OARE SE POATE??????????
Raspunsuri - Pagina 3
Raza de soare spune:
Eu am pastrat testele, 3 test sfinte pentru mine.
"Maretul" dr. Tutunaru
(nu intru in discutii pro-contra, ca stiu oricum ce-am tras!
) ne spusese ca nu raman natural decat ff greu, uter retrovers, probleme la sot, faceam tratament pentru ovulatie...deja ma vedea operata, fertilizare in vitro, etc... Plangeam non-stop, eu voiam bebe...
Dar bebe deja era la mami in burtica. Si de-aia, am simtit eu brusc nevoia imperioasa sa fac un test...si am vazut eu acolo, o liniutaaaaaaa mica, aproape invizibila... Sotului i-am dat vestea prin telefon (prost ales momentul
), conducea si era sa faca accident de emotie. Iar cand a ajuns acasa, s-a uitat la test
si a zis...ca mi se pare.
Si eu, nu si nu, ca sunt!!! Si am trasat marginile liniutei cu pixul, sa vada si el ce vad eu...tot degeaba...![]()
Asa ca a doua zi, cu noaptea-n cap, fuga la farmacie si am luat 2 teste. Pe unul se vede un roz pal...dar pe ultimul, nah, nene, e rosu!!! Tati, s-a zis cu somnul nostru pan' la pranz...![]()
In aceeasi zi, ca sa nu mai fie discutii, am facut si analiza de sange, in regim de urgenta...si le spuneam fetelor de la clinica "Am venit sa-mi confirmati ca sunt insarcinata, ca nu ma crede lumea",
iar ele, saracele..."Da' stiti, ca e prea devreme, se poate sa nu fiti, nu vrem sa fiti dezamagite"... Ha!!! Sa le fi vazut lor fetele cand a iesit rezultatul!
siren25 spune:
:))) Wooow!!!
Raza de soare, si eu am uter retrovers!
Si am si un ovar inflamat, asta s-a vazut la un RMN pe care l-am facut acum 2 luni!!!
De-asta ma duc la ginecolog marti, sa vad ce tratament iau (daca e cazul).Nu am dureri, nu am nimic, dar nu vreau sa apara complicatii mai tarziu.
Am 27 de ani! (nu stiu daca e relevant:)) )
Acum e prima data cand am facut iubareala FARA GRIJI! Pana acum, ne protejam CUM PUTEAM! Adica fara pastile, fara prez. ...mai ramane o ..varianta! :))
Ma gandesc... tareee mult la asta! E prea devreme sa-mi vina menstruatia, si nici nu vreau sa par/fiu paranoica, dar ma simt cat CHINA! Ma simt ff umflata, nu stiu de ce... iar sanii mi-i simt MAI FERMIN (desi nu sunt mariti, dar ii simt putin mai mari..)
Hmmm...
Te puuuuuuuup!!!!!

siren25 spune:
Fetelor, deja incep sa ma ingnrijorez!
Ieri:
- de ieri am dureri de mijloc de nu mai poooot, ba chiar si ovarele ma dureau si inca ma mai dor!!!
- ieri am fost plecata putin ( o ora jum) si cand am ajuns acasa am mancat tot ce am prins in casa: chipsuri (pe care le urasc de obicei), dar am gustat putin si apoi nu am mai vrut, budinca de ciocolata, sandwich-uri, biscuiti... apoi AM DORMIT o ora - atipic mie... m-am trezit, am vrut sa mananc salata verde cu OTET!!!
- Ma dor sanii, ma doare mijlocul, am o scurgere mai abundenta (inodora, incolora)
- Ma doare capul DIN NOU!!!!!!
Ori am luat-o razna 
..ori... 

Va pup, sa aveti un weekend MINUNAT!!!! 

andata spune:
Hai sa ma bag si eu in discutie, ca mi se pare tampenie chestia aia cu ce-a zis doctorul ala de uter retrovers. Si eu tot cu de-asta sunt "dotata" si am trei copii.
Dupa simptomele pe care le ai, zic eu ca e deja ceva mic acolo la tine. Poate nu o fi din primele zile de cm, dar cum ai repetat "iubareala" inca 2 zile dupa, sunt mari sanse sa fii insarcinata. In cazul acesta, da-mi voie sa iti urez sarcina usoara si bebelus sanatos si la termen.
Daca ai dureri mari, poti lua No-spa, e singurul pe care l-am folosit si eu in sarcina.
Sa ne tii la curent.