Fibrom uterin (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_ND spune:

Buna, fetelor
Cred ca a inceput sezonul concediilor. E liniste. Si mie imi vine sa plec intr-o calatorie luuuunga. Sper sa ajung si eu la mare dupa 20 iulie.
Ma simt foarte bine. Iau tratament naturist pentru fibroame. A trecut o luna de la control.Au mai ramas 2 luni de asteptat.
Voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna vio

eu sunt franta acum , abia am ajuns acasa , am fost la zugravit tot weekendul la apartamentul soacrei mele.....sunt terminata , ea e singura tatal sotului meu a murit demult asa ca noi suntem ajutorul ei.

si eu nazuiesc dupa un concediu , am zis ca prin septembrie sa mergem dar inca nu suntem hotarati.

altfel sunt bine , acum ma doare putin operatia ca am bagat la greu cu munca dar am sa ma odihnesc la noapte .

ce tratament faci pentru fibroame ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C667T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana1122 spune:

Si eu sunt curioasa ce tratament naturist faci, Violeta :)
Eu am baut ceaiuri (o combinatie din 7 plante parca, recomandata de fostul terapeut). Am baut vreo 3-4 luni, nu 2 litri, cum ar fi trebuit, ci jumatate din cantitate pe zi, dar am observat o usoara reducere a hemoragiei si o usoara scurtare a menstruatiei (ca nr zile). As mai folosi supozitoare Carpicon, le am deja cumparate, dar tot timpul uit de ele, pt ca le tin la racoare si nu-mi sar in ochi niciodata.
Eu nu am mai facut nimic intre timp, nu am o stare psihica buna si mi-e greu sa ma mobilizez sau sa ma decid in vreo directie. Scrisesem un mesaj acum cateva zile, dar s-a blocat calculatorul fix cand sa-l trimit.
Nici zile de concediu nu prea mai am, oricum...nici finante n-ar fi. Deci, eu vara nu stau...
Pretty, ce mai faci, esti mai bine?
Olimp, te asteptam cu vestea cea mare.
Violeta, refacere rapida!
Nu mai stim nimic nici de Ninia.

Mergi la inceput

dana ce n-as da sa dau si eu vestea cea mare ! hei calule nu vrei ovaz ! , dar nu vreau sa-mi fac sperante prea mari...

si eu vreau sa stiu tratamenul violetei , apropo de arwen nu mai stiti nimic ?

ninia ce mai faci ?

eu personal nu am mai facut mare lucru , doctorita imi zicea sa incercam pana prin octombrie natural si apoi mai vedem...

cu vacanta....." cu trenul din Franta " poate prin septembrie si sa mergem la Sovata , am auzit ca se fac si tratamente penteu infertilitate si ca ajuta , asa ca am zis sa ne petrecem cateva zile pe acolo.

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Buna fetele,nu sunt mai bine,de asta nici nu am mai scris ca nu vreau sa va intristez si pe voi.Imi vine sa plang de fiecare data cand vad o femeie insarcinata sau cand vad bebelusi.Iar cand ma gandesc la varsta mea,nu vad ce sanse reale am sa am un bebe pana la 40 de ani fiindca mai tarziu nici nu-mi trece prin cap sa mai incerc.Si asa,40 e destul de riscant.Deci mai am doar doi ani,mi se pare putin probabil sa reusesc.
intre timp,astept vesti bune de la voi ca sa am motive de bucurie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Am fost si la control vinerea trecuta si doctorita s-a uitat atent la toate,se pare ca mai am un fibrom,stiam eu ca aveam 3 si au scos doar 2,dar nu mi-au spus exact cum si de ce .Fibromul e in peretele uterului si nu poate fi scos,inca nu deformeaza cavitatea,ceea ce e bine,dar e vascularizat puternic,ceea ce e rau fiindca inseamna ca e activ.Deci nici aici nu stau prea bine,din pacate.

Mergi la inceput

peretty te inteleg perfect , stiu ce simti si prin ce treci , disperarea m-a apucat de mai multe ori , cateodata ma gandesc ca nu voi reusii niciodata sa am macar unul..... , apoi incet trec peste si revin la sentimente mai bune...

acum doua saptamani am avut si eu o perioada tare nefasta , acum m-am mai linistit. Si eu mai am un fibrom mic de 1-1,2 cm , noroc ca e pozitionat spre colul uterin , sper sa nu-mi dea batai de cap.

asa cum spui si tu ma apuca o ciuda cand vad femei gravide sau cu bebelusi , stiu ca nu e bine sa nutresc la asemenea sentimente dar nu ma pot abtine...cel mai adesea ma linisteste sotul.

Mergi la inceput

Buna, fetelor
prettycred ca toate am trecut prin ce treci tu acum. Si eu ma uit cu nostalgie la mamele cu copii mici sau femeile insarcinate.
Despre tratament naturist: iau ceai de zmeur + cretisoara; gemoderivat de coacaz negru.
Atunci cand aveam hemoragii, la primul fibrom, luam ceai de traista ciobanului si coada calului. In paralel, pentru anemie-ceai de urzica.
Tratamentul cu traista ciobanului a fost foarte eficient in diminuarea hemoragiilor. L-am recomandat la toata lumea.
Atunci faceam si sport, mergeam la sala ieseam mai des la munte.
Mancam mai putine dulciuri.Citisem undeva ca fibroamele cresc daca mananci multi carbohidrati. Greutatea in plus, burtica, produce estrogen.

Mergi la inceput

vio cum faci ceaiul de zmeur infuzie sau il fierbi in apa putintel ?

mi-am cumparat si eu si vreau sa stiu care este cea mai buna metoda de preparare pentru fibroame...

tu cum mai esti cu uterul s-a mai retrats.

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot

Mergi la inceput

pentru zmeur fac infuzie
Nu stiu cum mai este uterul. In septembrie o sa ma duc la control la Bucuresti.

Mergi la inceput