Aspirante optimiste(795) Felicitari dreambaby !!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Draguta imi pare rau de ziua 1 (cam cu intarziere )
Gaby tu ce faci? te-ai apucat de intepat?
Fetele hai ca presimpt ca o sa avem o luna plina de vesti bune si nu numai ci o sa avem bebei pe banda rulanta de acum inainte

Mergi la inceput

fetele exista un joc pe facebook prin care afli cati copii vei avea m-am cracanat de ras cand am vazut ca o sa am 3 baieti si o fata eu pana acum nu am nici unul si ei imi spun ca voi avea 4 ...ha ha ha! distractiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Feteleeeeeee va pup pe toate.
Ce dor imi era de voi!
Sa continui seria peripetiilor din vacanta cu inca o povestioara:cand sa plecam din Spania,la aeroport mi se face rau,nici nu prea mancasem ce trebuie(numai prostii),eram si obosita.Simt ca ma ia greata,ameteala,incepuse sa-mi tremure mainile si picioarele....pana la urma imi revin cu apa+lamaie de la stewardezele din avion(pardon,un barbat),iar dupa ce avionul a decolat mi-am revenit complet.
Aseara am fost la dr sa ma vada,mi-a facut eco,copilul e bine,are 5,3cm;dadea din maini si din picioare.O intreb pe dr:are 2maini,2picioare???ea:are!
O sa-mi fac timp zilele astea sa va citesc din urma.
Felicitari noilor gravidute!
Va pup pe toate si dati-i bataie cu prestatul la timp!

Mergi la inceput

Velvet

Mergi la inceput

Ana ma bucur tare mult ca sunteti bine amandoi, sa intri sa ne povesteti de prin concediu, multe peripetii ai mai avut!

Mergi la inceput

Miky o sa mai intru,cred k diseara.Azi m-a chemat colega la munca.....

Mergi la inceput

Dr mea gineco zicea k bebita ar fii mai mare cu 2-3zile,dupa dimensiuni.Sa fie oare baiat?Ma gandesc k baietii sunt mai mari decat fetele.Sau nu-i adevarat?

in 11 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Bob ce face piticul? danseaza ? sau joaca footbal? pana la urma eliasul intra in renovare cand vei naste?

Beib da din toate alea, uneori ma si bufneste rasul de cum ma bumbaceste. Eliasul cica va avea o saptamana de ingienizare, pare-se prin august, dar va fi o chestie neanuntata. Eu sper sa o faca in august, ca sa beneficiem noi de o maternitate proaspat igienizata in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Mie mi se pare ca beta e pentru oamenii inzestrati cu rabdare
Eu n-am destula nici pana se umezeste toata banda de la testele de farmacie, daramite cateva ore pana vine rezultatul la beta. Dar nah.. asa's eu... defecta

Ana, nu stiu ce sa zic de baieti ca ar fi mai mari... eu cred ca de fapt e invers in sarcina, ca in multe cazuri la sarcinile cu fete creste beta mai usor decat la sarcinile cu baieti si fetele se nasc mai repede decat baietii. Sper sa fie ce va doriti voi dar mai ales sa fie sanatos/sanatoasa.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput