Tabara copil, 6 zile - 12 milioane?
Raspunsuri - Pagina 4
eumada spune:
Insa ideea e ca Morgano ar putea sa se intereseze exact ce si cum.Are dreptul sa stie mai ales ca e vb. de copiii ei.Si chiar as fi curioasa.Sa stiu ce ma asteapta.Ca daca Eva ar vrea sa mearga ,normal ca nu as zice nimic.Dar mi se pare exagerat.
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deceneus Cu siguranta au avutsi alte surse de finanatare. Nu am spus ca asta a fost costul. Dar si in cazul de fata puteau accesa alte surse de finantare sau chiar le-au accesat. Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
Pai vezi, de ce trebuie eu sa vin pe afirmatiile voastre si sa le rectificam pe ici pe colo prin partile esentiale? Ca la eumada.
Noi am fost cu 2.000 lei 7 zile 6 nopti 2 persoane - este adevarat ca la plezneala
Noi am fost 340 de euro Romania-Spania si retur + toate celea cu scoala - am omis sa spun ca atata am platit noi in realitate costul e mai mare si a fost finantat din alte surse.
Repet intrebarea:
Ce ne costa sa fim onesti?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
marius spune:
citat din mesajul lui eumada Insa ideea e ca Morgano ar putea sa se intereseze exact ce si cum.Are dreptul sa stie mai ales ca e vb. de copiii ei.Si chiar as fi curioasa.Sa stiu ce ma asteapta.Ca daca Eva ar vrea sa mearga ,normal ca nu as zice nimic.Dar mi se pare exagerat. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Pai cine a afirmat ceva contrar? Intrebarea era cum de 1.200 lei o tabara pt 6 zile?
Pentru ca acestea sunt preturile pe piata. La oferte private cel putin.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
mihaela_s spune:
Mie ce-mi place e ca tabara are pagina pe FB si vedem in direct ce se intampla :)). Am vazut-o si pe fata mea deja, in timpul unui dans :)).
eumada spune:
Da` de unde ai mai scos-o frate si pe asta?Nu ma asteptam sa ceri precizari ca ziceam la inceput.....nici vorba de lipsa de onestitate....pur si simplu mi-a venit in minte chestia asta si am facut paralela...
Esti moderator de asta esti pus sa clarifici lucrurile
on topic:
Continui sa cred ca e totusi mult si tare as vrea sa stiu care sunt de fapt costurile.
Deceneus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Pai vezi, de ce trebuie eu sa vin pe afirmatiile voastre si sa le rectificam pe ici pe colo prin partile esentiale? Ca la eumada. Noi am fost cu 2.000 lei 7 zile 6 nopti 2 persoane - este adevarat ca la plezneala Noi am fost 340 de euro Romania-Spania si retur + toate celea cu scoala - am omis sa spun ca atata am platit noi in realitate costul e mai mare si a fost finantat din alte surse. Repet intrebarea: Ce ne costa sa fim onesti? www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Am fost onest.
De la primul mesaj am scris ca:
"Si asemenea tabere ar trebui sa beneficieze si de sponzorizare din partea ministerului invatamantului, deci pretul probabil este suplimentar la ce aloca ministerul.
Probabil ca sunt cam multi profesori, care intra in costul biletelor elevilor."
marius spune:
citat din mesajul lui eumada Da` de unde ai mai scos-o frate si pe asta?Nu ma astept Esti moderator de asta esti pus sa clarifici lucrurile |
Nu am scris in calitate de moderator.
marius spune:
citat din mesajul lui Deceneus Am fost onest. De la primul mesaj am scris ca: "Si asemenea tabere ar trebui sa beneficieze si de sponzorizare din partea ministerului invatamantului, deci pretul probabil este suplimentar la ce aloca ministerul. Probabil ca sunt cam multi profesori, care intra in costul biletelor elevilor." Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt ) |
Nope - ai lasat sa se inteleaga faptul ca parintii platesc si (o parte) din biletele profesorilor.
eumada spune:
A,nu?Si acu` spui?Nu stie omu` la ce sa se astepte de la tine....
Insa la intrebarea ta am raspuns pe loc deci in nici un caz nu am intentionat ceva dubios.
eumada spune:
In alta ordine de idei,ma uit acum la cazare Sighisoara...
Vad ca la 4* e intre 140 si 258 noaptea..camera cu doua paturi cred..sunt cazati la patru stele?Din experienta bantuirii prin tara si pensiunile de 3 si chiar 2 sunt extrem de curate si faine....am avut chiar surprize....dar daca e cazare la patru stele+transport plus mancare iese la...sa vedem....la 3 stele,80 ronx 6=480 ron+transportul= masa...plus ca cei mai mici au reduceri mari la obiective....hm tot nu iese 1200....deduc ca-i cazeaza la 2* si iese si ceva pentru profesori...
Puteti sa ma corectati,nu ma supar.