat toate proramarile si daca vreau sa ma programez peste 2 sapt. Bineinteles ca am refuzat. Si uite asa iar nu ma duc la doctor. Caut alta varianta acum. |
Daca vrei, ti-l recomand pe doc meu, Parvu Ioan (de la Elias) are competente pe eco, e foarte bun si profi, eu il iubesc Azi il gasesti la Academica Pitar Mos (gasesti nr lor pe site), poate reusesti sa te strecori cu o eco de sarcina incipienta azi. Din cate imi aduc aminte, costa 180 sau 200 lei ecografia.
Cand nu m-a putut vedea el, m-a trimis la Crangu-Ionescu, iarasi un doc bun pe ecografii (l-am gugalit, e vinerea la MedLife Unirii).
Marie, atunci rabdam inca o zi, doua, trei, noua, pana se fac betzilii paralele
Katy82 spune:
Merci mult. Eu tot la Academica aveam programare dar la Ciprian Cristescu. Imi este mai aproape Panait Sarbu si acolo as cam vrea sa raman.
6+
http://lmtf.lilypie.com/NIPjp3.png
Ana178081 spune:
Katy stai linistita,eu nu ma supar asa din orice,doar cand cineva ma irita mai mult decat trebuie!
Va pup si bafta la teste pozitive!
Ana178081 spune:
Pe mine m-a terminat caldura asta!Nu stiu ce sa mai mananc,pe unde sa ma mai bag.Mama mi-a gatit ciorba si pilaf din carne de gaina(de tara),ardei umplut cu orez,fara carne.In rest multe fructe,legume si bineinteles multa apa beau.Sper ca nu v-am facut pofta(gravidutele....si restul).
Abea astept sa vina weekend-ul sa plec la tara ca vreau sa ma balacesc la Arges.
O zi racoroasa va doresc!