Fibrom uterin (30)
Raspunsuri - Pagina 2
Violeta_ND spune:
Pretty, si eu am 37 de ani. Sa speram ca nu vom fi noi atat de ghinioniste.
Olimp, uita-te pe pagina de web a statiunii Sovata. Acolo ai sa vezi tratamentul.
Am fost ieri la Bucuresti la controlul de 6 luni dupa embolizare. Fibroamele au mai scazut, dar nu in ritmul in care se astepta. Doctorul mi-a spus ca m-am grabit. A zis sa mai astept 3 luni si apoi sa mai vin la un control. Nu am mai reusit sa ajung la dr. Albu din cauza timpului. La ecografie mi-a vazut lichid in uter care e posibil sa se infecteze. Maine ar trebui sa ma duc la controlul dupa chiuretaj.
olimp spune:
violeta o Doamne cate pe capul tau , asa itit mai lipsea , lichid si infectie la uter , sa DD sa nu fie cazul de complicatii
promit ca am sa ma uit la statiunea Sovata , multumesc.
sti nici mie fibromul nu mi-a scazut dupa cum s-a dorit dupa embolizare , dar am inteles ca nu toate tipurile de fibroame raspund bine la acest tip de tratament , al meu era din aceela care nu raspundea bine , fiind la esteriorul uterului , sper ca peste 3 luni sa fie mai bine.
Violeta_ND spune:
dieta pentru cele care vor sa ramana insarcinate
http://www.babycenter.com/0_fertility-diet-the-nutrients-you-need-to-conceive_1460692.bc?scid=preconception_20120612:3&pe=MlVCSGF3WHwyMDEyMDYxMg..
Olimp, fibroamele pediculate scad mai greu dupa embolizare, dar, mi s-a spus,c#259; nu interfera cu sarcina.
olimp spune:
da violeta acum m-am convins
am primit rezultatele la mutatiile de trombo , din cele 6 analizate 3 sunt pozitive si pe deasupra si heterozigote
Factor XIII val 35 Leu -heterozigot
PAI 1- heterozigot
MTHFR C667T- heterozigot
acum stiu de ce am pierdut sarcina
Violeta_ND spune:
Olimp, am ramas fara cuvinte.
E mai bine sa stii. Ce faci in continuare? Mergi la un medic?
olimp spune:
violeta
buna vio , da am scris un e-mail doctoritei Avram si mi-a raspuns , este hematoloaga si se ocupa de cazuri cu trombofilie , mi-a spus sa o sun maine dimineata , mi-a dat nr ei de telefon , am sa o sun si o sa vedem ce este de facut.
deocamdata nici nu stiu cat de mult influenteaza , oricum de bine nu este.
sper sa nu-mi pierd optimismul si speranta.
februarie 2010 sarcina oprita din evolutie 8 saptamani
aprilie 2010 embolizare fibrom uterin
2011 - 3 IUI nereusite la Cluj
aprilie 2012 laparatomie fibrom uterin
Mutatia Factor XIII Val 34 leu - heterozigot
Mutatia PAI 1- heterozigot
Mutatia MTHFR C667T - heterozgot
prettysunshine spune:
Buna,fetele,am intrat sa va spun ca am inceput sa sangerez de vineri seara,nu s-a oprit nici acum,nu e mult,doar pe hartie cand merg la toaleta,dar e constant.Sambata seara bebe era inca ok,de atunci nu mai stiu.Insa bataile inimii erau mai rare decat ar trebui.Mi s-a spus ca de obicei asta e semn de avort spontan.Pana luni cand voi merge la control nu voi sti nimic mai mult decat atat.
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
7+
Violeta_ND spune:
Pretty, sper sa fie bine. Trimitem ganduri bune si ne rugam sa fie bine.
Cam multe vesti proaste in ultima vreme.
Am fost la control dimineata. E ok. Mi-a spus ca lichidul poate sa ramana in uter cam o luna dupa chiuretaj. Mi-a zis ca uterul este mare si ca daca nu mi-as dorii copii as avea recomandare pentru histerectomie. Uterul arata ca o sarcina de 4 luni. Asta dupa 6 luni de la embolizare. Va inchipuiti cum era inainte.Burtica am avut din totdeauna, asa imi este constitutia, oricat de slaba am fost.
De ieri am inceput sa fac gimnastica, azi am mers pe jos multisor. Vreau sa fiu cat mai sanatoasa. Poate ma duc si la sala. Ma apuc iar de ceaiuri. As face orice.
olimp spune:
buna fetelor !
pretty eu spun sa nu te gandesti la ce e mai rau , stiu fete care au sangerat pana prin luna a patra si totul a fost ok. Eu cred in minuni , sa fie a ta !
violeta chear asa cum spui tu , prea multe vesti rele in ultumul timp , vrem si vestile bune !
vio de ce iti este uterul marit sa fie de la fibrom ? si eu am avut fibrom dar nu era modificat ca si marime...sau sunt alte cauze ?
fetelor am discutat cu doctorita Avram si mi-a spus ca mutatiile mele nu sunt asa de rele doar ca impreuna dau pierderi de sarcina in saptamanile mici , acum sunt pe tratament , azi am fost sa-mi recoltez din nou sange pentru rubeola , CMV, si toxoplasmoza , maine primesc rezultatul.
sper sa nu mai gasesc si pe acolo ceva ....
Dana1122 spune:
:( Din pacate, cam multe vesti proaste. Toate suntem tinere si totusi cu atatea probleme de sanatate...Nici eu n-am vesti bune, ma pregatesc (psihologic) de operatie, fibromul se pare ca s-a mai marit. Poate am devenit si obsedata, dar parca simt acum si ceva dureri difuze pe-acolo pe jos, parca am prea mare burta, parca e si rigida, nu stiu ce sa mai zic. Luni ma duc la Giulesti, in cautare de doctor care sa vrea sa ma opereze. Va tin la curent. Tratamentul alternativ n-a dat rezultate pe problema asta, dar a rezolvat altele. Va pup, va astept pe toate cu vesti.