Ce ati alege Stan si Bran sau Mister Bean ?
Raspunsuri - Pagina 2
anya spune:
Stan si Bran ....sunt un fel de Tom si Jerry...la fel de savurosi la orice varsta.
Mr Bean mi se pare infantil. Putine glume sunt haioase (mult prea putine) in timp ce marea majoritate sunt de prost gust.
Lali spune:
Stan si Bran, la mare diferenta.
Chiar zilele trecute am avut ocazia sa-i arat baitaului meu Stan si Bran. Cu toata epoca digitala in care a crescut, cu toate mega productiile pentru copii care exista si al caror fan este la cei 7 ani ai lui, s-a distrat grozav. Am revazut de nu stiu cate ori filmuletul inregistrat, iar hazul a fost acelasi.
nelia spune:
Charlie Chaplin!
Mr. Bean ma induioseaza sau ma intristeaza, nu-l gasesc deloc comic (personajul, nu actorul). La Stan si Bran rid si acum...
Cornelia
Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)
monica70 spune:
Pe mine ma distreaza si Mr.Bean in unele scenete/filme (are cateva haioase rau),dar de ales aleg Stan si Bran clar si cum mai zicea cineva, la mare diferenta ! Noi avem colectia de la Adevarul cu 6 DVD-uri cu ei si i le-am pus si fetitei mele de 6 ani - si pe ea o distreaza f. mult.
In general imi plac comediile. Ma mai distrez si-acum la filmele vechi cu Luis de Funes de exemplu.In schimb nu imi plac filmele cu Charlie Chaplin - mie mi se par triste,nu ma amuza deloc.
Edit ca mi-am amintit: nici scenetele de comedie cu Benny Hill nu mi-au placut absolut deloc.N-am putut niciodata sa rad la asa ceva ...
buflea spune:
Daca ar fi sa spun ce fel de comedii imi plac, le-as alege pe cele de dialog versus cele de situatie. In general, comediile de dialog sunt mai greu de creat si deci mai inteligente - trebuie gasite replici ironice, cu intzelesuri duble, cu umor fin ... toate in contextul unei comedii de situatie.
Comediile clasice, cu frishca pe fatza si alunecari pe banana mi se par depashite si copilareshti in ziua de azi.
Daca trebuie insa sa raspund la intrebare, cred ca as alege Stan si Bran.
Rufus spune:
Sunt doua situatii diferite, doua tipuri de filme de comedie, nu cred ca se pot compara direct.
Mie imi plac Stan si Bran si, pe aceeasi treapta, Mr.Bean.
Sigur ca e mai putin gustat, vorbim de umor englezesc, versus (vorba voastra) Tom si Jerry.
Personal, prefer Mr.Bean uneori si Stan si Bran alteori.
La mine, toti sunt egali.
Rufus, Tora si iadele
maraki spune:
Mister Bean fara discutie!!! Imi place si ma distreaza mimica lui, este bestial!!!!!!!!!!!
deya spune:
Hihi ce de raspunsurimultumesc. O sa le iau in considerare!Va mai astept cu sugestii daca aveti
maraki spune:
Acum am citit prima pagina. De suflet este Stan si Bran; la ei ma uitam cand eram mica, acum nu cred ca as mai avea rabdare. Charlie Chaplin, Norman Wisdom tot de suflet. Foarte, foarte mult ma distreaza filmele cu Louis des Funes Un mare actor! Altul ca el nu se mai naste
Marox spune:
Stan si Bran, fara discutie!
A fost o retrospectiva in perioada Craciunului, vreo 2 saptamini ne-am regalat cu filmele lor, de la scurt-metraje la lung-metraje, de la filme mute la cele vorbitoare...ne-am distrat pe cinste! Copiii au adorat si si acuma isi amintesc cite o faza si-i apuca risul