Pierderea identitatii
Raspunsuri - Pagina 16
marius spune:
@eumada - o iei cam ... cu intrebarile ... ai fi buna de reporter la click.
Nu vrei sa-ti descrie si ..... mai... mai...
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
eumada spune:
Si crezi ca la psiholog ce o intreaba?
Care sunt bazele relatiei lor...a fost primul,nu i-a mai facut altul ce-i facea...de astea.Nu se duce ca in filme si sta pe canapea...adica sta dar se ia totul ca de la o.Asa psihologul afla posibilele cauze si-i ghideaza conduita.,
Foarte multe amanunte conteaza, totul are o explicatie.
Aqai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Si crezi ca la psiholog ce o intreaba? Care sunt bazele relatiei lor...a fost primul,nu i-a mai facut altul ce-i facea...de astea.Nu se duce ca in filme si sta pe canapea...adica sta dar se ia totul ca de la o.Asa psihologul afla posibilele cauze si-i ghideaza conduita., Foarte multe amanunte conteaza, totul are o explicatie. |
ei asta-i buna ...
Cuvintele sunt harta mintii.
eumada spune:
Asta ar explica dependenta fetei asteia de individul ala abject.Faptul ca a fost primul....am patit-o si eu cu primul meu prieten din facultate.....numai ca io-s mai insensibila si oricum era prea mare efortul de a suferi dupa el,desi s-a purtat frumos cu mine.Nu a fost cazul de chestii urate,doar ca el temina facultatea,eu o incepeam...
ileanna spune:
Alma, toate relatiile se sfarsesc prost ... pana la ultima . N-ar mai exista acea RELATIE in care alegi sa ramai, daca cele de dinainte ar merge bine. Foarte putini sunt cei care raman impreuna "toata viata" de la prima relatie. Am auzit cazuri de cupluri formate la 19 ani ... acum 40 de ani dar ... pentru mine pare SF.
Si inca ceva. E tipic sa mori de mila celui care te abuzeaza . Nu glumesc. Si eu am trecut prin asta, mult mai light e adevarat. Si asta era unul din mecanismele de baza: ca muream de mila lui si oricat de praf era ... in mod sigur ma puteam gandi sa mai fac EU ceva ca sa repar totul. Este un mecanism aberant al mintii dar ... unul foarte periculos, desi simplu.
Raza de soare spune:
Alm@, desi eviti sa raspunzi la intrebari care nu iti convin, eu as mai pune una: intr-o zi oarecare, azi, de ex., in afara ca tot repeti obsesiv ce ti-a facut, ce altceva mai faci?
Ca asa cum te plangi de 16 pagini incoace, eu te vad ghemuita intr-un colt, leganandu-te si repetand "mi-a zis aia, mi-a facut ailalta"...
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Si crezi ca la psiholog ce o intreaba? Care sunt bazele relatiei lor...a fost primul,nu i-a mai facut altul ce-i facea...de astea.Nu se duce ca in filme si sta pe canapea...adica sta dar se ia totul ca de la o.Asa psihologul afla posibilele cauze si-i ghideaza conduita., Foarte multe amanunte conteaza, totul are o explicatie. Madalina Copiii gasesc de toate în nimic. Adultii, nimic în toate." |
Si daca pentru tine relatia sexuala cu un fost partener a(r fi) fost una dintre probleme ai dedus tu ca gata sexu' e de vina. Haida de'!
Pe de alta parte hai sa-i lasam pe cei de specialitate sa isi faca meseria la locul si momentul potrivit.
Zic si eu.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
eumada spune:
Vorba e"am zis nu am dat cu paru"....Ai dat cu paru`..exemplul dat de mine a fost impropriu,eu sunt pe principiul ca are balta peste,na,dar poate daca citeste pricepe ce vreau sa spun fata aia.
La psiholog am ajuns cu problema mea,pe care o stii,nu din cauza vreunui barbat,dar banuiesc ca modul de a proceda al psihologilor e oarecum identic...pe mine si Eva ne-a pus pe linia de plutire,chiar ascultandu-ma ore intregi.Si a fost singurul care a gasit sursa durerii mele.
Poate merge la un preot,de multe ori ajuta.Dumnezeu poate face ceea ce oamenii nu pot.
Edit: daca psihologul la care va merge este adeptul lui FREUD?Eu nu am fost niciodata de acord cu asta.
Ar fi bine daca ar citi rrox3.....cred ca si-ar da seama....
marius spune:
Psihologii au metode bine definite, plus (talent in general) experienta, plus fler, plus rabdare, plus ...