Aspirante optimiste(795) Felicitari dreambaby !!!
Raspunsuri - Pagina 9
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miky82 Dreambaby felicitari o sarcina usoara si un bebe sanatos! Emilia imi pare rau ca trebuie sa ajungi la laparoscopie! Eu ziua 2 astazi deci la mine fiv, o sa imi fac si eu mutatia genei Pai sa vad care este treaba ca tot am amanat si vad ca este necesar sa o fac ai pe asta. Gaby si Daena imi pare rau ca au venit si la voi uratii! Va imbratisez cu drag ! |
hai ma Miky....
am intrat special sa vad ce ai facut....
imi pare rau...offff....
haide ca reusesti cu FIV
ai mai gasit locuri anul asta? mai sunt?
fetelor va pup
Aspenter (75 mg) 1/zi
kmy_black spune:
nu am luat nimic, char de knd mi l-am pus si mi-a spus medicul sa evit la maxim genul asta de pastile am "rezistat" eroic, o singura data prin iarna am luat ceva pt raceala, doar atat!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
emilia.m spune:
Nu cred ca e sarcina, poate fi doar o mica dereglare. Daca totusi e poti sa insisti ca medicul sa fie foarte atent cand iti scoate steriletul si apoi sa faci toate eco si analizele posibile. Nu te grabi cu intreruperea daca cumva e ceva ca o poti face si mai tarziu daca cumva apar probleme. Doamne ce draci imi fac medicii astia super precauti care intrerup ei sarcini cu de la ei putere de parca ar fi asa simplu sa faci copil.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
dana0000 spune:
Neata!
Miky bafta multa la FIV,sa dea DD sa iti aduca bebelusul mult dorit. Cred ca ai 1mil de emotii!
Kmy sa stii ca si mie mi-a intarziat intr-o luna cand am tinut regim mai drastic,stiu ca si tu ai tinut regim si poate fi o legatura.Cu sterilet si un singur contact sarcina e putin probabila.
Em ce zice Gero? Cand te duci la CF2?
Velvet
Miha tu pe unde umbli?Venisera uratii si nu ai mai dat nici un semn de atunci
draguta spune:
buna
Miky imi pare rau de urati, iti doresc pentru FIV-ul pe care urmeaza sa-l faci sa-ti aduca bucuria pe care o astepti si o meriti dupa atatea dezamagiri
kmy eu am o vecina care a ramas cu sterilet, nu stiu cum a procedat dar din acea sarcina a rezultat o fetita care acum are 9 ani
Betty ai un grafic promitator
velvet, Moni si pe toate fetele
Dana cum te simti?
Emilia ai inceput testele de ovulatie? poate nu va mai fi nevoie de laparo
betty200 spune:
Emilia, asa-i sa stii ca acum as iesi clar din caobinet si as cere o a doua parere, de 9 ani am durerea in sfet ca n-am facut mai mult, acum consider ca a fost caz de malpraxis ca efectiv nu am luat decizia singura adica nu i-am dat un consimtamant informat.
Stiu ca majoritatea sarcinilor peste sterilet se pierd la un moment dat, stiu ca intreruperea la varsta f mica e mult mai ok, stiu ca era incastrat in trofoblast si sa exista posibilitatea sa se interpuna peste un organ vital al bebelusului, stiu, stiu stiu ....dar nu pot sa nu ma intreb de 100 ori: "dar daca nu era nimic grav?"
Draguta, aurita-ti fie gura
http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee
emilia.m spune:
Inca n-a zis nimic Gero de CF2. Azi va vorbi cu dr care imi va face laparo sa imi zica cand se poate (sper sa nu uite de mine, o sa o sun mai tarziu, pe la 16:00). Teste de ovulatie nu mi-am luat ca luna asta n-am facut stimulare si eu fara stimulare nu ovulez si chiar de as ovula oricum trompele sunt permeabile pe toata lumgimea pana la ovar unde sunt infundate deci nici o sansa fara laparo.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
miky82 spune:
Neatza fetele!
Multumesc pentru gandurile voastre bune, astazi sunt si mai trista, m-au sunat de la clinica sa ma intrebe daca mi-a venit mestruatia sau daca am facut beta hcg (frumos din partea lor chiar nu m-am asteptat) si mi-au zis ca nu s-a intrunit comisia ca au sunat si ei la minister de li s-au acrit, sper ca in curand sa aflu si eu ceva. ma enerveaza ca nu stiu ce am de facut pe mai departe, cum sa imi planific si eu banii, daca mai plec in concediu etc.
Kmy sa nu fie de la regim chiar daca este sarcina nu are cum sa fie pozitiv testul, asa ca mai asteapta putintel.