MONTIGNAC (174)...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neata si de la mine,

Si eu tot conforma, doar ca ma omoara muncile astea si serbarile. Saptamana asta in fiecare zi am avut ceva serbare, si cate 2 /zi ca sa am ce alerga de la una la alta. Azi am iar 2 plus sedinta la Alex la basket, iar maine doar una si am scapat [omulet care rasufla usurat]

Eu saptamana asta am mancat naut . Mi-am fiert luni o punga intreaga si de atunci tot bag din el. Cel mai mult imi place varianta cu iaurt, usturoi si marar. Azi dimineata mi-am facut cu salata de vinete.

Sper sa se vada si la mine ceva luni la cantar.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

hei montigirls unde imi sunteti?

io nu am cu ce sa ma laud...ieri am mancat la prinz basmati-ul cu peste pregatiot pentru marti..cand am facut gratar

azi
Md: pepene, wasa cu unt si gem, si ceai
G:lapte cu ceai
P: shaorma fara sosuri
G: cred ca un alt ceai
C: pepene

si cam atat..abea astept sa ma mut sapt viitoare si sa-mi reuaiu atata tabieturile culinare cat si programul meu de sala

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ninha, zici de merisoare uscate?

Noi ne topim incet dar sigur. In dormitor sunt la ora asta 27 de grade

Meniurile mele au fost cam asa:
Miercuri:
MD: avocado, rosii, wassa
P si C: mancare de fasole alba si linte verde cu curry si snitel de piept de pui

Joi:
MD: mozzarella light, wassa
P: placinta de dovlecel, salata de rosii si castraveti
C: ou fiert, cascaval, wassa, rosii

Azi: idem joi. La cina inca nu stiu ca mergem la un majorat.

Daca nu ma topesc de tot mai vorbim

O zi frumoasa si racoroasa daca s-ar putea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Da, Puishorule, merisoare uscate. le-am tinut 1/2 h in zeama de lamaie si pe urma le-am pus impreuna peste morcov. + o lingura de ulei de masline.

Azi mi-am luat de la Lidl o salata de anghinare ptr MD, iar la P am comandat dovlecel si conopida, sa vedem cum sunt facute.
Si la noi e f cald in casa, dar eu nu am loc sa ma plang, ca de asta se ocupa barbatu-meu

Ce mancati azi?

Va si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

hei montifetili...

la mine ploua de ieri....si azi inca nu s-a oprit

io mi-am scos de la congelator portia de linte verde cu carne tocata de am pus-o sapt trecuta...mai am 3 frigarui...si legume congelate..in rest am frigi porno ...azi cred ca o sa trag o fuga la market sa-mi iau 2 pepeni...ashea de control

Md:la fel ca ieri
P: salata de mozarrela, rosi, capia, telemea si masline verzi
C: crd ca supa
daca nu ajung sa iau pepene nu am nimic de gustare

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare fetele,

eu azi am facut chiftelute de dovlecei( cu faina de naut in ei), si o mancarica de fasole galbena, ciuperci si rosii... a iesit delicioasa.

Saptamana viitoare vreau sa fac mancarea de linte cu carne tocata, si sa-mi fierb si eu naut sa mananc cu iaurt si marar... mi-a facut pofta Somleac

Cantarul arata 67 KG... deci mai am o luna sa mai dau 2 ca sa ajung la target...
Am inceput sa iau iar crom, ca pofteam la dulciuri.. oricum bagam fructe la greu... ca doar e sezonul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

child daca mai esti prin zona..mai scrii te rog o data blatu de pizza care-l fol tu?imi e pofta de o marguerita

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Uite o reteta de aluat . N-am incercat-o dar ma bate gandul.
Aluat (blat) pizza:
• Cascaval, 300g
• Ou de gaina, 480g
• Faina de naut, 50g
• Smantana 12% grasime, 250 grame
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat albusurile spuma cu putina sare. Galbenusurile se amesteca cu cascavalul dat pe razatoarea mica si cu 250 grame smantana slaba.
Albusurile batute se amesteca cu faina de naut si apoi se amesteca cu galbenusurile, cascavalul si smantana.
Se pun in tava, se pune deasupra amestecul de legume si se da la cuptor pentru 30 de minute.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

mel prea multe grasimi intr-o pizza..eu vroiam marguerita adik sa pun numai rosii si brinza deasupra

io azi:
Md: omleta cu brinza, masline verzi, ceapa
G: pepene si ceva mosse cu iaurt si fructul pasiunii, zmeura
P: o frigaruie
G: pepene
C: orez basmati cu piept de pui fript(asta e cred de faza 2)

prinzul meu e asa micut ca am balotat azi aproape un pepene singura..maine ma duc sa iau altul...si neste cirese

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Meniu:
D: iaurt 0% + seminte de floarea soarelui + susan, o lipie
P: Friptur de pui + curcan la gratar, salata verde, fasole verde fiarta amestecata cu usturoi, ulei, putin otet si patrunjel, salata de vinete
C: 2 rosii, iaurt, fagaras, branza dulce. Desert 2 patratele de cioco Heidi extra dark (85%)

Am mancat astazi de am rupt, dar am mers 1 ora cu bicicleta si am prestat si aerobic 30 min

Maine fac mancare. Am cumparat pipote si inimi si voi face o mancarica, iar ciorbica o voi face din teci. De asemenea am in plan si niste ciuperci gratinate cu branza telemea.

Noapte buna !


Mergi la inceput