Educatia si respectul la scoala
Raspunsuri - Pagina 5
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicabo Sorana, ce inseamna BOB? |
Un fel de inchizitie. Daca ajungeai in fata BOB ca student, era de rau.
BOB - Biroul organizatiei de baza. Biroul organizatiei PCR din facultate.
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monicabo Sorana, ce inseamna BOB? Mare curaj a avut ca te-ai pus cu toti profii aia si ti-ai sustinut sus si tare punctul de vedere! Vremurile erau contra acestui curent Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008) www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua Povestea sarcinii si a nasterii Andreei Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
Nu curaj, inconstienta . Eram copil. Si ii exasperam pe ai mei care traisera alte vremuri, parintii lor prin puscarii sau lucrand la canal .... Iti dai seama ce bine le pica ...
Cu tipa aia de era secretara BOB imi zice mama "nu-ti ajunge ce dosar prost ai? vrei sa te exmatriculeze asta din toate scolile? Vrei sa ne dea afara de la serviciu?" .... Cred ca chiar se putea pe atunci.
Una peste alta sa explici unui copil de 12 ani ca daca se cearta cu o profa toata familia poate ajunge in puscarie e ... tragic. Si nu as vrea sa ne intoarcem la "respectul" de atunci ...
sorana spune:
Am uitat sa zic cum imi explica mama la 14-15 ani cum nu am eu voie sa dau nici la drept nici la ase, ca numai la poli, universitate si medicina nu e concurs de dosare inainte, si ca dosarul meu ar fi respins automat si la drept si la ase deci n-are rost sa pierd vremea incercand la una din astea ....
Desi a fost revolutia cand inca eram in liceu pana la urma tot la Poli am dat