In vizita ...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Mie-mi plac pantofii, mo, cum stau ei cuminti...
In rest, e prima oara cand vad asa ceva...si ma-ngrozesc. Dar vorba aia, nu poti sa te .... in gustul omului.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saskia spune:

E scris special articolul asta, nu exista tabloid mai tabloid decat Daily Mail, daca era alt ziar mai ziceam, desi pozele eu le-am vazut prima data intr-o revista de pe aici.

E kitsch cat cuprinde, dar la fotografie merge, ca se pozeaza si tot felul de chestii care sa socheze.

Dar scopul astora era sa mai atate putin cititorii de Daily Mail ca doar compara cu vezi Doamne tiganii lor care stau in rulote.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

in drumul spre Targoviste, cam la jumatatea distantei Bucuresti- Targoviste, cred ca Racari se cheama localitatea, la o margine se afla un palc de case motzate...

asa colorate, cu turnuletze etc

Eu sunt de fiecare data siderata (si trec aproape lunar prin zona) ca in curtea acestor case se afla corturi din care se zareste fum de foc

iar elementul de mai sus, e din belsug
(campurile din apropiere sunt sterpe...cred ca nimeni nu are curaj sa munceasca pamantul respectiv, iar ei cred ca nu si-au pus problema vreodata..ma intreb la ce sunt folositi caii)

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

clip party 1 iunie

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Caii sunt folositi la carat fier vechi. Din ce crezi ca au construit palatele?
Si, da cred ca traiesc in corturi, si palatul este pentru a se fali in fata musafirilor, asa cum isi etaleaza si lanturile de aur imense de la gat, sau ghiuluri la degete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui saskia
Dar scopul astora era sa mai atate putin cititorii de Daily Mail ca doar compara cu vezi Doamne tiganii lor care stau in rulote.

Nu stiu daca asta e scopul articolului, insa trag sperante ca englezii se vor "lumina" la minte si nu-i vor cadorisi pe tiganii cersetori din Londra cu nici un pound.
Citisem de curand ca mafiile tiganesti au debarcat autocare intregi cu "starnitori de mila" in Londra, in ideea ca Jocurile Olimpice reprezinta o ocazie unica. Deci cum ar veni oamenii au gasit un "gap" in marketul Olimpiadei.... Intreprinzatori, nu gluma....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si pe mine m-a impresionat curatenia! Si ce ordine, fratele meu! In rest, eu nu sint uimita, daca nu fura din buzunarul meu (si nu prea are ce sa fure), mie mi se pare ca acele interioare reprezinta o anumita parte dintre ei... dar cum aici am vazut in case de alte natii diferite alte chestii care il reprezinta... nu mai mira nimic.

Sint, ca si printre romani sau alte natii, cei pentru care obiectele materiale, casele mari, grandomania asta in ceea ce priveste materialul care te inconjara reprezinta semnele avutiei, pozitiei sociale. Sau cei care au trecut direct din cort la castele, imbogatindu-se peste noapte, cu alte cuvinte parvenitii si oportunistii... insa e plina Romania de ei si lumea la fel, in toate natiile.

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité.
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Lipseste ceva la fiecare.

Acest element

lipseste bunul gust. obositor si enervant ptr ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Lipseste ceva la fiecare.

Acest element

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

in imaginea anexata ieste doi elementi...daca te referezi la patruped el se regaseste in poza cu dalmatianu' de plus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Iar gustul fiecaruia nu se discuta...

Si ma intreb, oare nu se simt singuri in casoaiele alea atit de mari?

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité.
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

pai da...
se simt straini probabil in casoaie
chiar si atitudinea afisata mi se pare stinghera..adica ei vor sa para relaxati, dar parca sunt pusi cu mana acolo

cei de care spuneam petrec si traiesc in cort
casoiul e de parada, e casa d-ale bune

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

clip party 1 iunie

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Tangential cu subiectul: case mari, pe cateva etaje (eventual cu lift), nelocuite, cu familia locuind intr-o casuta mai mica langa cea mare, sunt si in alte straturi socio-culturale. De exemplu la osenii din Satu Mare - Certeze. Unele sunt excesiv decorate (am trecut pe langa una, Fontana di Trevi era o lucrare palida pe langa ea). Reconstruiau biserica, noi ne-am dat cu parerea ca din cauza casei de langa, ajunsese sa fie mai inalta decat ea .

Vizavi de colajul foto vreau doar sa spun ca descrierea unei poze este eronata: ceea ce e desemnat ca un dulap (...which is finished off by a wooden wardrobe) eu o vad ca o soba toata ziua si toata noaptea. Numa' ca e cat un perete, poate de aici confuzia. Ma gandesc cum incalzeste o soba din aia...

Mergi la inceput