Aspirante optimiste(795) Felicitari dreambaby !!!
Raspunsuri - Pagina 20
flory_blanca spune:
Neata'!
Krimbo bafta la test!
Eu deja ma simt destul de rau ma doare si burta si spatele. Am o stare aiurea rau de tot asa ca ne-am resemnat si asteptam CM in weekend.
Am fost ieri la manastire si m-am mai reglat psihic. Ce o fi o fi. Si asa cu atata planificat nu iasa bine niciodata,sau cel putin nu in cazul meu.
Oricum vreau sa ma duc sa imi refac THS si ATPO ca nu i-am mai facut de mult. Oare free T3 si T4 mai are rost sa ii fac daca data trecuta au iesit bine? Asa m-am saturat de tone de analize. De cand cu reproducerea asta mi-am luat la sange cat nu mi-am luat intr-o viata si nici nu o sa mai imi iau dupa aceea.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
emilia.m spune:
Stiu intr-un fel ce simti dar pe mine ma deranjeaza foarte putin sa imi fac analize. Sunt de felul meu o fiinta un pic ipohondra si totodata foarte curioasa si mi-as face cate o analiza diferita in fiecare zi si as astepta cu sufletul la gura rezultatul si as citi despre ea sa vad ce indica. Medic trebuia sa ma fac eu, asta ar fi fost menirea mea, daca lucrurile ar fi stat diferit in tara asta...
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Bob_Pixel spune:
Morning, girls !
Monstrul avid de testari din mine tot da tarcoale pe aici.
Kmy, ce zici?
Krimbo, subscriu la parerea unanima : fa direct bHCG, testul pastreaza-l pentru peste vreo cateva zile ca sa se coloreze frumos, sa pui la cutia cu amintiri frumoase. Bafta !!
emilia.m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet neata emilia multumesc. neata flory |
N-ai pt ce. Sper ca am reusit sa iti forwardez mesajele private de care iti povesteam.
Sa nu le las in ceata pe celelalte fete, am aflat ca ProFertil (made in Germany) este un tratament super-eficient pentru imbunatatirea spermogramelor.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Eu sunt cu o jumatate de casa in mijlocul ei, adica am inceput bagajele, AMR cateva ore pana dimineata, sotul m-a amenintat sa nu iau multe bagaje ca el nu le care dar din toate trebuie cate putin.
Am intrat sa va spun ca atunci cand o sa vin inapoi si o sa intru la voi sper sa gasesc multe teste de sarcina pozitive si multe gravidute.
Kmy pe unde umbli, lasa-mi si mie un ofline ce ai facut cu testul ala, ca sunt foarte curioasa cu toate ca eu nu cred ca este sarcina la tine, e doar o dereglare din cauza dietei.
Va pupacesc pe toate si o sa imi fie dor de voi.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
kmy_black spune:
neatza fetelor!!!
am facut testul, negativ, dar nu ma imbat cu apa rece, is constienta ca este prea devreme!!!si al farmacia de langa mine nu am gasit decat o barza gold( si am citi ca rez sunt relevante dupa 2 sapt de la contact si eu nu am decat 11 zile)!!1
deci mai astept, poate vineri merg sa-mi fac unul la sange!!!
inca o zi de stres!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
miky82 spune:
Neatza fetele cucuietele!
Ce mai faceti voi?
Kmy cum o fi sa fie bine sti doar ca iti doresc sa fie bebe mic la tine in burtica dar cel mai important este sa nu fie nici un fel e problema din cauza steriletului!
Krimbo iti tinem pumnii si maine sa ne dai vestea mult asteptata, Doamne ajuta!
Bob ce face piticul? danseaza ? sau joaca footbal? pana la urma eliasul intra in renovare cand vei naste?
Miha vacanta placuta! unde plecati?