depresie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanziana27

Eu m-am pregatit psihic ca-mi va fi fff greu si am realizat ca de fapt m-am descurcat ff bine si am capatat mai multa incredere in mine.

subscriu...de cand sotul meu e mai mult plecat decat acasa, am devenit mult mai independenta si puternica...am facut fata si am rezolvat unele probleme de care nu ma credeam capabila inainte

Caught between the devil and the deep blue sea...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru
[
atunci, cumva de pe piedestal, mi s-a replicat, ca trebuie trait si definit prin iubirea partenerului, a copiilor... well, ce ne facem cand partenerul nu mai e langa noi din diferite motive?

aici i s-a replicat, ca si mie de altfel pe topicul "cand tati e departe" ca este o femeie slaba si mult prea dependenta de sotul eideci...nicicum nu e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

Nu e o rusine sa recunosc ca DA sunt dependenata de sotul meu.Noi suntem un intreg,am crescut impreuna,ne am maturizat impreuna,ne am izbit de viata tinandu ne de mana.

Mergi la inceput

nikol, nu e nimic anormal in asta...
sa va iubiti la fel de mult si peste zeci de ani, si va doresc sa depasiti cu bine perioada asta dificila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Si eu si eu !!
Si eu pot sa zic ca eram dependenta de sotul meu pana sa plece.Faceam absolut totul impreuna,tot tot tot.
Acum nu cred ca as mai fi asa,nu din cauza ca nu ne mai iubim sau mai stiu eu ce alte motive ci,pur si simplu din cauza ca m-am maturizat,am devenit mai puternica,mai sigura pe mine,si uneori chiar imi place sa fac ceva de una singura,am o statisfactie incredibila cand vad ca am reusit ceva prin fortele proprii,fara nici un ajutor.Desigur,aveam acea satisfactie si cand faceam ceva impreuna,dar acum e diferit.

P.S (ca nu pooot sa ma abtin ) Duminica viitoare plecam la tatiiiii !

Mergi la inceput

mami_stefi, sa aveti un drum lin catre tati, si sa va bucurati de fiecare minut petrecut impreuna, pretuiti fiecare clipa.
Noi il avem pe tati acasa de o saptamana si mai sta pana in 22 iunie. asa ca suntem happy!
nikol, multa putere in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Giulia,multumim muuuuult!!!
din pacate au intervenit niste probleme legate de pasaportul micutului si deci,mai stam o saptamana in tara.
Sa va bucurati si voi de venirea lui tati. multa sanatate si fericire tuturor!

Mergi la inceput