Tabara copil, 6 zile - 12 milioane?

Tabara copil, 6 zile - 12 milioane? | Autor: Morgano

Link direct la acest mesaj

Am o intrebare /dilema:

Cum poate costa o mini-tabara de 5 nopti/6 zile, in Romania, 12 milioane?
Distanta de la orasul initial max 300 km, si cu vizite in Sibiu, Sighisoara ... nimic special

Sunt eu absurda sau cineva profita??????Edit: vorbim de copii de 10/11 ani, de la o scoala de stat, deci, teoretic, de nivel mediu financiar.... pur teoretic, se pare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sunt tabere si cu 500 de lei. Dar si cu 1.200

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Marius, eu ma intreb logic pe ce se pot duce 200 lei/zi /copil, cand e clar grup care presupune reduceri etc.....

Nu e vorba de zgarcenie, ci de: nu pot cuantifica si intelege

Mergi la inceput

Depinde de conditiile de cazare si de activitatile care sunt cuprinse.
Cele ieftine au un buget mic pt mancare si implicit calitatea si cantitatea este sensibil mai scazuta similar pentru cazare si nu au cuprinse activitati anume.
Cele mai scumpe au calitatiov si cantitativ produsr alimentare la un nivel mai ridicat, conditii de cazare mai bune si activitati definite (platite) pe perioada taberei.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Mergi la inceput

Calculul facut de tine 200lei/zi este pur matematic. Si deplasarile (Sibiu->Sighisoara) sunt tot contra cost si intrarile pe destinatii(obiective) sunt tot contracost samd. Toate acestea se aduna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Oricum ar fi meniul pentru grup presupune preturi mai mici decat meniurile individuale, copii nu consuma vin sau alte bauturi alcoolice, transpotul cu autocarul sau microbuzul costa mai putin decat cel cu masina proprie, si intrarile la muzee au reduceri pentru elevi si pentru grup.
Si asemenea tabere ar trebui sa beneficieze si de sponzorizare din partea ministerului invatamantului, deci pretul probabil este suplimentar la ce aloca ministerul.
Probabil ca sunt cam multi profesori, care intra in costul biletelor elevilor.

Mergi la inceput

Eu sunt convins ca atat suja de bani cat si pentru ce sunt consumati acesti bani a fost prezentat anterior ca si oferta.
Acuma mai ramane de discutat ce anume? De ce oferta este 1.200 lei? Nu este o oferta de la buget ci o oferta privata, corect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Poate fi oferta privata mai mica sau mai mare. Daca oferta nu s-a realizat printr-o licitatie si este un aranjament atunci poate fi mult exagerata.
Directoarea unui liceu solicita adunarii parintilor sa ne dam acceptul pentru a realiza un laborato fonic pentru lectii de limbi straine.
Costurile mi s-au parut foarte mari, si am sugerat ca la costurile respective sa achizitioneze PC-uri care pot face acelasi lucru, dar in plus permit interactivitate profesor-elev. Nu mai era legat de un anume material didactic. PC-urile puteau fi utilizate si la alte activitati de invatamant.
Daca au vazut ca nu agreem solutia nu s-a mai facut nimic.
Probabil cineva a facut oferta cu un comision de rigoare si respectiva a fost tentata chiar daca solutia era uzata moral.

Mergi la inceput

Cred ca faci o eroare. Daca te referi la licitatii publice pentru oferte de tabere private... nu exista asa ceva. Sa nu confundam licitatiile de achizitii publice (materiale si/sau srvicii) cu o oferta de turism privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Mult 1200.Mai exact costurile intretinerii unui copil pe luna,mediu ajung undeva la 8-9 milioane,asta presupunand inclusiv iesiri zilnice,parc,mall,magazine,papica,hainute,jucarii.

Probabil ca se vrea de lux,dar tot un autocar e,obiectivele..sa fim seriosi in costul asta...nici in turcia bre,nu a costat atat....sa fim seriosi..cu 20 milioane am stat 2 persoane 7 zile si 6 nopti si nu ne-am privat de nimic.
Este exagerat ca orice e romanesc.Chiar daca eu sunt adepta stilului nimic nu e prea bun pt.copilul meu,costul acestei excursii e exagerat.E vb de copii,sa fim seriosi,nu de adulti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

nici in turcia bre,nu a costat atat....sa fim seriosi..cu 20 milioane am stat 2 persoane 7 zile si 6 nopti si nu ne-am privat de nimic.

Cred ca glumesti. 2.000 lei 7 zile/6 nopti in Turcia?

Mergi la inceput