Bv Delia! Bun venit Laila! Piersicute '12 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
Daconst spune:
Ada,sa stii ca toti bebelushii pierd din greutate dupa nastere,indiferent cind se nasc.Pina la 10% din greutate e normal.Dar recupereaza repede,nu-ti fa probleme.
Asta e inca o dovada ca Nectarel e normal si sanatos.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
32+ sapt
Viairo spune:
Delia, ne rugam pentu bebeline! Fii puternica si ai grija de tine! Rudy cum e?
Mama ei de luna plina, am fost si eu la spital, credeam ca am membranele fisurate, am avut o secretie apoasa abundenta. Mi-au facut eco si am lichid usor in exces. As fi vrut sa-mi fac test pentru detectarea pierderii de lichid amniotic, dar nu am gasit unde se poare face in Iasi. Eu am avut membrane fisurate la o sarcina mica, de 16 sapt, deci pentru mine e subiect sensibil.
Fetelor va pup si va doresc o saptamina frumoasa, fara evenimente neplacute!
26+
mygirl spune:
Delia, multa sanatate si putere tie si bebeluselor! Sunt si eu alaturi de voi cu gandul, sa va ajute Bunul Dumnezeu si sa va ocroteasca!
De azi noapte am stat cu sufletul la gura sa fi totul bine cu Delia. Din pacate nu am avut in ultimul timp putere si chef sa scriu. M-am simtit aproape de voi cu gandul si sufletul dar, desi sunt o fire optimista, lipsa sotzului m-a cam bagat in butoiul cu melancolie si incerc sa rezist fara sa ii arat fetitei emotiile mele. Asa ca ma tin ocupata, umblam pana seara tarziu ca sa stam cat mai putin singure in casa. Maine este ultima zi de munca si de miercuri incep mobilizarea cu pregatirile ptr bb.
Azi merg la intanlire cu Eric, sper sa fie totul ok.
Ada, felicitari micului luptator! Este mic dar atat de dragalas. Doamne-ajuta sa mai fie putin pana sa il poti strange in brate si sa il luati acasa maricel si sanatos.
Daconst spune:
Viairo,eu scrisesem ieri ca m-a preocupat aceeasi problema.Intreaba la farmacie daca nu sunt teste sa iti faci singura?
Aici se gasesc si manusi si teste,pe mine m-a linistit dupa ce am vazut ca nu pierd lichid.Eu zic ca e bine sa le ai in casa...ca nu se stie niciodata.
Da,asa e cu luna plina,stiam de la sarcina cealalta.Numai ca nu ma asteptam sa se intample iar la noi la odisee.
32+ sapt
Viairo spune:
Daconst, multumesc, am cautat si in farmacii, dar nu au. Stiu ca exista test amniosure sau sub forma unor tampoane. Sper sa fi fost alarma falsa.
28+
Daconst spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Viairo Daconst, multumesc, am cautat si in farmacii, dar nu au. Stiu ca exista test amniosure sau sub forma unor tampoane. Sper sa fi fost alarma falsa. 28+ |
Aici sunt casi testele de sarcina,doar ca le bagi in vagin si se coloreaza imediat.
Daca nu gasesti scrie-mi PM si-ti trimit de aici prin posta.
32+ sapt
Porumbita spune:
daconst ms, nu am cum repaus; sunt la munca si o sa tot fiu pana nasc; cateva dupa amieze pe sapt sunt singura cu piticul (si stii cum e, tr sa il scoti la joaca etc);
poate gasesc in dechatlon o minge din aia
viairo sper sa fie alarma falsa... nici nu stiam ca sunt astfel de teste
Daconst spune:
Se vede ca e sarbatoare si aveti si vreme faina,ca nu mai dati pe aici.
Ce mai stiti de Delia`???
Incerc sa-i scriu si eu un mesaj,sa vad daca merge.
32+ sapt
Fleurdelise spune:
Buna fetelor,
Am avut o noapte agitata, m-am culcat si m-am trezit cu gandul la Delia si fetitele. Acum am citit ca a nascut...
Nici nu mai am puterea sa scriu aici o rugaciune, sunt convinsa ca ne rugam cu toatele, in gandurile noastre, pentru ele, sa razbeasca din incercarea asta. Nectarel si Ada sunt cel mai bun exemplu ca se poate!
Daconst, fetelor, ce vorbiti voi acolo de un test care spune daca ai pierdut sau nu lichid? Treaba cu ph-ul o inteleg, dar cum detecteaza ca iese lichid? Colectezi "secretia" si o testezi? Dar parca se introduce in vagin? M-ar interesa si pe mine, ca am o scurgere cand mai lichida cand mai vascoasa (scuze de detalii).
Porumbita, confirm si eu ca numai repausul ajuta un pic la durerile de simfiza. Pe mine ma doare tare acolo cand ma intorc de pe o parte pe alta in pat sau de pe canapea. Tu cum mai stai cu glicemia? Sper ca functioneaza dieta si numaratul carbohidratilor.
Ada, Nectarel, inca o data, se comporta ca un bebelus normal, chiar daca mai in "miniatura", asa. Spor la produs laptic tie si la papat& luat in greutate lui!
Aici in weekend a plouat, eu am continuat cu pregatirile, am asa o senzatie ca pocnesc de mare ce e burta... Am terminat de calcat lucrusoare, m-am vopsit.
Acum ma pregatesc de birou, e ultima saptamana de lucru, sper sa rezist fara peripetii...
Sa dea Dumnezeu sa auzim vesti bune de la Delia!
35 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)