Motive de fugit din RO cu 10 picioare
Raspunsuri - Pagina 18
tiusca spune:
dar din punct de vedere al educatiei,gradinite,scoli...obiceiuri santoase sau nesanatoase...Spitale,administratie...totul este chiar asa mirific?
tiusca spune:
Si la noi se vand?
Dar din punct de vedere al educatiei,gradinite,scoli...obiceiuri santoase sau nesanatoase...Spitale,administratie...totul este chiar asa mirific?
giulia81 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andre_ea
Zau? Parca e totusi cam deprimant sa ploua in continuu. In mai am fost la Marea Nordului. Ne-am propus sa mergem in fiecare week-end in care nu ploua. N-am mai ajuns de atunci :(. Ina.click, depinde de fiecare adaptarea, de motivele care te aduc in tara respectiva, de motivatie etc. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza. |
oo, ploaia din belgia m-a secat anul trecut in vara...ne-a fortat sa stam mai mult in casa...cand era doar innorat eram cei mai fericiti...mi-a fost un dor de soare!!!!!
Caught between the devil and the deep blue sea...
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tiusca Si la noi se vand? Dar din punct de vedere al educatiei,gradinite,scoli...obiceiuri santoase sau nesanatoase...Spitale,administratie...totul este chiar asa mirific? |
Nu , normal ca nu .....dar mult mai bine decit in Romania, sau in alte tari unde am mai locuit sau fost......
Ceea ce pentru mine si familia mea a fost suficient sa devina tara ideala.
Normal ca fiecare avem idealuri diferite ......
edit: Cu micii am glumit
Aveam un prieten care zicea ca el se duce la MD cind se vind mici si bere
ab5174 spune:
citat din mesajul lui anya Bere vand. Mici inca nu, dar au shaorma. Anya |
Eheeee....la inceputuri nu vindeau ....trebuie sa imi anunt prietenul
Eu intr-un MD am fost cind s-au deschis la inceput, era noutatea.
Ultima data cred ca am fost acum 15 ani....
Dar este legal ca vind bere?
Eu nu am mai auzit de un MD care sa vinda bere.
andre_ea spune:
citat din mesajul lui marius La noi, acum sunt 37 de grade Celsius la umbra. La soare sunt 41 de grade. Daca vrea careva caldura ii trimit, un mail/fax ceva si se rezolva. www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
EU!
Nu atat caldura, cat soarele. Aici e o zi gri .
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
tiusca spune:
M-am linistit,era suspecta atata fericire emanata de posturile tale...m-am uitat de doua ori ca sa verific tara in care esti,pentru ca atata multumire la un om aflat intr-o tara straina ,rar gasesti.Este tara ideala ptr.tine...
ab5174 spune:
citat din mesajul lui tiusca M-am linistit,era suspecta atata fericire emanata de posturile tale...m-am uitat de doua ori ca sa verific tara in care esti,pentru ca atata multumire la un om aflat intr-o tara straina ,rar gasesti.Este tara ideala ptr.tine... |
Asta am si spus, pentru mine....si de fericita da , sint foarte fericita
Stai ca vin duminica in Romania si imi trece
ab5174 spune:
citat din mesajul lui tiusca M-am linistit,era suspecta atata fericire emanata de posturile tale...m-am uitat de doua ori ca sa verific tara in care esti,pentru ca atata multumire la un om aflat intr-o tara straina ,rar gasesti.Este tara ideala ptr.tine... |
La fel cum poate pentru tine tara ideala este Romania ....cu bunele si relele ei.
Pentru mine nu a fost si nu va fii ....