Bv Delia! Bun venit Laila! Piersicute '12 (40)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
freedelia spune:
I-am trimis Deliei un mesaj dar nu a raspuns. Pana acum a raspuns imediat, asa ca ma tem ca nu e totul bine... Mi-e teama sa o sun. Astept sa imi scrie, sau poate scrie altcuiva, sa ne tineti la curand. Eu ma rog ca macar fwtita cea sanaoasa sa fie ok, la 29 de saptamani ar trebui sa fie bine...
Delia, 32+ cu
si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Daconst spune:
Fleur,cu testul ph-ului vezi daca ai infectie in vagin.Daca da,atunci vezi dupa culoarea testului.Daca ph e marit atunci sigur e o infectie care poate produce ruperea membranelor sau fisurarea lor.In orice caz asta e semn ca trebuie mers fuguta la dr si el face ce trebuie facut.
Cu scurgerile,e normal oarecum.Toate gravidele au,deci nu e motiv de ingrijorare.Doar daca observi alt lichid,dar nu vascos...nu stiu sa-l descriu...atunci faci testul si te linisteti sau nu.
Oricum,ai vazut ce a scris Biribu,nu trebuie sa ne inebunim cu el acum.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
32+ sapt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Freedelia, i-am scris si eu mesaj Deliei. Poate doarme inca, sa nu punem raul inainte.
Dau si eu de veste imediat daca voi avea un raspuns.
Dumnezeu sa le ocroteasca! 36 +
Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dianami/Dianami.jpg)
Dianami spune:
Sper din tot sufletul sa fie totul bine cu fetitele, am emotii pana la urmatoarele vesti. O sa actualizez prima pagina cand mai aflam ceva.
In Bucuresti e f cald, au anuntat ca se raceste vremea, sper sa fie asa ca e crunt sa nasti pe canicula. Am prins numai vreme extrema la nascut, de 2 ori extrem de cald si o data ger si zapada cat casa.
Si am reusit sa racesc, paracetamolul e apa de ploaie, sper sa nu nasc asa ca nu vreau sa-i dau virusul lui bebe. Asta imi lipsea acum, sper sa-mi treaca repede.
Diana,
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Porumbita spune:
dianami sanatate!!!
nici mie nu mi a raspuns delia; eu am pus o pe seama fusului orar;
vreau sa cred ca fetita sanatoasa e ok, si delia la fel !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioana3110/ioana3110.jpg)
ioana3110 spune:
Delia, sa fiti sanatoase toate 3 si sa o scoateti la capat! Ai reusit sa vorbesti cu sotul sa il anunti?
Doamne ajuta!
Roxypuy - merci din suflet. Am vb cu fata si ne vedem sa le iau.
Fetelor, pe mine m-au luat niste dureri ciudate prin burta. Ma gandesc ca or fi de la intinderea uterului ca sunt mai pe laterale si jos. Sper sa nu ma trezesc cu probleme....
Ada - Nectarel e clar pe drumul cel bun. Ai reusit sa il tii in brate pana acum?
Aruba - buna idee cu mingea aia. O sa merg si eu sa iau una de la decathlon Ca ma omoara spatele. Eu ma culc pe stanga \dar ma trezesc ori pe spate ori pe drepta spre burta in pozitia cocostarcului - adica cu un picior ridicat sub mine ca sa fac spatiu pt burta. Dar e dezastru...! Si ma trezesc cu burta moale si relaxata cand stau pe spate....de parca nu as fi gravida....
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
b_1403 spune:
ioana si la mine dimineata e burta ca a ta si buricul e intrat inapoi. Eu ma gandesc ca si micutii ca si noi noaptea au pozitiile lor de somn asa mai ghemuiti probabil.
Eu sunt la servici mie cald de simt ca ma topesc, as da drumul la AC da mie teama sa nu racesc ca eu am si probleme cu sinusurile.
Abia astept sa se faca ora 7, maine merg la medic sa vad de concediu si apoi incepe distractia cu drumurile la facultate. Ma inscriu in categoria care nu are timp sa nasca decat la termen ca eu am treaba pana cel devreme 10 iulie.
Ma apuc sa mai studiez putin. O sa fie mandra de mine fii-mea cand a afla cate facea mama-sa cand era gravida.
Delia asteptam vesti.
Va pop
Beatrice 32 + cu
minune mica Maya Elizabeta
AMR 7
Daconst spune:
Ioana,la fel ma simt si eu azi...adica ma doare asa ca la ciclu pe sub burta.Am zis sa nu mai scriu si eu,dar parca am senzatii ciudate de parca ar fi nasterea pe aproape.
Eu nu stiu cum sunt semnele,adica contraciile prevestitoare,ca la mine nasterea a fost indusa si e altceva.Dar m-a luat frica de stau in pat acum.
Cu mingea,eu am vazut la cursuri,ca plecam de acolo ca si noua.E buna rau.
Uite si un filmulet cu exercitii:
http://www.youtube.com/watch?v=ydw_UOPOD8k
32+ sapt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxypuy/roxypuy.jpg)
roxypuy spune:
ioana - cu mare drag ma bucur k am putut fi de ajutor
ada - e bine k a luat in greutate BB Nectarel era normal sa aibe si o mica scadere k toti bebeii patesc asa. e bine k acum a inceput sa puna carnitza pe el
tocmai ce i l-am aratat mamei mele in poze si mi-a zis k baiatul vecinei noastre, unul din prietenii mei din copilarie, s-a nascut la 7 luni si a avut 700 gr si uite k acum are 31 e ani, e sanatos, f deshtept si fara sechele
fetelor si eu am niste dureri in zona bazinului de mama mama ma risic din ce in ce mai greu, ma intorc de pe-o parte pe alta fff greu si cu dureri maxime, soldurile ma termina noaptea
simt efectiv cum mi se intind toate cele in bazin, mai trosneste cate un ligament din cd in cd...si cd ma ridic simt k se lasa bebelina cu tt greutatea pe col si parca simt nevoia sa ma tin asa de burtik jos. dar mi-a zis mami k sunt senzatii normale, sa stau lini.
azi au fost ai mei pe la noi k tocmai ce a venit tati din germania, le-am aratat tot ce am luat pt bebelina sunt super emotionati aman2
iar bebelina mea a avut o sesiune incredibila de chat cu buni - ma mangaia mami pe burtik si vorbea cu ea si a inceput o zbantzuiala maxima
incredibil cum ii raspundea mamei
a fost f emotionant
sotzu' s-a apucat sa faca o ciorba de burta si cred k bagam niste somon la cuptor. deocamdata ma delectez cu niste socata rece
delia - Sfanta sarbatoare de azi o sa va ajute se depasiti momentele critice si sa fiti bine toate 3 suntem cu gandul la voi si asteptam vesti!
PS: era sa uit - burticoaselor haideti sa ne pastram zenul si sa gandim pozitiv! mai dati-o incolo de eclipsa si de luna plina hai sa ramanem calme si sa ne gadim ca totul va fi bine in continuare si toti bebeii vor respecta DPN-rile
trebuie sa atragem doar ganduri pozitive
Roxy 32+
AMR 8 sapt!!!
Daconst spune:
Roxypuy,mingea e remediul si pentru tine.
Trimite-mi si mie niste socata ca balesc aici.
Fetele,daca aveti si barbatii in preajma,puneti-i si pe ei la lucru:
http://www.youtube.com/watch?v=QtLpY_-81Jc&feature=related
Face minuni masajul asta.Noi ne faceam la cursuri una alteia si acasa pun barbatul seara cind simt ca nu mai pot.
Se vede ca stau in pat azi...nu ma opresc din scris,hahha.
32+ sapt