Motive de fugit din RO cu 10 picioare

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Noi macar avem regina.....Romania nici macar presedinte

Asta e asa, ca la gradinita, "ba a mea e mai mare/ ba a mea e mai rosie".

Oricum, gresesti, Romania are momentan 2 presedinti, ceea ce Anglia nu va aveea probabil niciodata. Deci, v-am luat! Ha!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

Pai ideea este ca in Romania nimeni(sau poate foarte putini) nu simte nevoia sa se inarmeze,deci nu inteleg de ce prietenii tai se simt mai bine cu "arma"in casa.Fast food in Romania gasesti in orasele mari,dar preturile din acest tip de restaurante nu permite sa mananci asa des in ele,gandeste-te ca sal.minim este de 200 de euro si un meniu de copii este 2,85 euro.Nu este un tip de mancare accesibil oricui.Ca sa nu mai vb.ca foarte multi traiesc la tara,unde nu au acces la acest tip de mancare.Una peste alta,SUA nu mai reprezinta pentru multi "visul" american.Eu aici vorbesc strict din punctul de vedere al meu,caci eu traiesc in Romania,nu in alte state din Europa.Cu siguranta Romania nu reprezinta idealul pentru multi,dar ea nu se rezuma doar la cacatii de caine si mizerie.

Ce bine se traieste in Romania ....nici macar 'junk food' nu iti permiti. printre rahati si mizerie......

Mai, dar cata bucurie pe dumneata ca altii nu isi permit nici macar junk food
Fa si un mic party pt asta.
lasand asta la o parte, sa vezi ce bucurie pe aia care prefera sa isi cumpere ardei, rosii, branza, si nu junk food, cand isi vad analizele si cand se uita in oglinda...si cand traiesc mai mult.parca merita atunci.
Decat sa dau 5 euro pe o pizza prefer sa imi fac eu mancare. ce sa faci...sarantocii au alte idei.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Xio, mama aici ai dat cu bita in balta.

Citeste ce am scris eu despre junk food si MD.

Ce a mai sarit ea la lupta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Mie nu mi se pare ok sa comparam copiii strazii din Romania cu homeless-ii din SUA. Copiii de pe strazile Romaniei sunt fugiti din caminele menite sa-i adaposteasca sau au fost plasati pe strada de parinti pentru a cersi. Cazurile de oameni fara locuinta sunt, in comparatie cu SUA, rare, pentru ca romanul stie sa se inghesuie cu rudele (copiii locuiesc cu parintii, bunicii cu nepotii, toti la gramada) iar procentul celor care au o casa achitata integral este mult mai mare decat in SUA. Acolo e simplu, oamenii au credit bancar pe care la un moment dat nu il mai pot plati si iaca statutul de homeless.... Am citit si despre cazuri de oameni care, nevand asigurare medicala si imbolnavindu-se grav, au trebuit sa vanda tot ce aveau pentru a-si permite tratamentul... :(

Eu nu ii invidiez in nici un fel pe cei de peste ocean. Vezi salariile de 7 dolari pe ora ale pompierilor... Nici nu e de mirare ca oamenii isi iau cate 2-3 slujbe pentru a supravietui; in felul asta timpul pentru gatit mancare sanatoasa este inexistent = fericirea fast food-urilor la care se inghesuie toti.... Mie imi pare o viata haituita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Noi macar avem regina.....Romania nici macar presedinte

Asta e asa, ca la gradinita, "ba a mea e mai mare/ ba a mea e mai rosie".

Oricum, gresesti, Romania are momentan 2 presedinti, ceea ce Anglia nu va aveea probabil niciodata. Deci, v-am luat! Ha!

Tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

CHiar nu conteaza ce ai scris despre junkfood.
Dialogul a fost simplu: x a afirmat ca nu toti romanii isi permit sa cumpere de la fast food dar ca in Romania e ok
Tu ai spus 'ce bine se traieste in Romania, ca nici macar fast food nu isi permit sa isi cumpere``.
Ca tu crezi ca e bun sau rau nu conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiusca spune:

Asta cu Regina este tare!Si ce face Regina pentru voi?Fiul ei se plimba prin Ardeal si e tare incantat de mierea si branza romaneasca.Ba mai mult,indeamna britanicii sa vina in Romania sa vada ce frumoasa este.Mai zilele trecute era un reportaj cu unul dintre faimosii paparazzi englezi(nu i-am retinut numele) care s-a stabilit cu familia(si cu copii) in Maramures.Si sa vezi ce frumos descria zona...numai cuvinte de lauda,spre deosebire de tine,care esti cetatean al Romaniei(sau nu mai esti?si daca mai esti,de ce mai pastrezi cetatenia?).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tiusca

Asta cu Regina este tare!Si ce face Regina pentru voi?Fiul ei se plimba prin Ardeal si e tare incantat de mierea si branza romaneasca.Ba mai mult,indeamna britanicii sa vina in Romania sa vada ce frumoasa este.Mai zilele trecute era un reportaj cu unul dintre faimosii paparazzi englezi(nu i-am retinut numele) care s-a stabilit cu familia(si cu copii) in Maramures.Si sa vezi ce frumos descria zona...numai cuvinte de lauda,spre deosebire de tine,care esti cetatean al Romaniei(sau nu mai esti?si daca mai esti,de ce mai pastrezi cetatenia?).

Tiusa 'draga' cu ce ti-am gresit eu oare????
Ma doare in basca unde se plimba ala si ce maninca, bravo lui .....

Ce te pe tine grija de cetatenia mea?
Imi pastrez si cetatenia romana ca sa iti fac tie in ciuda
Gata eu am incheiat aici .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Citat:

CHiar nu conteaza ce ai scris despre junkfood.
Dialogul a fost simplu: x a afirmat ca nu toti romanii isi permit sa cumpere de la fast food dar ca in Romania e ok
Tu ai spus 'ce bine se traieste in Romania, ca nici macar fast food nu isi permit sa isi cumpere``.
Ca tu crezi ca e bun sau rau nu conteaza.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Lasa..sa se uite la Food Inc ca sa vada de ce isi permit americanii junk food..pentru ca e mai ieftin decat mancarea sanatoasa.
Sa va uitati la Food Inc,sa vedeti motive de trait in America

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

eeei, dar cate cazuri de copii suparati care si-au impuscat colegii si profesorii sunt in america si cate in Romania?
Cum e in America in cartierele rau famate unde vezi oameni ai strazii, droguri si alte cele?
Benzi, trafic de droguri, crime, doar nu vrei sa spui ca in Ro e ca acolo. Americanii sunt vestiti pt. fast food, nu gasesti doar acolo, evident, dar acolo e cea mai mare trecere.

Pai tocmai ce spunea Lillo (parca); diferenta e ca in europa nu se vand arme 'la liber', ca in State, altfel, probabil ca ar fi la fel. In schimb, in Ro se bat tata cu fiu si se omoara, sau orice combinatii vrei tu intre membri aceleiasi familii; ca sa nu mai spun ca o 'banda' de adolescenti in Romania provoaca frica; aici nu. Si drogati exista si in Romania; diferenta e ca aici drogatii folosesc... stiu eu? cocaina, marijuana, meth, ce or mai folosi si in romania sunt cu fatza in punga de... nu stiu ce or folosi... vopsea (aurolac? de acolo termenul?) Fast food are cea mai mare trecere in SUA ptr. ca e ieftin!

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Victoria_mami, sa inteleg ca in America oamenii au arme si sunt mega-responsabili si trag numai dupa ciori, nu fac crime. Puscariile lor sunt goale in principiu. In Romania frate, e rupere! Se hacuiesc intre ei toti intr-o veselie, ba nici nu stiu sa foloseasca arme de foc, a se vedea Nastase care a tras in pereti in loc sa-si nimereasca dita' capul. Iar faptul ca in America se drogheaza cu cocaina si hasis este foarte tare si dovada de superioritate clara. In Romania, vai de capul lor de amarati, nici macar un drog ca lumea nu isi permit, prizeaza toti aurolac. Vai de de viata lor!
"Bandele de adolescenti" - desigur ca cele cu nasul in puga din Romania sunt mai periculoase si mai de speriat decat aia care vand droguri si au arme in America, logic (ca doar am zis mai sus ca trag numai dupa ciori cu ele, pt ca sunt niste responsabili, nu-i asa?!).

Zicea coracora ca i se pare o viata haituita, pai normal sa fie asa daca deja ni s-a explicat ca e o natiune numai de luptatori. Luptatorii asta fac: se lupta! Unii in America, altii prin Irak, prin Afganistan, mai prin Africa din cand in cand, mai un comando prin America de sud, depinde pe unde ii poarta interesul (ala major pentru democratia lumii, deisgur!)

Mergi la inceput