Motive de fugit din RO cu 10 picioare
Raspunsuri - Pagina 19
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tiusca Eu nu am cautat o alta tara pentru ca asta este tara mea. |
Noi (si accentuez noi) consideram ca o viata avem, si pe aia trebuie sa o traim din PLIN, nu in GHIN
Marox spune:
Ma inscriu si eu la coada pentru soare si caldura! Va rog frumos sa nu ma uitati!
A venit mama simbata din Bucuresti, mi-a adus covrigi, dar soare n-a putut . Apropo de amabilitatea vamesilor: la Otopeni, i-au controlat valiza de mina si au vazut covrigii. Maica-mea face: "sper sa nu mi-i luati" (a avut o experienta negativa la controlul de anul trecut din Franta, cind i-au luat brinzeturile, dar atunci n-a zis nimic, ca n-a indraznit). La care vamesul, mucalit, raspunde: "Nu, doamna, ma uitam sa vad daca n-aveti unu' in plus"
oana1177 spune:
citat din mesajul lui marius La noi, acum sunt 37 de grade Celsius la umbra. La soare sunt 41 de grade. Daca vrea careva caldura ii trimit, un mail/fax ceva si se rezolva. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
ma inscriu pe lista;
Luxembourg, max 20°C; macar a fost ceva soare de dimineata insa... au aparut norii dragalasi. Incepand de miercuri, 15 -18°C max. ma tot intreb la ce mi-a trebuit sa-mi iau sandale
giulia81 spune:
eu citesc si recitesc topicul acesta incercand sa imi fac curaj sa plec...
Caught between the devil and the deep blue sea...
karmenutza spune:
"ma inscriu pe lista;
Luxembourg, max 20°C; macar a fost ceva soare de dimineata insa... au aparut norii dragalasi. Incepand de miercuri, 15 -18°C max. ma tot intreb la ce mi-a trebuit sa-mi iau sandale "
Ti-ai luat sandale din acelasi motiv pentru care imi cumpar eu cizme iarna Adica e VARA. (iarna in cazul meu) E timpul cand "se poarta" sandale, "aveau niste modele tare dragute" e moda etc.
Si eu ma intreb in fiecare iarna de ce mi-am luat cizme
karmenutza spune:
citat din mesajul lui giulia81 eu citesc si recitesc topicul acesta incercand sa imi fac curaj sa plec... Caught between the devil and the deep blue sea... |
Unde?
giulia81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui karmenutza
Unde? Carmen & Ioana Catalina (4.oct.2005) |
in ploioasa Belgie
Caught between the devil and the deep blue sea...
A_Iulia spune:
Aoleu. Belgia? UK? Denmark? Sweden? :) Pe ce criterii ai ales? Clima? Nu, nu cred ca e clima...
Hai in Spania, Portugalia...sau mai bine in Tenerife, daca tot e sa alegem in functie de clima.
Desi acum cu clima din RO, in care iarna ingheata cioara in copac si vara cand iesi te izbesc 40 de grade de parca ai fi in Africa...oriunde pare a fi mai bine
ina.click spune:
mai nasol e ca in tarile europene cu climat frumos bate vantul prin buzunare si somajul prin sondaje.
grecia, italia, spania