Detaliile care ne fac viata mai frumoasa
Raspunsuri - Pagina 4
oanap85 spune:
vazans atatea cazuri triste in jurul meu,pe la tv sau din auzite asta ma face sa spun:ma bucur ca suntem sanatosi,ca am copiii sanatosi chiar daca nu ne permitem sa mergem in vacanta poate:) sau sa le iau zilnic" ceva bun" ..ei se bucura cand se joaca si la nisipul din curte sau de "gososile lu' mama" asa ca asta ma bucura si pe mine :P
ma bucur ca am un sot devotat si e un tata extraordinar ,chiar daca atunci cand vede o mizerie pe jos paseste peste ea, are grija de copii si asta ma bucura ,cand vad ca ei inseamna totul pentru el la fel cum inseamna pentru mine ;
ma bucur pentru fiecare zi lasata de la D-zeu si pentru ceea ce am , mai ales cand vad ca sunt oameni care o duc f greu cum sa nu ma bucur pentru ceea ce am ?!
ma bucur pentru visele si sperantele pe care le am deoarece astea ma fac sa merg mai departe si sa nu renunt :)
ma bucur pentru voi,pentru tot ceea ce va bucura pe voi
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
hribg spune:
Cel mai mult ma bucur de baietii mei cand vad ca ma strang cu putere in brate si imi spun:"MAMI IMI VINE SA MA CASATORESC CU TINE!" sau imi spun "apleaca-te sa te ubesc un pic", nu pot sa ma simt fericita cand ii vad cand vin de la tara si sunt rumeni in obraji si sunt sanatosi si veseli.
Nu pot sa nu ma bucur cand nu mai contenesc cu povestile de pe unde vin si imi spun ca le-a fost dor de mine "dar sa stii ca nu am plans dupa tine".Cand uneori sunt trista ei imi spun"lasa mami ca eu cand ma casatoresc o sa te iau in casa mea si o sa te plimb si o sa iti cumpar de toate", asa stiu ei ca pot rezolva pe moment lucrurile.
Nu pot sa nu fiu fericita cand vad soarele iesid dupa cateva zile bune innorate sau cand ploua dupa cateva luni de seceta.Nu pot sa nu ma bucur cand reusesc sa imi iau ceva care imi sta bine si sa observe si piticii mei.
Sunt fercita ca exist si pot sa gust din ce mi-a fost dat!va pup!
adi2003 spune:
Pentru azi:
- nu e o zi caniculara si chiar daca acum ploua, ma bucura. Pamantul are nevoie si de apa dupa multe zile cu temperaturi ridicate.
- am avut bucuria sa-mi infloreasca primul achimenes cu floare dubla pe anul 2012: Achimenes Double Pink Rose. Varietatile cu flori duble sunt rare, in colectia mea de achimenes am pe 3 culori: mov, roz si alb. Deci pot zice ca azi e o zi fericita.