Pierderea identitatii
Raspunsuri - Pagina 11
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alm@ Acum simt nevoia doar sa fac rau si sa ranesc... |
Gresit! In felul acesta ii permiti mintii sa-si incetineasca dezvoltarea. Totul o sa se intoarca impotriva ta!
Si, ma intreb,crezi tu ca o sa fii multumita ?! Lasa timpul sa-ti vindece ranile, esti prea vulnerabila acum!
citat din mesajul lui Alm@ As vrea makr pt mine sa inteleg de ce s-a purtat asa |
Sigur a avut un motiv ,nu neaparat in legatura cu tine, altfel....pleca singur, doar nu l-oi fi tinut in lanturi!!!
citat din mesajul lui Alm@ de ce totusi putea sa se poarte si frumos, de ce nu putea sa se poarte frumos mereu si aiurea doar daca era un lucru grav...as vrea sa inteleg, sa nu cred k m-am inselat chiar atat de mult in privinta lui, insa anii astia nu imi dau alta alternativa decat sa accept faptul k m-am inselat in privinta lui si k poate nu m-a iubit niciodata...insa nu inteleg de ce... |
Posibil a avut un interes ,poate material,....sau era/este cu ,,doi pepeni intr-o mana".
De inselat in privinta lui ,da, te-ai inselat ,dupa ceea ce scrii,si, daca este asa, se mai intampla si la case mai mari, nu-ti fa tu probleme! Constata unii ca s-au inselat in privinta partenerului de viata si dupa 20 de ani!
Important este sa inveti ceva din asta! Si, stai tu linistita, totul se plateste in viata,si binele, si raul!
Ceea ce sadesti, aia culegi, este valabil si pentru el!
marius spune:
citat din mesajul lui Alm@ Stiu k Marius va zice iar k ma plang |
Am curajul sa pun un pariu. Iti numar mesajele, le pun intr-un singur document contorizez expresiile (grupate) pe tip de expresie si se va vedea ca repeti acelasi lucru la nesfarsit. Pariul insa consta in faptul ca din aceasta clipa nu vei mai scrie nimic altceva decat doar ceea ce ai scris si pana acum astfel incat numarul expresiilor identice va creste.
Pe cat?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Alm@ spune:
nu fac pariu k voi pierde si daca il fac, o sa ma abtin sa mai repet aceleasi chestii...deci oricum ar fi tot pierd
M-a facut sa zambesc acest ultim mesaj al tau....stiu ca ai dreptate dar cum ziceam, nu prea ma pot abtine.
Si Luisa1983 el se purta la fel, imi facea la fel, inainte sa-i fac eu cel mai mic rau. Daca nu ar fi facut si inainte la fel, i-as fi gasit o motivatie la purtatea lui groaznica.
Si as mai avea multe de repetat dar repet mai tarziu k sa nu ii fac pe plac lui Marius chiar asa imediat
luisa1983 spune:
citat din mesajul lui Alm@ ....el se purta la fel, imi facea la fel, inainte sa-i fac eu cel mai mic rau. |
Adica? Ce rau i-ai facut?!
Alm@ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luisa1983
Adica? Ce rau i-ai facut?! |
Faptul ca dupa vreo 3 ani in care mi-a facut mult mai multe lucruri nasoale decat am povestit, am ales sa fiu cu altcineva mai mult din oftica. Si indiferent ce mi-ar fi facut, nu trebuia sa fac asa, ci sa plec.
luisa1983 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Alm@
Faptul ca dupa vreo 3 ani in care mi-a facut mult mai multe lucruri nasoale decat am povestit, am ales sa fiu cu altcineva mai mult din oftica. Si indiferent ce mi-ar fi facut, nu trebuia sa fac asa, ci sa plec. |
Aha, deci despre asta era vorba! Irelevant in comportarea lui ! Nu-i mai gasi scuze!
Cat despre explicatia ta.....lasa de dorit, esti inca un copil,maturizeaza-te!
Nici n-am observat vreodata daca cineva a ales sa fie cu altcineva decat cu mine pentru a-mi face rau, ba mai mult , de ce m-ar stresa pe mine asta?! A ales, sa fie sanatos si eu la fel!
Alm@ spune:
"Cat despre explicatia ta.....lasa de dorit, esti inca un copil,maturizeaza-te!"
Da stiu...fac multe chestii aiurea, insa relatia asta a fost extrem de traumatizanta pentru mine...persoanele care au trecut prin asa ceva stiu cat de greu este si cat rau iti provoaca abuzul emotional...insa nu trebuia sa ma cobor la nivelul lui...
marius spune:
citat din mesajul lui Alm@ "Cat despre explicatia ta.....lasa de dorit, esti inca un copil,maturizeaza-te!" insa nu trebuia sa ma cobor la nivelul lui... |
In principiu asa este. Insa e valabil pentru tine. Dar acum nu mai conteaza. Vad ca esti totusi o fire razbunatoare.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Alm@ spune:
Da, am o fire razbunatoare in momentul in care ofer tot, ajut si mi se face rau...stiu k nu este bine, insa nu pot sa suport faptul k mi se face rau cand eu fac bine, cand ajut, cand iubesc sincer.
Stiu k este un comportament pueril...insa mi-a facut atatea lucruri rele, unele imi este rusine sa le povestesc, inkt am vz k nu ma pot desprinde de relatie, nu pot sa-l fac sa inceteze...am vrut intr-un fel sa sufere cat am suferit eu.
Acum regret k gandesc in acest mod.
buli spune:
heheheee, cel mai tare va suferi daca il vei ignora forever!
fiecare "razbunare" de a ta inseamna de fapt ca ii dai si mai multa atentie si il faci sa se simta important.