*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(138)*
Raspunsuri - Pagina 21
monicus spune:
La multi ani cozonacei dragi...
Dimitrie Gabriel de Elilov3
Ioana Ruxandra de Bertha
Rares Florin de Futuremother
aleinad.g spune:
La multi ani, sarbatoritilor zilei Dimitrie Gabriel, Ioana Ruxandra, Rares Florin! Sa fiti sanatosi, sa aveti parte numai de bucurii!
monicus spune:
aleinad.g vorbesti de aceast bebelus? Chou Chou bebelusul care merge?
Citat: |
citat din mesajul lui aleinad.g Thea, inca nu stie ce sa-i ceara Mosului. Deocamdata asteapta cu nerabdare sa primeasca de ziua ei un bebe care a invatat sa mearga. Dintre fetite are cineva asa ceva? Am facut o prospectare a pietei, dar nu ma hotarasc, preturile sunt exagerate, n-as vrea sa dau o gramada de bani si sa mearga 5 minute. |
aleinad.g spune:
citat din mesajul lui monicus aleinad.g vorbesti de aceast bebelus? Chou Chou bebelusul care merge? |
Ceva de genul. Mai au si la cicciobelo, pretul cam tot pe acolo.
Am gasit mai ieftin la t-toys, dar e fetita si ea vrea neaparat baietel.
manumanu spune:
Aleinad, vad ca ale noastre au cam aceleasi dorinte... cu diferenta ca Anastasia nu are preferinte.. fata, baiat, sanatos sa fie
monicus spune:
Haioasa esti mami... tare..esti castigata tu mami...
[:)
citat din mesajul lui manumanu Aleinad, vad ca ale noastre au cam aceleasi dorinte... cu diferenta ca Anastasia nu are preferinte.. fata, baiat, sanatos sa fie |
eliza_cri spune:
LA MULTI ANI! cozonacei
Si noi abia asteptam Mosul. prin oras au pus instalatia de iarna si Dimi e extrem de fericit: Cand vine Mosu?, Eu sunt cuminte?
de cerut nu mi-au cerut nimic i-am intrebat, dimi zice ca vrea un cadou verde. nu ma intrebati nu stiu de unde faza cu cadoul verde
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
madutza_bra spune:
la multi ani, Dimitrie Gabriel, Ioana Ruxandra si Rares Florin!!!
criss, chitara ii iau, dar toba nici nu ma gandesc I-am luat de curand un mini xilofon de la care m-a durut capul multe seri la rand
daniela, da sunt multe boli de care noi nu am auzit in copilarie, de ex gura-mana-picior Cristi nu a prea luat medicamete pana sa inceapa gradi. Iarna trecuta in schimb a ajuns sa ia o gramada de antibiotice .
eliza , poate asociaza el verdele cu Craciunul. Cred ca merge sa-i iei orice crezi tu, dar in cutie verde de cadouri
Cristi imi spune acum ce vrea si Cata , cica o papusa bebe cu obrajii rosii si bluza albastra Cred ca se refera la papusa care receste, ii torni ceva pe gura si face si pipi...nu-i asa? Oricum cata e prea mica pt asa ceva.
monicabo spune:
La multi ani Dimi!
La multi ani Ioana!
La multi ani Rares!
Sa crestti mari, sanatosi si voiosi!!
Madutza, multa sanatate, bine ca v-ati revenit... ce ghinion ati avut! IN prima faza ma rog, ca dupa aceea a fost bine
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria