Aspirante optimiste(796)!Felicitari Katy82!!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarnyina_s spune:

URAAAA Emilia, bravo, ma bucur ca totul s-a rezolvat si a fost ok. Hai sa prindem barza de picior acum cat mai repede.

in asteptarea unei minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Multumesc fete dragi. M-a ajutat mult sustinerea voastra. Sa dea Domnul sa ne vedem toate la odisee in cateva luni.
Velvet, incearca sa-i dai sotului tau tratamentul pe care l-a urmat al meu de si-a imbunatatit spermograma. Dimineata o lingurita polen, un cetebe cu zinc, o capsula L Carnitina cu Q10, o capsula Macca si 2 capsule Napraznic, un Vitamax sau un Profertil si o lingurita fructoza. La pranz 2 napraznic, 1 Macca, o capsula Lcarnitin cu Q10, un aspacardin. Seara 2 napraznic, 1 macca, 1 Lcarnitin cu Q10, si 1 Magne B6

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna gagici!
Dau un suc rece sa uitam de caldura si necazuri!
Moni sper sa fie bune testele k la banii astia sunt super,vreau si eu!
Ma intrebati cum sunt...rau f rau. Am obosit sa mai sper, doar astept
Intram sa va citesc , sa vad ce mai faceti....dar fara optimism
Acum , de ceva timp imi spun ca vine o alta luna august, k o sa fie bine.... Sper sa reusesc sa stau toata vara cu burta la soare, sa fac mult namol, sa se coaca bine bb si cu voia lui DD prim aprilie - mai sa-i dau nastere unui puiut sanatos!!! Acum ink astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Emilia bine ca este totul ok, numai bun loc de gazduit un puiut!
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna fetelor!
Stiu ,nu am scris de mult timp aici.Sincer nu am mai simtit ca sunt o aspiranta optimista si nu am avut puterea sa scriu nimic.
Mesajul lui KMY ma facut sa plang efectiv in fata calculatorului pt cineva care nu lam cunoscut si nu o sa-l cunosc niciodata.
Vam citit mereu in speranta ca lucrurile frumoase si vestile voastre bune imi vor ridica moralul.Si asa era ,de cate ori o fata reusea sa-si implineasca visul,imina imi era plina de bucurie pt cateva momente.Si pt aceste momente o sa va citesc in continuare atat cat va fi nevoie .
Am lacrimat prima oara cand am citit vestea despre verisoara lui Kmy,dar acum nu ma-m putut abtine sa nu plang si mam hotarat sa scriu un mesaj de incurajare ,de ganduri bune pe care incerc sa le transmit mamicei indurerate.
Sa o ajute Bunul Dumnezeu si persoanele care o iubesc si sunt alaturi de ea sa treaca peste aceasta suferinta !

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

neatza fetelor!!!
va las o si cateva randuri, poate nu sunt valabile pentru toate dintre voi dar sunt sigura ca unele o sa va regasiti in aceste vorbe:

Cum sa consolezi o mama

“1. Nu ma compatimi. Nu imi zice “stiu cum te simti” decat daca ai pierdut si tu un copil. Nu imi vei intelege durerea, asa ca probabil nu voi vorbi despre ea. In schimb, te rog intreaba-ma ce mai fac astazi, cum ma simt.

2. Lasa-ma sa plang. Inima mea se frange si durerea e dincolo de cuvinte. Cateodata am nevoie pur si simplu sa plang. Nu spune nimic, pentru ca nu poti ...sa faci sa fie mai bine…doar lasa-ma sa sufar cand pierderea mea si emotiile ma coplesesc.

3. Daca obisnuiam sa ne bem cafeaua in fiecare sambata, hai sa o bem in continuare. Poate ca o sa iti refuz invitatia, dar te rog, continua sa ma intrebi, pentru ca in cele din urma o sa accept. Nu Ma Abandona…
4. Acorda-mi timp pentru mine O sa fie momente in care am nevoie sa fiu singura, doar ca sa imi caut speranta inlauntrul meu. Sunt o persoana noua acum.

5. Nu imi zice sa te sun daca am nevoie de ceva. Probabil ca nu am sa te sun. Probabil ca nici nu o sa stiu de ce am nevoie sau nu o sa am energia sa ridic receptorul. Dar mi-ar place sa mai aud vesti de la tine din cand in cand.

6. Vorbeste cu mine ca o persoana. Daca nu mi-ai cunoscut copilul, vorbeste cu mine asa cum ai vorbi cu oricare din prietenii tai. Sunt in continuare o persoana normala. Daca mi-ai cunoscut copilul, nu-ti fie teama sa vorbesti despre el. Nu poti sa spui nimic rau, pentru ca ceea ce era mai rau deja s-a intamplat.
7. Ofera-te sa ma ajuti. Suna-ma sau fa-mi o vizita, adu-mi o masa pe care o pot incalzi si servi familiei mele, scoate-mi copiii la joaca, fa-mi cumparaturi, curatenie, plimba cainele…toate lucrurile normale, de zi cu zi, pe care majoritatea le iau de bune, dar pe care nu am energia sau puterea mentala sa le fac.

8. Nu lua lucrurile in personal Daca nu te sun la fel de des, sau anulez planurile pe care ni le-am facut, nu o lua personal. Nu voi fi un prieten bun in momentele astea pentru ca o sa fiu capricioasa, schimbatoare, o sa plang cat ai bate din palme si ma voi razgandi in legatura cu orice. Accepta-mi izbucnirile “de neinteles”. Nu au nimic de a face cu tine si am nevoie in continuare de prietenia ta.

9. Nu ma evita. Izolarea sociala devine a doua rana a unui supravietuitor. Fii rabdator si iubitor.
10. Nu incerca sa imi inlocuiesti copilul. Nu imi aminti cat de norocoasa sunt ca am ceilalti copii sau ca pot sa incerc sa am alt copil cat de curand. Nu este, si nu va fi niciodata nici un inlocuitor pentru copilul pe care l-am pierdut.

11. Nu incerca sa ma repari Nu imi spune “Totul o sa fie bine”, “Sunt intr-un loc mai bun”, “Cateodata lucrurile se intampla asa pentru un motiv”. Expresiile astea nu ma vor face sa simt durerea mai putin istovitoare.

12. Intelege ca e vorba de schimbarea vietii. Nu-mi spune ca trebuie sa “trec peste asta”, sau sa imi “continui viata”. Indiferent cat de mult timp mi-am petrecut cu copilul in viata noastra, si indiferent cum a murit si de ce, el nu va inceta niciodata sa fi existat. Il voi iubi intotdeauna si imi va fi mereu dor de el.

13. Asculta in tacere Fa-ti timp si asculta-ma fara sa comentezi sau sa judeci atunci cand vorbesc despre cum m-a schimbat moartea copilului meu.

14. Tine-ma minte. Peste ani si ani, multi se vor purta ca si cum copilul meu nu ar fi existat niciodata. Asta nu mi se va intampla niciodata mie. Fiecare comemorare a mortii lui va fi la fel de grea ca si prima. Daca imi vei trimite un card cu “Gandindu-ma la tine” la comemorare, imi va aduce aminte ca am dragostea si sustinerea ta, chiar si in timp.

15. Iubeste-ma. Tine-ma in brate, atinge-ma, zi-mi ca iti pasa, fii alaturi de mine prin teritoriul neexplorat care e suferinta mea.”

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Kmy este cumplit ca o fem sa treaca prin pierderea bebelusului. Sa dea Dumnezeu ca verisoara ta sa aiba puterea necesara sa treaca in timp peste aceasta grea incercare. Adevarul e ca iti este atat de greu sa vorbesti despre acest subiect.

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

in salon cu mine au fost numai azi 2 fete care au facut intrerupere pt ca bebeii se oprisera din evolutie. Se pare ca e o tragedie care se petrece mai des decat credeam si e foarte trist si inspaimantator

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

SARACELE FETE! Si eu cand mi-am facut HSG era o tipa, plangea saraca de mi se furnica pielea pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

emilia,multumescin mare parte si al meu ia ce a luat si al tau.in afara de napraznic.am decis sa nu ii dau.om vedea la urm spermograma ce va fi.ca de fumat nu s-a lasat....din pacate.

Mergi la inceput

Ce fac fetele? Eu ma apropii de verdict. Deja au inceput sa apara primele semne de menstra - Balonare excesiva, cosuri pe fata. Inca mai sper, speranta moare ultima. Uf... Sper sa nu mai vad iar rosu.

Mergi la inceput