Copilasi iubiti de sept-oct(13)LMA Diana-Elena!!!
Raspunsuri - Pagina 10
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_25 Neatza o cafeluta ? Ce bine ca s-a racorit Unde disparurati iar toate? Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol Bazar umanitar |
Neata! Multumim pentru cafea!
Nu am disparut, doar ca profitam de racoare.
Am intrat in pana de idei, nu stiu ce sa mai gatesc...
camisv spune:
Ana, pe aici suntem ... de dimineata am fost la servici in vizita, apoi in centru la porumbei si ne-am plimbat cu autobuzul
Mari si eu sunt in pana de idei zilnic, ca eu nici nu ma pricep prea bine. Astazi am avut ciorba de legume si ardei umpluti cu carne de curcan. Deseara fac mamaliga cu branza.
histamina, ce bine vorbeste Sebi, dca-l zice si pe "r". Noi suntem tot cu "translator" dupa noi
Andreea, ce de bunatati face socrela
Cameluska, ce mai faceti? ce face Ioana?
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
hadrianae spune:
Salutare!
Vreti racoare? Va dau cu cea mai mare placere! Dar vreau caldura la schimb. Nu se mai poate! Aici sunt cam 18 grade, am avut dimineti cu 13 grade!!! E innorat, ploua... Vara in toata regula, ce mai! De cand sunt aici n-a fost niciodata vara asa cum stiu eu ca trebuie sa fie, dar nici in halul asta!
Asaaa, altfel eu n-am mai scris de mult... am tot avut musafiri: o prietena, mama, parintii si fratele sotului cu familia... Am facut cateva excursii de week-end prin zona, am fost la Disneyland ... A fost fain la Disney, chiar daca inca nu stia el prea bine care-i treaba, s-a bucurat de tot ce a vazut si a facut.
In rest, e bine, trece si el printr-o perioada cu crize, deci probabil ca e o etapa inevitabila pentru toti, dar incerc sa le controlez cat de cat; cateodata imi iese, cateodata nu.
In august venim si noi acasa si o sa stam cam 4 saptamani. De-abia astept!
Am vazut poze! Ana, Maia e taaaare simpatica cu coditele ei si cum rade ea cu gura pana la urechi! Just_me, Dara e o scump#259; cu ochii ei albastri. Cami, foarte frumoase pozele din concediu. Si peisajele, si Tudor, cu fatuca lui de strengar.
Adriana, mama lui Alexandru
Poze
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Cafeaua este gata, va astept!
Am dormit putin noaptea asta, insa ma simt ok. Ieri s-a afisat un model de subiect pt examen plus barem de corectare si pare cat de cat ok...sper sa fie asemanator cel ce-l vom primi pe 2 august...cu invatatul, pot spune ca mai am jumatate, sper sa dovedesc sa trec prin tot ce mai am de citit.
Sa il laud pe Vlad: intr-o saptamana a avut un singur ,,accident'' in chilotei, in rest a cerut mereu pipi si caca, chiar si in parc ne-am descurcat
ana_25 spune:
Neatza!
Bravo Vladut !!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
andreea88 spune:
Buna gagici!
Bravo Vladut!
Eu sunt obosita am facut curatenie, un piure cu gratar de pui , si acum stau in pat langa fimea , ea doarme
Fetelor ce mai gatiti felul2 ???
Va pup , o zi frumoasa!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/ElenysCristiana
doina_1984 spune:
Buna!
Cine doreste o cafea?
Noi am absentat pentru ca am fost la munte, dar am avut si niste probleme, problemutze. Acum sper sa ies din butoi si sa scriu iar zilnic
Andreea, Camisv, multumesc de grija
Am vazut si eu poze cu copii foarte frumosi Mie nu-mi mai merge programul de pus poze, nu stiu de ce
hadrianae, cand vii acasa poate ne vedem
Legat de mancare - noi avem ciorba de perisoare si sarmale in foi de vitza.
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag
ana_25 spune:
hadrianae trimite racoarea la noi ....multumim de aprecieri
Doina sarmale vreau si eu
Anca ce dulce e Ionut si vecinu!!
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
doina_1984 spune:
Buna!
O cafea cu lapte?
Ana, iti trimit o portie de sarmale, acum, repede... cat mai sunt
Anca, Ionut este un frumos si parca s-a maturizat.
Noi am fost la plimbare, apoi am facut mancare - supa de rosii, mancare de linte si clatite. M cand a vazut clatitele nu a mai vrut sa manance supa
Am constatat ca el mananca mai mult dupa ora 5, dimineatza si la pranz doar cu fitze si putin.
O zi minunata!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/PozeMobil?authkey=Gv1sRgCNvyz7PBhLXoag