Motive de fugit din RO cu 10 picioare
Raspunsuri - Pagina 27
tiusca spune:
Pai si cum este mai bine?Sa se bata tata cu fiu sau sa scoata arma unul la altul?Si de ce nu vor europenii sa se inarmeze daca este asa normal sa ai arma?Si de ce nu vor americanii sa gateasca sanatos chiar daca junk-food-ul este ieftin?Si oare care gasti sunt mai faimoase?alea din liceele americane sau alea de pe plaiurile romanesti?Si cati adolescenti romani care nu au bani de heroina,marijuana si alte minuni ati vazut voi cu nasul in pungi cu aurolac?Si oare de ce multe medicamente(ex.siropul de tuse) nu se dau fara reteta in SUA?oare nu din cauza abuzurilor?Si oare de ce exista un abuz asa mare al americanilor fata de anumite medicamente contra durerii?mmmm cam multe intrebari la raspunsurile tale..
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Victoria_mami, sa inteleg ca in America oamenii au arme si sunt mega-responsabili si trag numai dupa ciori, nu fac crime. Puscariile lor sunt goale in principiu. In Romania frate, e rupere! Se hacuiesc intre ei toti intr-o veselie, ba nici nu stiu sa foloseasca arme de foc, a se vedea Nastase care a tras in pereti in loc sa-si nimereasca dita' capul. Iar faptul ca in America se drogheaza cu cocaina si hasis este foarte tare si dovada de superioritate clara. In Romania, vai de capul lor de amarati, nici macar un drog ca lumea nu isi permit, prizeaza toti aurolac. Vai de de viata lor! "Bandele de adolescenti" - desigur ca cele cu nasul in puga din Romania sunt mai periculoase si mai de speriat decat aia care vand droguri si au arme in America, logic (ca doar am zis mai sus ca trag numai dupa ciori cu ele, pt ca sunt niste responsabili, nu-i asa?!). |
N-ai inteles nimic!
Eu spuneam ca diferenta e doar de continut, ca in final rezultatele sunt aceleasi, indiferent ca se impusca sau se injughie, cineva moare; indiferent daca e coca sau aurolac, cineva devine dependent; inddiferent ca e o banda de aurolaci din Ro sau una de drogati din State, tot dracu' ala e, tot copii fara viitor sunt! Acum poate vrei sa nu mai te prefaci ca nu intelegi si nu-mi mai intorci cuvintele.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
ab5174 spune:
Voi comparati US cu o populatie de 311,591,917 cu Romania care are 21,438,000 de locuitori .....buna comparatie.
Laura25 spune:
citat din mesajul lui ab5174 Voi comparati US cu o populatie de 311,591,917 cu Romania care are 21,438,000 de locuitori .....buna comparatie. |
Nici 19 mil nu stiu daca mai sunt in Romania.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
tiusca spune:
ab5147-continua ideea ca nu vad relevanta!nu ma duce la un raspuns comparatia asta ca nr.de populatie
ab5174 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Nici 19 mil nu stiu daca mai sunt in Romania. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Eu asta am gasit la primul 'gugalit'
ab5174 spune:
citat din mesajul lui tiusca ab5147-continua ideea ca nu vad relevanta!nu ma duce la un raspuns comparatia asta ca nr.de populatie |
Normal ca si crimele sint mai multe, fara casa mai multi, drogati mai multi, etc.........E un comtinent aproape, nu o tarisoara.
Si sa nu uitam US este o tara plina de emigranti......toate natiile pamintului sint acolo
ab5174 spune:
Uite ce a facut cretinul ala din Norvegia .....si de in batrina Europa.....nu a trebuit sa treaca oceanul.
tiusca spune:
Irelevant raspunsul tau.Nu se accepta faptul ca ei au vicii mai puternice doar pentru ca sunt multi.Sorry..mai incearca.Daca asta e raspunsul tau Romania are de castigat fiind tara mica.Tocmai prin faptul ca traditiile inca se pastreaza si nu avem asa multi imigranti.Tot raul spre bine.
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ab5174
Normal ca si crimele sint mai multe, fara casa mai multi, drogati mai multi, etc.........E un comtinent aproape, nu o tarisoara. Si sa nu uitam US este o tara plina de emigranti......toate natiile pamintului sint acolo |
Dar la procente si densitate avem voie sa ne referim? Adica e ok sa zicem: in America 45% din oameni sunt dependenti de pastile pt nevrotici si depresivi (zic si eu o cifra din burta), dar in Romania 5% din populatie este in aceeasi situatie de dependenta?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me