Aspirante optimiste(796)!Felicitari Katy82!!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Monique77 spune:
'neata fetele
mi-am comandat pe ebay 40 teste de ovulatie cu 10 teste de sarcina in pachet - 37 lei
sper sa nu fie teapa
dar nu stiu cand ajung
astept mail ceva
cine si-a mai comandat... - in cat timp v-au ajuns?
Aspenter (75 mg) 1/zi
dana0000 spune:
Moni eu am comandat de pe ebay joi seara si luni seara deja au ajuns la posta.Dar ebay UK,nu stiu daca ai comandat tot de acolo.Ei daca au primit plata trimit imediat pachetul.Bafta!
emilia.m spune:
gata. De 15 min am iesit din sala de operatie. Ambele trompe sunt acum ok. Drilling pt ambele ovare. Totul perfect. O sa stau la reanimare azi. Maine plec acasa. Ma dor putin locurile inciziilor. Sunt ametita si buimaca de somn de la anestezie. Astept sa vina bebe acum ca's ca noua!
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m gata. De 15 min am iesit din sala de operatie. Ambele trompe sunt acum ok. Drilling pt ambele ovare. Totul perfect. O sa stau la reanimare azi. Maine plec acasa. Ma dor putin locurile inciziilor. Sunt ametita si buimaca de somn de la anestezie. Astept sa vina bebe acum ca's ca noua! <hr noshade size="1" /> Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto |
HAI BARZA!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana0000 Moni eu am comandat de pe ebay joi seara si luni seara deja au ajuns la posta.Dar ebay UK,nu stiu daca ai comandat tot de acolo.Ei daca au primit plata trimit imediat pachetul.Bafta! |
merci mult de info Danuta
Aspenter (75 mg) 1/zi
miky82 spune:
Emilia felicitari, ma bucur ca a decurs operatia cu bine, acum sa vina barza cat mai repede!
Kmy mi-au dat lacrimile cand am citit postarea!