Ce ati alege Stan si Bran sau Mister Bean ?
Imi scriu (sau cel putin incerc) lucrarea de disertatie pe tipuri de comedie vechi si noi. Nu vreau sa fac ceva foarte comercial. Exceptand partea teoretica. o sa suprind si frumusetea unor comedii bine cunoscute .
As vrea sa va intreb care va sunt mai aproape de suflet? Stan si Bran sau Mister Bean?Si daca puteti sa imi argumentati optiunea .
Va uitati la filme de comedie? Ce tipuri de comedie preferati?
Rog moderatorii sa mute subiectul unde considera de cuviinta! Multumesc
Raspunsuri
Bubulina42 spune:
Mie si sotului ne place Mr.Bean, insa nu putem compara genul de comedie al acestuia cu gagurile oferite de Stan si Bran,e o diferenta ca de la cer la pamant.Eu una stiu sigur ca noi am alege oricand Stan si Bran si inca ne minunam (desi le revedem a nu stiu cata oara) de cat de clar e mesajul transmis, de cat de bine e realizat, de cat de mult au putut face cei doi cu mijloace atat de rudimentare.. Uneori ne intrebam ce ar fi facut cu tehnica de astazi!
...Sunt actori de comedie care nici exprimand-o prin viu grai nu reusesc sa redea esenta glumei..pe cand cei doi..numai mimica, numai expresiile te arunca deja intr-un haz nebun.
ok, am spus prea multe cand de fapt vroiam numai sa iti spun ca noi votam "Stan si Bran"
Succes cu lucrarea!
16 +
eumada spune:
Stan si Bran,clar.....comedie clasica de buna calitate.Nu degeaba la zeci de ani de la aparitie sunt la fel de agreati si ma uit cu aceeasi placere...si nu numai eu.Mr.Bean e previzibil si vulgar,clar.Nu-mi place.
Deceneus spune:
Eu nu sunt mare amator de filme de comedie.
Nu-mi place si chiar nu-l suport pe Mr Bean pentru ca atunci cand il vad cum se stramba cand face grimase, am impresia ca parodiaza o persoana cu dizabilitati, ceea ce nu se face.
Actiunile lui Stan si Bran sunt incidente/accidente provocate intentionat sau nu, si au haz, te fac sa zambesti.
Alizee spune:
Stan si Bran.
Mr Bean este dizgratios cu grimasele sale.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.