Aspirante optimiste (794)!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Dana, ok, paypal daca e, ca western e prea invaziv :) sau cont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Dana pai crezi tu ca nu mi-a trecut mie prin tartacuta si chestia asta? Dar asta al meu e suspicios. S-ar prinde dupa privirea tampa pe care as avea-o imediat ce as vedea un test pozitiv. Trebuie sa lucrez zdavan la asta. E privire de-aia din ciclul "ca vitelul la poarta noua". O sa vad cum fac ca nu mai stiu. Teoretic am uitat si testele acasa. Practic nu pot sa-i zic sa mi le ia ca ma "prinde" Superpractic, o sa ma loveasca o durere subita de cap pentru care voi avea nevoie de medicamente din farmacie, asa ca va trebui sa opreasca pe drum Sa iau o barza? ca SC-ul e neserios si nu zice mai devreme.

Emilia, eu o tin pe-a mea ca Ivan cu fluierul. Dr ar fi vazut. Nu stie nimeni sa ne zica daca ar fi vazut sau nu? Fetili cu experienta in doftori?

Bre Ipopica nu te mai da disparuta asa a la long. Mai zii si tu ceva din cand in cand sa stim ca o duci bine ( cu greturi, cu nasoale dar vesela si sanatoasa). Acu' ma ierti ca te-am certat dar eu zilele aste sunt irascibila. Cred ca-i de la vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxxy spune:

Emilia, s-ar putea sa ai dreptate cu pauza...eu ma tot gandeam de ce nu-mi da anticonceptionale cat face sotul tratament, sa mai imi treca si mie din chisturi. Nu l-am intrebat pe doctor, am asteptat sa rezolvam cu sotul si sa rman doar eu problema, dar am incredere in el...sau am nevoie sa am incredere...am fost la atatia doctori- inca din liceu- de m-am saturat, trebuie sa ma stabilizez undeva. Oricum in ce priveste comunicarea, cu el a fost buna chiar daca nu spune multe cuvinte.Mi-a explicat multe lucruri, spre deosebire de ceilalti medici. Mai am de asteptat o sapt jum pana la spermograma si apoi mai vedem incotro ne indreptam...pup la voi toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

buna fete,
scriu a 2-a oara mesajul, primul s-a pierdut
Vroiam sa va zic ca ieri am fost la ecograf fiind z14 a cm. Am aflat ca am avulat cu ovarul stang si cred ca ieri dupamasa am ovulat ca de dim temperatura era 36.6 si azi de dim 36.8. Mai scie aici ca am un endometru trilamelar de 10.61mm dar am uitat sa intreb dr daca tb sa au utrogestat si de cand.
Va auzeam ca ar fi un alt produs care inlocuieste utrogestanul dar are si roul sa ajute corpul sa primeasca embrionul. Eu il banuiesc ca nu vrea sa il primeasca si as vrea sa il ajut si sa ii dau de inteles ca bebele este un lucru minunat.
Daca azi este z2 DPO de ce mai ma inteapa/doare in zona ovarelor? daca pun intrebari prostesti sa ma iertati.
si sa nu uit la multi ani!!!!

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

mrenescu si sper sa fii cat se poate de insarcinata.
Miha_23, eu nu stiu ca inlocuitori ai Utrogestanului decat Duphastonul si Arefam. Nu stiu de ce persista durerile in zona ovarelor dupa ovulatie... la mine nu se intampla sa le simt intotdeauna, doar cate o data ca niste mici crampe.. ma gandesc ca poate corpul galben ramas pe ovar are acest efect sau poate isi revin ovarele la dimensiunile de dinainte de ovulatie si provoaca crampe... Habar n-am exact motivul si poate bat campii cu ce-am zis dar la altceva nu ma pot gandi acum si chiar nu mi-am pus intrebarea asta singura pana acum dar e o intrebare buna si sunt si eu curioasa de raspuns daca il stie cineva.
Oxxy, e bine sa ai incredere in medic dar e si mai bine daca atunci cand iti propune o schema noua de tratament il intrebi ce scopuri urmareste sa atinga cu aceste schimbari, ca e bine sa stii si tu ce-ti face si la ce sa te astepti. Chisturile s-ar putea sa nu se resoarba nici cu anticonceptionale (la mine asa a fost, dupa cateva luni de Diane 35 aveam aspect polichistic in continuare) dar cred ca ideea la ACO e ca inhiband total cresterea foliculilor nu apar alte chisturi si deci nu se ingroasa suprafata ovarului. Problema e ca doar cu duphaston nu se inhiba cresterea foliculilor pentru ca nu iei tratament hormonal in prima parte a lunii (deci faza foliculara incepe). De-aia nu prea are mare sens tratamentul din punctul asta de vedere si acum ma gandesc ca poate incearca sa iti repare un potential deficit de progesteron cu acest tratament... ce sa zic.. nu stiu.. suna a mini-experiment tratamentul asta si eu l-as intreba si daca ideea e de pauza a ovarelor mai degraba as opta pentru ACO, ca daca-i pauza atunci pauza sa fie.

<hr noshade size="1" />
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata

va doresc o zi cu soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza velvet!!multam de cafea!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxxy spune:

Emilia,de fapt singura analiza care mi-a iesit aiurea a fost progesteronul si intr-adevar era sub limita...a...si raportul ala dintre fhs-lh era prea mare...eu cred ca probabil vrea intai sa ma echilibreze hormonal inainte sa lucram la bebe...in curand o sa-i cer explicatii :).
Asadar trebuie sa am rabdare...mi-am impus asta...si va sfatuiesc pe toate sa fiti optimiste si rabdatoare pentru ca D-zeu a planificat ceva pentru fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrenescu spune:

Aaaaaa, pai eu sunt rabdarea intruchipata Oxxy, doar ai vazut :))
Fetele, am o "barza" dosita in geanta dar sper eu sa mai am rabdare pana maine de dimineata. Mi-a tinut figura cu durerea de cap dar nu cred totusi ca sunt gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

mrenescu, sunt cu sufletul in dinti de emotie si abia astept sa treaca seara asta sa aflu vesti (bune ) de la tine maine dimineata (scot majoretele de incurajare ) si nu mai am rabdare sa se faca marti dimineata o data sa ma testez si eu (daca nu-mi vine intre timp). Ca sa capat rabdare ar trebui sa fiu sub cheie .

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput