Copilasi iubiti de sept-oct(13)LMA Diana-Elena!!!
Raspunsuri - Pagina 11
alynta27 spune:
Buna! De ieri suntem la mare. Apa e calda, copii se bucura mult! Suntem cazati in zona Farului. Cine e din Ct si vrea o intalnire, dati un semn! Doina e din zona parca. Nr meu(in caz ca u mai apuc sa intru) este 0756843508. Nu am apucat inca sa mergem in parc aici, ca nu ne induram de apa.
Mari-Mariuk spune:
Am fost ocupati doua zile, a fost maica-mea in oras si am stat mai mult cu ea. Nu avem cu ce ne lauda, doar vesnicele crize de nervi, urlete de alint si joaca multa... Eu nu mai am chef sa deschid vreo carte, asa ca nu stiu ce voi face peste 2 saptamani...poate ma mobilizez in seara asta sa mai citesc ceva...
ana_25 spune:
Neatza
Alynta distractie placuta la mare !
haideti la cafea
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
ANA, eu spun prezent, am nevoie de cafea.
Ma doare capul, nu stiu de ce...astept sa se faca amiaza sa dorm langa Vlad
Copilul meu e foarte haios, sta pe olita si in momentul ,,magic'' striga: iese(iete spune el) kk!!! apoi se ridica si exclama: oi oi oiiii, baie mami, baie!
hadrianae spune:
Am scris un ditamai mesajul si l-am pierdut!!!
Asaa... Sa o luam de la capat: buna dimineata!
Mari, ce tare e Vlad!
Doina, mi-ar placea sa ne vedem cand venim.
Alynta, distractie placuta la mare!
La voi e mai racoare? ca la noi se pare ca a functionat schimbul de temperatura. Bine, sunt vreo 20-22 de grade, dar daca e soare e foarte bine.
Copilul meu vorbeste franceza si eu nu-l inteleg!!! Inteleg unele lucruri, dar de multe ori mi-a clar ca zice chestii, nu doar trancane aiurea si eu habar n-am ce vrea!!! Oricum, negatia e la mare pret. Cel mai des aud: "non, pas", "pas la", "pa ca"...
Sa va povestesc: acum cateva seri, criza mare, scandal, ca vrea caise. Ii dau caise, nu mai vrea caise. Vrea biscuiti. Ii dau biscuiti. "Non!!!", "d-astia?" "non!!!", "d-astia?" "non!!!" si tot asa, cu vreo trei feluri de biscuti. In final ia unul pe care i-l mai aratasem de cateva ori si il refuzase. Mai vrea. "D-astia?" "non!!!" ... urlete, vreau biscuti, nu vreau biscuiti, pana cand ajunge la inevitabilul "tetine!!!" (suzeta) (inca mai folosim astfel de obiecte, dar incercam usor, usor sa scapam). "Tetine, tetine!!!", urlete, scandal. In final, ii zic hai la nani si ii dau suzeta, la care el, urland: "ataaaaa!!!" (alta). Concluzie: nu conteaza ce-mi dai tu, eu oricum vreau altceva si-mi gasesc motiv de criza.
Hai ca va las, ca trebuie sa mai muncesc si eu... N-am nici un chef!
O zi frumoasa!
Adriana, mama lui Alexandru
Poze
camisv spune:
Buna ... cu caldura si de la noi ... la propriu si la figurat!
La multi ani celor care isi serbeaza astazi onomastica
Hadriana, iti trimitem si tie! Eu am fost intr-o vara in Luxemburg si am prins o zi tare frumoasa ... sau asa mi-o amintesc eu Deci si voi sunteti in plina perioada de criza, am crezut ca numai Tudor e marait, nimic nu-i convine. Trebuie sa fie tare simpatic cu vorbitul in franceza! Am niste fosti colegi de servici care s-au mutat la Paris si le-am vazut baiatul cand avea vreo 2 ani, "rrr"-ia asa frusmos!
Alynta, sa va simtiti bine la mare! cred ca apa este foarte calda
Mari, hai mobilizarea cu invatatul, ca mai ai putin si intri in vacanta. Super haios Vladut
Doina, pai si clatitele sunt mancare, deci are dreptate copilul! Al meu nu are treaba cu astfel de produse, lui ii trebuie "pai" si "gu-gu maaa" (adica paine si grisine mari)
Anca, ce baiat mare ai tu, deja a trecut la furculita!
eu voiam sa intreb ceva, dar caldura asta m-a facut sa uit si cand voi inchide calc. o sa-mi amintesc
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
Mari-Mariuk spune:
Cred ca Vlad va avea curand setul nr 2 de maselute, ca sta cam des cu manuta in gura, tine buzele si dintii strans si musca tot ce prinde, plus ca nu prea vrea sa mai manance de vreo 2 zile. Azi l-am ,,pacalit'' cu ciorbita si ma simt linistita ca e copilul satul cu mancare nu cu covrigi, biscuiti si pepene
Si...am petrecut o ora citind. Hotarat lucru nu voi mai pierde serile prea mult, voi sta maxim o ora, iar ziua cand V face nani, mai citesc cate ceva. Ma mai bazez si pe putina experienta la clasa ca invatatoare, pe ce am invatat anii trecuti tot pentru titularizare dar si pentru gradele didactice.
ancamak spune:
un ness frappe cu lapte rece merge?
Multumim pentru aprecieri.
Cu invatatul stau cam prost, deoarece mintea refuza sa invete dupa ce am stresat-o cu matematica si astia nu vor sa mai dea aplicatii, vor doar didactica si metodica.
Ionut de vreo saptamana doarme la parintii mei, deoarece sunt cu toate rascolite. A murit bunica sotului si asta ne-a tinut un pic din lucru.
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Cafea doriti? Sau o felie de pepene?
Azi am program de curatenie, spalat, pregatit ceva pentru cina. Avem musafiri diseara, niste prieteni care s-au hotarat ca la anul sa faca nunta si ne vor ca nasi, iar noi ii vrem ca fini.
Ieri ne-am luat barca cu motor si dupa examen, las copilul la soacra-mea si plec un weekend, cu sotul, la pescuit. Cort avem, lansete si undite sunt, transportul ni l-am facut, trebuie doar sa scap de stresul cu titularizarea
ana_25 spune:
Neatza multumim de cafea Mari,pe langa pepene am servit si un iaurt cu tarate
Distractie placuta la pescuit la al meu sot i-a cam trecut "boala" cu pescuitul.El nu mergea fara mine la pescuit si de cand am nascut...s-a mai dus de cateva ori cu cumnatul meu,in rest.....pauza Dar sunt sigura ca daca am veni pe la voi s-ar molipsi de la al tau imediat
Anca condoleante
Cami va asteptam intr-o zi si pe la noi prin parc (iar am vandut masina)
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar