Aspirante optimiste (794)!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata

emilia,inseamna ca in uterul meu nu mai ajunge nici unul,cu 39 mil in proba ce avem noi....de-asta nici nu raman de 2 ani.si cine stie daca voi ramane vreodata fara FIV!sper totusi sa nu iti vina uratii!

mrenescu,sa fie bebe!

anca,sa fie bebe si la tine!

o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mrenescu

O barza Bobule. Si acum ca s-a uscat se vede clar a doua liniuta acolo dar e palida si prapadita si mi- e frica sa topai de fericire. Asa ca prefer sa-i zic neconcludenta :)).
Emilia, a trecut de la maro la rosu. Eu tot mai trag speranta sa fie de la nidatie.

Anca esti tare. Cata rabdare ai putut avea.

Bob sa nu uit: cat e de dulce cutza voastra!

Las-o asa, la neconcludente. Maine poate faci si tu un ALT test. Hai, pe el pe mama lui de !!!!

Cutzi mic este perfect adoptabila. E vindecata 100%, are blanita sanatoasa peste tot, e vesela si jucausa daca e bagata in seama. Are un... spatiu locativ tare restrictiv si chinuitor momentan, dar e mai bine decat in strada! Daca cineva isi doreste un catel taaare simpatic si dulce, Riri va asteapta cu maxima nerabdare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Emilia sa stii ca data trecuta mie mi s-a intamplat la fel. A aparut maro, am crezut ca vine hotarat a tinut o zi si a disparut asa cum a venit. Doua zile mai tarziu aveam doua liniute. Asa ca eu tot mai sper.
Velvet, iti reamintesc ca trebuie doar un gigel norocos, unul singur si gataaaaa!

Bobule il las ca n-am ce-i face. Dar din cand in cand ma mai ascund si ma mai uit la el si zambesc asa ca drogata. Abia maine seara ajung acasa si voi putea face alt test. La beta cred ca merg marti dimineata daca e testul pozitiv clar.

Mergi la inceput

mrenescu,stiu ca doar unuldar ala e greu sa ramana viuin drumul lung pe care il are de strabatut...daca raman f putini si sansele sunt fff mici.sper sa ai test pozitiv clar maine dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Da Velvet, e posibil ca la tine, daca trompele sunt permeabile si ovulatia se produce si prestati dupa ceas (in perioada ovulatiei adica) sa nu ramai din cauza numarului mic, ca mor din cauza aciditatii vaginului. Dar asta se poate rezolva. Am citit aseara despre lubrifiantul Preseed aici www.babystart.ro/preseedw.html" target="_blank">http://www.babystart.ro/preseedw.html
Are acelasi PH si osmolaritate ca si sperma si ca mucusul cervical fertil, pentru a nu afecta spermatozoizii. Pretul pe acest site e 80 ron. Poate in alte parti se gaseste mai ieftin, nu stiu, n-am mai avut rabdare sa caut ca era tarziu cand ma macina problema asta. Eu zic ca merita incercat. Daca mai faci si spalaturi cu bicarbonat in perioada aia neutralizezi si mai mult aciditatea.
Si mai exista o solutie: IA. Cu inseminare eu zic ca se introduc suficienti spermatozoizi in uter.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Vaaii fetelor ce-ar fi sa fiti toate 3 gravide ,se umpple de bebelusi aici in curand

Mergi la inceput

emilia,multumesceu am citit ca nu se recomanda nici un lubrifiant.dar spalaturi cu bicarbonat voi face cum mi-ai zis tu.IA mi-a recomandat si dr.dar nu vreau sa dau bani degeaba cu spermatozoizi asa putini si nici sa bag hormoni in mine degeaba.asa ca am decis ori natural ori FIV.

Altesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Velvet ,fetele de la Inseminare am vazut ca o recomanda pe Cezara si nu e nici asa mult,ca si costuri fata de ML.

De ce nu incerci totusi o IA?

Asa citisem undeva sa pui in vagin inainte de siecs un albus de ou,ca sa ajuti spermatozoizi sa urce mai rpd

Mergi la inceput

Altesa,si dr mea mi-a recomandat-o pe cezara bucur,dar eu am ales sa merg la dr albu.IA faceam daca aveam minim 8 mil sperm buni.asa n-are rost.nu cred ca avem sanse.

Mergi la inceput

Altesa,si dr mea mi-a recomandat-o pe cezara bucur,dar eu am ales sa merg la dr albu.IA faceam daca aveam minim 8 mil sperm buni.asa n-are rost.nu cred ca avem sanse .

mi-a aparut de 2ori mesajul.dar imi zicea ca nu pot scrie ca n-a trecut un minut.iar eu nu mai postasem de ceva timp

Mergi la inceput