Aspirante optimiste(795) Felicitari dreambaby !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Dreambaby felicitari o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Emilia imi pare rau ca trebuie sa ajungi la laparoscopie!
Eu ziua 2 astazi deci la mine fiv, o sa imi fac si eu mutatia genei Pai sa vad care este treaba ca tot am amanat si vad ca este necesar sa o fac ai pe asta.
Gaby si Daena imi pare rau ca au venit si la voi uratii!
Va imbratisez cu drag !

unde si cu cine faci FIV?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna
Miky imi pare rau de urati, dar e clar ca Fiv-ul o sa fie reusit.
Ce schema iti da, cu antagonist? Eu am facut la IA-ul trecut si mi-a fost f rau de la el.

Gaby inca nu stiu schema de tratament dar o sa aflu in curand si am s iti spun in ce consta!
Velvet
Anca o sa fac la Promed cu dr Manolea Corina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

buna
Felicitari dreambaby, iti doresc si eu o sarcina usoara si sa te bucuri de ea.
Miky82 imi pare rau pt z2,
Legat de Pai nu am stiut atunci cand am facut analizele ca aceasta ar avea legatura cu implantarea ca o faceam sigur si eu.
Emilia esti bine acum dupa HCG? ce zici sa fiu calma si linistita ca nu doare interventia? Dr mi-a spus ca daca nu se intampla nimic pana in iulie imi face si mie HCG.
Mrenescu mi-a parut asa rau de rezultatul negativ, intram mereu sa te vad la titlu. Promit ca te iau eu cu mine daca se intampla luna asta la mine minunea, eu azi sunt z11 DPO. Ceva imi spune ca este de bine, am eu asa senzatia, poate ma mint dar asa trim noi cu speranta dulce pana in ziua 1. Test nu am in casa si nici nu fac, ma duc direct la beta.
Va doresc o seara placuta!

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Sunt foarte ok, n-am nici o problema, nu ma doare nimic, am sangerat in total cam o lingurita si mai se vede cate o urma maronie pe absorbantele subtiri de every-day. Nu ma doare nimic si pt ca am avut anestezie nu a durut nici in timpul procedurii decat la sfarsit la ultima introducere a substantei de contrast am simtit putina durere gen crampe menstruale. Daca iei Mydocalm inainte nu o sa fie nici o problema.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor!!!

scz pt absentza dar am fost putin aglomerata cu treburile prin gradina!!
sunt intr-o panica totala, asha ca astept un sfat de la voi!
ideea este ca nu mi-a venit inca menstruatia!dupa cum am spus in nerepetate randuri u am sterilet dupa nasterea baiatului iar cm-ul meu venea mereu intre 5-10 ale fiecarei luni!! azi suntem in 11 si nici urma de el, nici spooting, nimic!!!mentionez ca nu am avut contact decat acum pe 3 iunie(si dupa aceasta data) knd s-a intors al meu sot din aplicatie de la ultimul cm!!!
ca sa fac un test de sarcina ar fi cam devreme, nu?
de ce stau si intru in panica, de ce mi se pare ca retraiesc aceleasi stari k atunci knd am ramas insarcinat cu Iustin!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata

kmy fa un test de sarcina!

Mergi la inceput

ma gandesc ca este prea devreme pt un test, abia s-a facut o spat de la primul contact!

Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

kmy,atunci mai asteapta vreo 4 zile.

Mergi la inceput

stau asha de stresata, am tot citit ca sarcina se pierde la inlaturarea steriletului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Kmy, gandeste-te bine ai luat cumva ceva antiinflamatoare in perioada asta, daca nu ai luat e f putin probabil sa fii insarcinata peste sterilet. Eu am avut din pacate o experienta cu o sarcina peste sterilet dar medicul nici macar nu m-a lasat sa vad daca dupa indepartarea steriletului sarcina ramane, mi-a facut atunci si intrerupere, era micuta sarcina 4-5 saptamani, a zis ac nu ma lasa sa fac un copil cu ceva probleme. Ulterior mi-am amintit ca in perioada respectiva am fost f racita si am luat ospen si sigur si ceva pt febra deci steriletul probabil nu si-a mai facut treaba.

Apropo stiti ca steriletele de fapt nu impiedica fecundarea ci nidarea zigotului ... asta m-a facut sa nu-mi mai doresc niciodata sa olosesc metoda respectiva de cotraceptie.

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput