Tabara copil, 6 zile - 12 milioane?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi tocmai am dus-o pe cea mica in tabara de dans. 200 euro pe 5 zile si 4 nopti. Nu mi s-a parut exagerat, mai ales ca au activitati de dimineata pana seara, am primit si programul...e full. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Deci aprox. 900 lei

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Am gresit, sunt 4 zile de fapt. Am lasat-o azi la ora 14 si o luam joi la ora 13. 6 zile ar iesi tot 1200 lei. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Nu glumesc,last minute.....

E mult..pana si in Suedia Mihaelei unde puterea de cumparare e alta si pretul e mai mic.....

Nu vad utilitatea....ce Dumnezeu, preturile in Romania la fel ca in Suedia?
Exagerat la romani ca de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
mihaela_s
Noi tocmai am dus-o pe cea mica in tabara de dans. 200 euro pe 5 zile si 4 nopti. Nu mi s-a parut exagerat, mai ales ca au activitati de dimineata pana seara, am primit si programul...e full. :)

O tabara de dans presupune cursuri de dans care se platesc, si in acest caz costul lor intra in costul taberei.

Citat:
citat din mesajul lui marius

Cred ca faci o eroare. Daca te referi la licitatii publice pentru oferte de tabere private... nu exista asa ceva. Sa nu confundam licitatiile de achizitii publice (materiale si/sau srvicii) cu o oferta de turism privat.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Nu vorbeam de lege achizitilor publice, desi de la o suma mai mare de .. si scolie trebuie sa o respecte.
Cine poate opri o scoala sa dea anunt, sa trimita cereri si sa colecteze oferte?
Daca vrei sa ai un raport calitate pret bun face o sondare a pietei si alegi ce-i mai convenabil.

Mergi la inceput

E posibil ca profesorii sa ia si ei ceva bani, sunt profesorii de la scoala din timpul anului. Azi in schimb au un invitat, un dansator cunoscut in Suedia, posibil ca si el primeste bani...

In schimb Morgano spune de vizite la Sibiu, Sighisoara...si astea costa.

Mergi la inceput

inca ceva: am spus grosso-modo 200 de euro, in Suedia moneda e coroana suedeza. Am transformat 2000 de coroane cat a costat direct in lei si iese exact 1000 lei.

Mergi la inceput

E vorba de oferte private repet nici cea mai mica legatura cu ce zici tu.
I se spune tabara dar este o oferta privata de turism. Vine cine doreste sau cine considera ca ii convine oferta.
Nu cred ca duc lipsa de clienti ca sa se oboseasca sa faca vreun concurs de oferte. In general nu exista oferte.
Scolile nu achizitioneaza nimic. Nu este platit de la buget nimic. Nu stiu despre ce vorbesti acum. Nu are nimic in comun cu nimic public.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Nu glumesc,last minute.....

E mult..pana si in Suedia Mihaelei unde puterea de cumparare e alta si pretul e mai mic.....

Nu vad utilitatea....ce Dumnezeu, preturile in Romania la fel ca in Suedia?
Exagerat la romani ca de obicei.
Madalina

Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate."

E mult pentru cine?

Pe de alta parte sa nu confundam ideea de oferta si pret de oferta de piata cu plezneli "last minute". Exista si aceste last minute dar asa cum le zice si numele sunt esecuri ce se doresc recuperate macar partial. Nu are nici o legatura cu o oferta curenta de piata. Deci sa fim onesti si sa precizam ca am prins la plezneala nu sa dam impresia ca deh ce scump e in Romania fata de Turcia unde uite cu ce bani am stat?
Ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Hotarat pretul e exagerat.Dar na,poate de dragul copiilor parintii suporta...ma intreb ce sepoate intampla de 300 de euro,cand in mod normal salariul unui om obisnuit nu sare de 15-20 milioane.
Marius,e mult ca si pret pentru o excursie de asta....conditiile de cazare care sunt?Patru stele?Ii cara cu avionul?

Programul care e?

Mergi la inceput