Fibrom uterin (30)
Raspunsuri - Pagina 12
olimp spune:
oh vio ce te inteleg , si eu ma uit cu nostalgie.....dar trebuie sa ma resemnez....
si eu vreau vacanta !
acum beau si eu ceai de muguri de zmeur , am branca ursului si napraznic....Hmmmm oare au vreun efect !
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
prettysunshine spune:
Buna,fetele!Eu ma uit cu mai mult decat nostalgie la toti bebelusii sau copiii mici din jur,iar ieri am fost la o terasa,iar la masa de langa era o familie cu un baietel de vrei doi ani pe care il chema Lucas.Am sfarsit plecand in lacrimi de acolo.Am crezut cumva ca posibilitatea de a auzi numele asta in Romania ar fi ceva mai mica,dar se vede ca m-am inselat.
Vreau sa va intreb ceva,au trecut 30 de zile de la chiuretaj si nici urma de menstruatie.Ar trebui sa ma ingrijorez deja?La ultimul chiuretaj pe care l-am facut fiindca aveam hemoragie din cauza fibroamelor si nu se mai oprea,nu-mi amintesc sa fi avut problema asta.
olimp spune:
pretty
nu te ingrijora , mie dupa ce am pierdut sarcina mi-a venit la 40 de zile cam asa imi aduc aminte , totul depinde cat de repede se reface echilibrul hormonal...
eu incerc sa nu ma mai gandesc la bebelusi , e greu , duminica mergem in vizita la varul meu , sotia lui e insarcinata in 6 luni are 41 de ani , sarcina naturala....fara probleme si noi .....
imi va fi grea ziua de duminica dar am de ales ?
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
Dana1122 spune:
Ehh, sa vedeti cum e sa fii trecuta de 30, fata batrana, fara prieten/sot si copil/copii
Asta daca va intrebati ce mai fac si in ce stare psihica mai ma aflu. Am probleme si cu o masea zilele astea, deci nu-s deloc o prezenta agreabila.
Va pup si curaj! Pana la urma, se poate si mai rau (cred).
Violeta_ND spune:
Pretty
Dupa ciuretaj mi-a venit CM la 33 de zile. Si eu ma intrebam daca nu e vreo problema. Poate sa vina si la 6 saptamani. Al doilea ciclu mi-a venit dupa 23 de zile si a tinut tot 3 zile. A curs convenabil.Mai am niste dureri prin burta cateodata dar o fi vreo indigestie de la stres.sper
olimp spune:
vio poate ar fi bine sa faci un ecograf sa vezi care e situatia , nu e normal sa ai dureri asa atroce cateodata.
astept concediul , la sfarsitul lunii , am decis mergem la mare , abia astept zilele senine...pe maul marii...
Violeta_ND spune:
Merg si eu la mare peste 2 saptamani dar numai pentru weekend. Barbatul meu are treaba la Constanta atunci. Cred ca ma duc singura la plaja.
Despre dureri, cred ca sunt de la duoden. Sunt ffff stresata, beau multa cafea, mananc tarziu cand ajung acasa sau mananc non-stop cand sunt acasa. trebuie sa iau niste pastile pe baza de plante. Functioneaza foarte bine, numai cu ele am scapat de dureri acum 6 ani.
Ecografie fac luna viitoare.
olimp spune:
vio draga mea sti ca , cafeaua in excess nu face bine la stomac , ai grija de tine .
si sa sti ca si un weekend e bun , profita si relaxeaza-te
Dana1122 spune:
Fetelor, am gasit un forum din afara (pare din USA) despre miomectomie, sanse de sarcina dusa la bun sfarsit dupa operatie, exemple de femei care au reusit la varste la care in Romania esti pusa la zid, samd.
http://community.babycenter.com/post/a10723515/getting_pregnant_after_myomectomy
Nu stiu daca am voie sa-l postez, o sa vad daca-mi apare mesajul sau nu.
O noapte racoroasa sa aveti!
Violeta_ND spune:
Dana
Cand mergi la doctor?
Sa te vada un medic chirurg, teoria e teorie. America nu e Romania... Vara nu-i ca iarnaTrebuie sa gasesti medicul potrivit si sa vezi ce poti face. daca vrei iti trimit articole de specialitate in engleza si franceza despre fibroame si sarcina si operatii si complicatii etc