*Cozonacei iubiti de noiembrie-decembrie2008(138)*
Raspunsuri - Pagina 10
monicabo spune:
Eliza, mult succes in continuare! Vad ca esti tare aglomerata!
Monicus, sa va fie de bine concediul, e frumoasa Roma!
Azi si maine am sedinte cu parintii, la fete.. mersul va fi acelasi ca anii trecuti, de dat bani si sa ni se spuna ce sa aducem lunar, cam in stilul descris de madutza_bra
Apropo madutza, ai mai vorbit cu educatoarea aia? E mai ok?
Catalina ce face, ea sta acasa, sau merge si ea undeva (cresa, gradi particulara, etc)?
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
madutza_bra spune:
Hello fetele!
aliza, spor la treaba! chiar ca e greu cu invatatul.lucrul de acasa cand sunt si copilasii. nu sti unde sa te mai imparti.
monicus, sa va fie de bine concediul. Abia astept sa se faca si fata mea putin mai mare sa putem pleca cu totii in excursii.
monicabo, Cata sta acasa cu mine, nu am dus-o la cresa. Eu mai am concediu pana in 15 februarie, apoi am vb cu mama si soacra sa vina cu schimbul sa stea cu ea si sa ia baiatul de la gradi. Toamna viitoare sper sa mi-o primeasca la gradi...chiar daca nu va avea 3 ani.
Am vorbit cu educatoarea , cu ambele de fapt, si eu si sotul (pe rand). Imi spun ca inteleg mult din ce vorbeste Cristi, evident ca am fost cu "ceva" la ele. Educatoare acu "problema" am vazut ca i-a dat in 2 zile consecutive si bulinute ca a facut bine niste fise, mi-a spus ca e mult mai cuminte decat anul trecut, iar sotului i-a spus ca mananca bine si frumos.
Deci sa zic ca acum e totul ok la gradi, luni a fost si sedinta cu parintii (a fost sotul) 25 ROn pt carti, 50 ROn pt acualele, plastelina etc si s-a vorbit si de banuti pt sarbatori dar nu s-a stabilit suma care sa o dam. Masa ne costa 12Ron /zi. la voi cat e?
am vb mult si ma asteapta treaba..maine zugravim bucataria si camera Catalinei si tb sa pun protectie la geamuri, usi, etc ca nu ma las in baza mesterilor...
...ce vroiam sa va povestesc, ce m-a impresionat azi cand l-am dus pe Cristi la gradi, dupa ce am fost la logoped, iesise o grupa mica in hol si se incaltau sa iasa la joaca afara, iar bodygardul gradinitei, angajat BGS, ii ajuta pe pitici sa se incalte
monicus spune:
Pacat ca unele persoane care au functia profesionala de educatoare nu isi iubesc meseria pe care si-au ales-o. Cand lucrezi cu copii in calitate de educatoare este imposibil sa nu tii la ei, fara sa te gandesti la bani. Eu am spus mereu ca sa fii educatoare trebuie sa fi nascut pentru aceasta meseria, nu toata lumea se naste cu aceasta calitate. Nu cu atentii te "atasezi" langa copii, vb in calitate de educatoare ci insasi sufletul sa te indemne.
Eu doar imi spun punctul de vedere ce vad la suprafata in calitate de parinte. Este f urat sa astepti sa ti se da mereu ceva de la parinti, ca tu sa te porti altfel cu copilul respectiv, cand ceva nu este pe placul tau.
In fine astazi te poti astepta la orice. Nu te mai mira absolut nimic. Pacat ca s-a ajuns aici. Ca sa fi educatoare din punctul meu de vedere, in primul rand trebuie sa iubesti foarte mult meseria,ca sa faci totul cu drag si calm cand lucrezi cu copii.
Ma bucur mandutza ca s-a imbunatatit situatia cu cozonacelul.
eliza_cri spune:
bani
dimi 28 ron caietele speciale, 20 ron optionalele eng,eza si gimnastica 50 ron rechizite plus fondul clasei.
anto 6 ron pe zi masa care cuprinde masa de dimineata (ex. ceai, plaine cu gem sau mamaliguta cu branza si smantana)
masa de pranz (ciorbita plus felul 2 de obicei il papa dimi ) si suplimentul de la ora 16 care este fie o praji, fie un fruct ceva.
la noi la scoala after school masa costa 7 lei pentru un meniu mai calitativ per copil pe zi, restul e gratis noi cadrle didactice o facem voluntar.
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eliza_cri la noi la scoala after school masa costa 7 lei pentru un meniu mai calitativ per copil pe zi, restul e gratis noi cadrle didactice o facem voluntar. |
Cum adica voluntar? Eu stiu ca profesorii care lucreaza la after school primesc una alt salariu. Si daca e "voluntar", cine va impune aceasta munca?
eliza_cri spune:
directorul pentru a atrage copiii a noi la scoala
stelele mami
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania
manumanu spune:
Eliza, nu este normal sa nu fiti platiti... ar trebui gasita o modalitate.
Cum sunt cozonaceii la gradi? Noi am reusit sa trecem de luna septembrie fara nicio problema de sanatate, doar cu mici probleme de readaptare... In prima saptamana, Radu a plans la gradi, nu voia sa mearga. Am fost foarte surprinsi, dar am aflat si de la el si de la psiholoaga gradinitei ca era foarte deranjat/suparat din cauza unor copilasi nou-veniti care plangeau foarte mult. In a doua saptamana, clasa lor s-a mutat la etaj si nu au mai avut contacte cu grupa mica, s-au linistit si copilasii si totul a inceput sa mearga struna .
ginye55 spune:
citat din mesajul lui eliza_cri directorul pentru a atrage copiii a noi la scoala |
Hmmm....o mica revolta nu se poate? Ce vi se poate intampla daca refuzati pur si simplu aceasta munca benevola?
madutza_bra spune:
manu, la noi doar prima sapt a fost fara muci, apoi din a doua muci si tuse, care le-a luat si pitica...mai trec mai reapar.
E super incantat de reinceperea gradinitei, vorbeste mai des depre colegi si despre ce fac acolo. De "doamna" nu a mai zis nimic
La logoped merge bine, l-a invatat si pe "c", urmeaza o per de 2-3 sapt in care nu va mai invata nimic nou ca sa se imprime bine in memorie astea. Sunt f multumita de cum evolueaza
monicus spune:
Felicitari cozonacelule. Ne bucuram ca merge spre directia buna.
Comunicarea face foarte mult. Tineti-o tot asa.
citat din mesajul lui madutza_bra La logoped merge bine, l-a invatat si pe "c", urmeaza o per de 2-3 sapt in care nu va mai invata nimic nou ca sa se imprime bine in memorie astea. Sunt f multumita de cum evolueaza |