In vizita ...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Sunt 2 fraze fara legatura intre ele.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Citat:
citat din mesajul lui danielag

Tangential cu subiectul: case mari, pe cateva etaje (eventual cu lift), nelocuite, cu familia locuind intr-o casuta mai mica langa cea mare, sunt si in alte straturi socio-culturale. De exemplu la osenii din Satu Mare - Certeze. Unele sunt excesiv decorate (am trecut pe langa una, Fontana di Trevi era o lucrare palida pe langa ea). Reconstruiau biserica, noi ne-am dat cu parerea ca din cauza casei de langa, ajunsese sa fie mai inalta decat ea .

Vizavi de colajul foto vreau doar sa spun ca descrierea unei poze este eronata: ceea ce e desemnat ca un dulap (...which is finished off by a wooden wardrobe) eu o vad ca o soba toata ziua si toata noaptea. Numa' ca e cat un perete, poate de aici confuzia. Ma gandesc cum incalzeste o soba din aia...

dulapul nu se vede in poza, pun pariu ca se afla in spatele fotografului...

Ah, ca nu aveti spirit de observatie Se vede o parte din dulap, care nu e wardrobe, ci dresser cu sertare. In stanga pozei.

_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

l-am vazut, dar pentru mine obiectul se cheama "comoda" nu wardrobe...asta din urma e musai sa fie inalt cel putin 2m :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

nu vad nici o poza...
scrie asta
Sorry...

The page you have requested does not exist or is no longer available.

If you have typed the URL in by hand, please make sure you have entered it correctly, with no capital letters of spaces.

Alternatively, if you have clicked on a link on Mail Online and found this page, please report the problem to our technical team and we will correct it as soon as possible.

Looking for a particular section and not sure how to find it? Our site map provides a overview of our entire site.

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fii antena...au sters pagina!Clar.."ati ofensat" pe careva!Atunci de ce "au mai stat " la poze?

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

am incercat dar pagina respectiva nu mai exista..
oricum am gasit pozele pe net...si sunt si in CLICk de azi..
uite aici http://www.click.ro/news/national/Haoleo-misto-palatele-tiganesti-tigani_0_1412858809.html

CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

mandria, dorinta de fala sa se intoarca impotriva lor!?

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

clip party 1 iunie

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu tot mai astept o parere de la psihologii de pe acest forum.
Sunt convinsa ca este o legatura intre "decor" si starea psihica a locuitorilor decorului si inca una cauzala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

...si apropo, nu e numai atat. E vorba si despre arta fotografului. Nu e usor sa intri in intimitatea unor oameni si sa te lase sa ii fotografiezi in ipostaze atat de naturale...E ca si cum ai lasa pe cineva sa iti citeasca inima.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Daaaa, inima le-o citeste. Hai sa nu exageram cu perspectiva siropoasa, ca n-a facut nimeni munca de convingere cu ei. Casele astea sunt facute fix in acest scop : fala. Cu cat mai multa, cu atat mai bine, daca le spui si ca-i dai la "ziaru' englezesc", nu trebuie sa-i rogi de 2 ori. De-asta ii vei si la tv una-a doua, ba cu vila, ba cu nunta, ba cu banii care zboara. Eu nu spun ca omul ala e fotograf bun sau prost, dar strict in cazul acesta, nu a facut nu stiu ce compozitie foto in lumini si umbre. Decorul a facut 90% din munca.
Si ca tot zicea cineva de inmormantari.
Cavouri cu turnulete si usi cu vizor:

http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Romii_se_ingroapa_ca_faraonii_in_cavouri_cat_palatele_5_253824616.html#

Interior:

http://www.sebastianbargau.ro/2007/07/25/ooooof-viata-mea-inmormantarea-mea/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Sunt convinsa ca este o legatura intre "decor" si starea psihica a locuitorilor decorului si inca una cauzala.

nu-s de meserie, dar ca amator

intuitia imi spune ca oamenii acestia au fost marginalizati de societate... (nu discutam despre motive... e ancestral)
si atunci simt nevoia sa compenseze prin a atrage atentia, prin a iesi in evidenta..asa cum am mai zis, conform cu educatia, valorile, putintele

vor sa demonstreze ceva... ca pot!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

clip party 1 iunie

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Eu nu cred ca este vreo hiba psihologica/psihica la posesori, pur-si-simplu e o lipsa de educatie. Mult si multe, adunate toate gramada, gusturi indoielnice, kitch. Atat.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput