Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (8)
Raspunsuri - Pagina 13
bb_yasmi spune:
aaa cami 7 zile stam!!! am facut rezervarea!!!!! 

vineri depun banutii in cont! 
mary, ciorba de salata verde eu o fac in 2 etape si am mai multe feluri de a o face
: pun salata verde+ceapa verde+usturoi verde+1 cartofior la fiert , fier fff repede. apoi amestec 2-3 oua cu smantana (se poate face separat o omleta pe care o tai in bucati in ciorbica), putin otet, sare. ciorba trebuie sa fie mai grosuta. pun si 2 oua plutitoare in ciorba. de aici ii pot socate lui lucas. separat calesc 1 carnat afumat sau/si kaizer/costita afumata cu putin boia (sau fara depinde cat de afumate sunt) si le pun in ciorbica. apoi putin marar/patrunjel! este delicioasaaaaa 

mandreeac spune:
Seara buna mamici dragi!Noi suntem bine,dar nu apuc sa fac nimic,iar seara nu stiu de ce dar ma simt extrem de rau cu ameteala,stari de voma si tot tacamul.Sa nu va ganditi la bebe2 ca nu e cazul la noi,oboseala isi spune cuvantul!
Cu intarziere urez si eu la multi ani CAMI SI PISUC sa fiti sanatoase si iubite alaturi de cei dragi.
Nu am reusit sa citesc decat prima pagina si vreau sa ii spun Laviniei ca imi pare f rau pentru Lucas.Si Rares a facut cunostinta cu usa azi si are un mic semn.
Dupa ce am scapat de otita acum suntem muciosi si nu prea ca asa ne fac noua tampitii astia de muci.Sper sa nu ne pricopsim cu altceva ca voi ceda nervos.
Nepotica mea e bine,saptamanal merg la ortoped sa ii puna si scoata ghipsul.E o frumoasa si o dulce,dar eu nu prea apuc sa trec pe la ea ca toata ziua stau cu printul meu si nu am cu cine sa il las, iar acum mucios fiind nu il pot duce pe acolo.
Citesc si revin sper sa nu ma ia oboseala cronica sau raul
Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
irinuca05 spune:
Cami, venim si noi la mare. Cel putin asa intentionez eu.
Eu am planuri mari: vreau sa plec vreo 7 zile doar cu sotul, undeva afara (turcia, grecia sau paris daca mergem doar nou 2). Ma mai duc cu mama si daria prin septembrie cand are mama un curs la mare si ne ia si pe noi.
Mai vor si socri sa plece vreo 10 zile si noi suntem blocati la tara sa avem grija de oratanii.
Toate astea le vrem in perioada august-sept si nimic nu e batut in cuie, nici date stabilite. Si cred ca deja nu prea ma mai incadrez in timp.
Am reusit sa intru pe picasa dar am vazut numai pozele lui Cami. Fetele sunt delicioase :) Iar tu- superba in rochia aceea. Imi place enorm si materialul. Cred ca era matase, nu?
Eu am nevoie de tinute: pe putin 5 nunti si 2 botezuri in sezonul asta
irinuca05 spune:
Am vorbit cu Viss pe la ora 12(ziua). Nu avea nicio noutate fata de ce ne-a spus Madutza. Ea era nerabdatoare sa-si vada copilul si nervoasa ca nimeni nu-i mai spune nimic. Normal, oricare dintre noi ar fi asa in aceeasi situatie. Maine poate avem vestile bune!
Dar despre David stie cineva ceva? El parca avea operatia inaintea lui Sergiu, nu? Tinem pumnii si lui David si pupam "buba" sa nu doara!
irinuca05 spune:
Off, ce tampa sunt! Noroc cu Andreea ca mi-a amintit!
La multi ani Cami si Pisuc!
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copii vostri!
Pisuc, sarcina usoara in continuare!
Andreea si tu? Incearca sa iei niste vitamine. Poate mai ajuta putin. Perioada asta a copiilor nostri mi se pare mult mai solicitanta decat in primele luni ale lir. Culmea e ca nu cred ca ne cred cei care nu au copii. De obicei aud: "Ahhh! Acum e mare, te intelegi cu ea/el!" Ufff
Tu nu poti fugi la o resedinta de vara (=bunici) macar cateva zile?
Rixy, ohh, rochite scurte... ce-mi mai placeau si mie. Faptul ca am copil m-a facut sa-mi schimb stilul vestimentar. Poate si varsta. Si "imperfectiunile". Uite inca o dovada ca nu casatoria (deci acele acte) ne schimba, ci un piticot. In cazul meu. Nu este virba ca nu mai port scurt, diar ca vreau sa fiu privita ca o lady, nu ca o pustoaica.
mandreeac spune:
Am citit ce ati scris in acest capitol si mai am de adaugat
Viss multa sanatate lii Sergiu
Maduta si la Decosta au rochii frumoase si pana in 10 mil,asa erau preturile anul trecut.La biensavy de inchiriat era 7 mil,deci sa cumperi rochia peste 20 mil
Lavi care e perioada in care mergeti la mare?
Noi mergem in Neptun intre 30 iunie-7iulie
Irinuca da va plimbati nu gluma.Te declar mami plimbareata
Roxy multa sanatate mami si eu stau cam prost la capitolul asta
Strumphy multa sanatate si tie mami.Abia astept sa va vad pozele
Ally asa scurt mami?Dor de voi
Mary multa sanatate mami,ai racit nu gluma,ai mare grija de tine.
Delia da greu ,dar uite ca ma descurc m- am obisnuit cu kg lui si nu mi se mai pare asa greu,dar cu timpul cred ca voi resimti greutatea carata
Pupici tuturor fara exceptie.
Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
madutza_bra spune:
hello!
irinuca, la Dvid stiu ca se amanase operatia
multumim ptr vestile de la viss.
cami, imi tb o rochie pe 30 iunie cand e nunta cumnatului, deci tb sa iau ceva cumparat din magazin ca altfel nu am timp. Si mai imi tb una pt octombrie cand voi fi nasa, dar eu credeam ca nasa ta care face rochii este cea din Bucuresti
..sa fac 3 drumuri la constanta pt o rochie e prea mult
, multumesc frumos , oricum 

delia, am salvat site-ul dat de tine, maine il studiez 
acum mi-au mai placut rochiile de la Pronovias, dar tinand cont ca magazinul lor e pe Calea Victoriei, cred ca nu ma voi putea apropia nici de ele ![]()
![]()
![]()
azi au fost in vizita pe la noi prietena mea, cea cu baietelul nascut fff prematur (daca se poate spune asa...la 30 de sapt). Cu ea ma vad mereu dar cu copiii mai rar ca ai mei sunt mai mereu muciosi
. baiatul este un dulcel si este dezvoltat absolut normal, vesel, dezinvolt. la cate putea avea, este perfect! Dumnezeu face minuni! 
pishko spune:
| Citat: |
da nu stiu daca mi-ai zis cat are baiatul ca si varsta |
A facut 2 ani si 7 luni pe 28 mai
mandreeac spune:
Irinuca noi nu avem tara ca sa zic asa si nu are cine sa stea cu printul meu,asa ca eu sunt pe metereze.Mama nu sta, soacra nici atat si altcineva nu ar cine.Da uit sa iau calciu, sunt o tembela, abia imi iau siropul pt hemoroizi care nu imi dau pace colac peste pupaza
Lalely ne gandim la voi si tinem pumnii pt operatie, va fi reusita sunt sigura de asta.Fii tare mami!
Catank off imi pare rau ca nu poti sa ne scrii..
Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Irinuca,da cand aud si eu afirmatii de genul e f usor mi se zbarleste parul.Unii copilasi or fi f cuminti,dar al meu nu face parte din cstegoria asta
Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela