pat suprapus...pro si contra

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu-i nimic sa puna mana el, sa-l dea jos el, sa il urce el, sa il vada el. Mai sa fie ce remarca airea este asta?! "ca doar nu e bolnav in fiecare zi" dar ce suntem la statistica?

Vorba Laurei ia taie-l de pe lista cu una, alta si daca protesteaza da-i replica, "ca doar nu e capat de tara ca nu ai... asta ... sau aia.."
mai... mai.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

ia taie-l de pe lista cu una, alta si daca protesteaza da-i replica, "ca doar nu e capat de tara ca nu ai... asta ... sau aia.."
mai... mai.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Argumentul "ca asa vor copiii si e camera lor, ei dorm acolo" nu e suficient?
Daca nu merge cu argumentul de mai sus, mai poti incerca si: "ca asa am zis eu si mananci cartofi la fast-food 3 saptamani daca ma enervezi, tu'tzi natzia ma'tii!" --- glumesc!!! Sa nu credeti ca eu fac asa

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Laura nici argumentul asta nu tine...ca ce stiu ei, gusturile se educa...
Daca ii apuca sa ceara camere separate ce fac...le dau ?
Al doilea argument ma cam tenteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pai daca mergem pe acest criteriu eu zic sa promovam sa nu le mai dam nimic. Ca doar gusturile se educa. Ii punem intr-un colt si "ciocul mic si joc de glezne".

Inteleg ideea de baza ca nu tot ce zboara se mananca, corect insa eu am alt principiu.
Am prostul obicei cand cineva nu este de acord cu mine, sa ma pun in situatia acelei persoane si sa ma intreb pe mine insami:
"In fond, de ce nu? Adica ce naiba am de pierdut daca as face totusi ca si celalalt?" Si daca nu gasesc argumente tari pentru mine inseamna ca pe bune, de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu tine nici argumentul cu facutul de ras, copiii, nemti sau alta natie, cand vin in vizita, n-au alta grija decat sa se joace, nu stau sa observe cum arata una sau alta prin casa. Si, inca o data, este camera lor si prietenii pe care-i primesc sunt tot ai lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

roxy, dar poti negocia cu sotul un compromis pe un termen scurt, de maxim o luna. separati paturile copiilor, ii lasati sa experimenteze noul aranjament, tati se va obisnui si el in timp...si poate la finalul acelei luni nu se va mai pune problema de a suprapune paturile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

roxy, e mult mai buna organizarea camerei cu pat suprapus, sotul tau gandeste "nemteste".
Dar mi se pare firesc sa tin cont de dorinta copiilor in camera lor (atata vreme cat nu vor o piscina).

Ceea ce mi se pare interesant este faptul ca sotul tine mortis sa aranjeze o mobila in casa...se stie ca asta este atributul nevestei!

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Rufus multumesc pentru interventie si pentru ca ti-ai spus opinia.Mobila in casa o aranjez eu de la primul cui pana la ultimul tablou, fara ca el sa aiba ceva de obiectat , ci chiar ii place.Schimb aranjamentul camerelor cat de des pot, astfel incat de multe ori vine acasa si spune ...wow am venit acasa sau am gresit apartamentul .Eu ma plictisesc repede de acelasi decor si cum nu pot sa schimb mobila cu totul , macar locul .Dar el are un fix cu patul asta suprapus, ii place, dar asta doar lui nu si noua.Iar el vrea cu orice pret sa le placa si copiilor , sperand in sinea lui ca in timp le va place asa.Dar nu stiu daca e corect ca pentru asta sa nu organizez camera copiilor cum vor ei, si tot noi sa lasam de la noi pentru ca el sa fie multumit.Mai ales ca sunt zile cand nici nu intra in camera aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

roxy dar o canapea extensibila nu ar merge? asa ai impaca si capra si varza, seaora o desfaci, dimineata o strangi si ramane spatiu. eu am paturi suprapuse, insa doar un copil, dar am luat suprapus tot in ideea de spatiu, acum este mic doarme jos (apropo patul de jos nu este fix este pe 3 dimensiuni de lungime si se poate aseza cum vrei, asa ca eu nu le-am pus unul sub altul ca sa dea cu capul cand se ridica ci perpendicular ca sa zic asa), cand va mai creste voi elimina patul de jos unde va ramane spatiu de joaca iar el va dormi sus...

Mergi la inceput

irina m-am gandit si la canapea dar nu merge pentru ca ei dorm foarte rau sa zic asa, adica in toate punctele cardinale si cred ca si-ar da la picioare in cap in timpul noptii de ar fi ca dupa box dimineata.Varianta asta mi-ar fi placut , eu asa am dormit cu sora mea pana am plecat la facultate(tot 7 ani diferenta este intre noi surorile ca si intre copii mei, coincidenta).
Patul nostru e fix , adica cel de sus nu se poate ridica (se pot doar separa in doua paturi) si eu am asa o senzatie ciudata ca nu ai aer in cel de jos fiind asa jos , iar cel de sus in imaginatia mea bolnava seamana cu o cutie (ca sa nu zic altceva ) .Dar bineteles asta e in imaginatia mea.
Acum sa va spun ce am facut pe termen scurt.Am desfacut paturile si le-am asezat in camera in asa fel ca au loc de joaca dar si doua paturi, masa fiind intre paturi .Nu am cum pune o poza ca as demonstra.Bineteles ca am avut parte de reprosuri ca ma pun la mintea copiilor dar vreau sa vad cum e si varianta asta, iar daca voi vedea ca nu e ok le pot usor monta la loc.Am vazut pe multe seituri pe care le-am analizat varianta asta cu suprapusul e foarte la moda, dar ce sa fac sa scap de pasarelele din capul meu, plus ca nici copii nu ma ajuta, aratandu-se incantati de noua " fata " a camerei lor.
Am sa va mai spun reactii si astept in continuare parerile voastre chiar moduri de aranjare in camera ca sa fie cat mai mult spatiu.Camera e pe lungime , de la usa are balconul pe partea opusa.Asta ca sa va faceti o parere.

Mergi la inceput