Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (7)
Raspunsuri - Pagina 8
ina.click spune:
..ah, baietelul s-a redresat prin masaj + kineto + incaltaminte. nici vorba de ghips. si nu era cracanici, avea tal valgus destul de serios.
strumphitza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pishko Gata am pus si pozele cu bakfiets-ul Puisorii mei iubiti Mihai si Emmagata pozele! |
superbeeeeeee

poze, copilasi, flori... mamica de se ascunde dupa ochelari
ochii cand ti-i vedem ? 
Rochita ca Emma avem si noi de la Zara, da i-am luat-o de 18 luni si nu i-am dat-o inca , desi e cumparata din februarie cred 
ai fost la Keukenhof fara mine

...ahh te urasccccc!!!
vreau si eu

MaryM85 spune:
INA ce am ras cu Dr Gips, nu stiu probabil o sa merg la un control sa vad ce spune, faza ca dupa ce ii dau pampe jos merge bine normal!
pishko spune:
Cami diferenta e 1 an, 4 luni si 2 saptamani
... si cred ca mai avem un caz asemanator noua aici ![]()
gata pozele!
pishko spune:
ai fost la Keukenhof fara mine ![]() ...ahh te urasccccc!!! vreau si eu![]() ![]() |
Mai a fost superb, am facut excursie de o zi acolo ca e destul de departe de noi, cam o ora de mers cu masina... mai dar aglomerat!
Abia am vazut ceva ca a trebuit sa fim cu ochii in patru dupa copii... emma nu a stat o clipa in carut, asa ca aveam grija sa nu se piarda in multime ca placerea lor cea mare a fost sa alearga printre oameni...
Oricum, acum stii ce plan ai pentru primavara viitoare... si dac-om mai fi pe-aici poate facem intr-un fel sa ne si vedem printre floricele pe-acolo
gata pozele!
alina06st spune:
Aha!!!!
Pishko, gata, mi-am adus aminte la ce subiect ne-am mai intersectat! La gravidute prin FIV
. Hai ca nu m-a lasat memoria chiar asa. Io nu pot sa vad pozele, cica e interzis
.
De fapt mai suntem 2 "cazuri": eu si pisuc
.
Amandoua cu fertilizare si gravide, eu la 7 luni, ea la 8 dupa nastere
.
Yasmi, tu intrebai cand naste. Pai, cred ca pe la sfarsitul lui august, inceputul lui septembrie, ca asa a anuntat, cam la o luna dupa mine, o luna jumate, cel mult. Dar nu stiu nici eu ce mai face...
Pishko si eu voiam sa te intreb, ca si Cami, cum te-ai descurcat... Eu mai am 2 luni si nasc. Va fi o diferenta de 1 an si aproape 4 luni... Ma bazez pe faptul ca sunt o tipa organizata... si sper sa-mi dea Doamne Doamne o fetita ceva mai linistita decat Luca. El a fost tare plangacios...
Delia, pup micuta ochioasa...
sa faca nani linistita!
Legat de ortoped, eu am fost cand avea Luca vreo 7 luni, ne-a trimis pediatrul pt un tal valg. La Pitesti a vrut sa-i puna picioarele in ghips, dar n-am fost de acord. Citisem pe net ca numai pe la noi pe la romani se mai practica asa ceva. Si-am mers la Bucuresti la Catalin DUmitrescu de la Marie Curie, e vicepresedinte la asociatia ortopezilor pediatri din Romania. Mi-a confirma tal valg, dar mi-a spus ca se va corecta. Cica mersul se formeaza pana la 4 ani. Sa-l las descult mult prin iarba, nisip, pamant, sa-i fac masaj inainte de baie si atat. Nici ghete speciale, nici kineto... Asa a fost in cazul nostru. Stiu ca asta este tendinta si in tarile mai dezvoltate. La noi diagnosticul asta de tal valg e asa de des si piciorusele gipsate, la fel. Prin Occident nu prea se vorbeste de asa ceva, si Slava Domnului, n-am vazut sa fie pe la ei multi copii cu picioarele strambe ![]()
Mami de muschetar
Luca (12.04.2011) si
31+
Ilinca Maria
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
mandreeac spune:
Seara buna mamicilor!
Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase la adresa Printesei mele!
ALLY ni s- a inflamat gingia si nu e bine,plange,in seara asta i- am dat cu un gel si nurofen si am reusit cu greu sa il adorm desi era rupt de obiseala.Chiar m- am gandit la voi ieri,ati resimtit cutremurul?Tin pumnii sa fie totul bine.Il duceti la o cresa?
STRUMPHY Da sunt toata ziua pe drumuri,in Parc,si de calculator nu prea ma pot apropia cat e printul trea ca vra si si se urca pe toate cele.Nu am reusit sa citesc tot,sper ca ati ajuns la dr si i- a dat un tratament frumoasei Sophia(am vazut pozele)pt eczema
MADUTA off nasol rau.Are cine sa te ajute?
Eu sunt trista ca printesa noastra are niste probleme la picioruse si i- au pus gips la ambele,asa ca e maraita si sora mea plange si eu am o stare oribila, si Rares e marait si planga ios, toate s- au adunat.
DEEA mami, ziceai ca esti grasa si cand ne- am intalnit in parc si aratai super.hai fruntea sus ca toate vor fi bune.
Marti l- a vazut si dna dr pe print si urechile sunt bine slava Domnului
Eu am o problema cu hemoroizii trebuie sa fac un tratament,dar nici pana acum nu am ajuns la farmacie.sunt o o obosita ca voi toate de altfel,dar incerc sa ma tin pe pozitii.Cel mai tare ma oboseste cand il tinin brate pe print si e greu tare,nu l- am mai cantarit dar cred ca a depasit 14kg sau eu am slabit dramatic si nu mai am forta
Va pup pe toate cu mare drag si imi e asa bine cand va citesc,ma linistesc si ma incarc cu energie,chiar daca nu apuc decat noaptea
Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
yvyana spune:
| citat din mesajul lui alina06st Aha!!!! Pishko, gata, mi-am adus aminte la ce subiect ne-am mai intersectat! La gravidute prin FIV . Hai ca nu m-a lasat memoria chiar asa. Io nu pot sa vad pozele, cica e interzis De fapt mai suntem 2 "cazuri": eu si pisuc Amandoua cu fertilizare si gravide, eu la 7 luni, ea la 8 dupa nastere .Yasmi, tu intrebai cand naste. Pai, cred ca pe la sfarsitul lui august, inceputul lui septembrie, ca asa a anuntat, cam la o luna dupa mine, o luna jumate, cel mult. Dar nu stiu nici eu ce mai face... Pishko si eu voiam sa te intreb, ca si Cami, cum te-ai descurcat... Eu mai am 2 luni si nasc. Va fi o diferenta de 1 an si aproape 4 luni... Ma bazez pe faptul ca sunt o tipa organizata... si sper sa-mi dea Doamne Doamne o fetita ceva mai linistita decat Luca. El a fost tare plangacios... Delia, pup micuta ochioasa... sa faca nani linistita!Legat de ortoped, eu am fost cand avea Luca vreo 7 luni, ne-a trimis pediatrul pt un tal valg. La Pitesti a vrut sa-i puna picioarele in ghips, dar n-am fost de acord. Citisem pe net ca numai pe la noi pe la romani se mai practica asa ceva. Si-am mers la Bucuresti la Catalin DUmitrescu de la Marie Curie, e vicepresedinte la asociatia ortopezilor pediatri din Romania. Mi-a confirma tal valg, dar mi-a spus ca se va corecta. Cica mersul se formeaza pana la 4 ani. Sa-l las descult mult prin iarba, nisip, pamant, sa-i fac masaj inainte de baie si atat. Nici ghete speciale, nici kineto... Asa a fost in cazul nostru. Stiu ca asta este tendinta si in tarile mai dezvoltate. La noi diagnosticul asta de tal valg e asa de des si piciorusele gipsate, la fel. Prin Occident nu prea se vorbeste de asa ceva, si Slava Domnului, n-am vazut sa fie pe la ei multi copii cu picioarele strambe Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 31+ Ilinca MariaCat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
Alina, mami, mersi mult pentru informatii

Am tot citit si eu pe diverse site-uri si forumuri din afara si tot asta e tendinta: lasi copilul sa mearga cat mai mult mereu si pe cat posibil descult ca sa-si dezvolte mersul si abia dupa 3 ani te impacientezi daca vezi ca persista problemele. La noi sar toti repede cu purtarea ghetutelor ortopedice, kinetoterapie, pusul de atele gipsate si operatie

strumphitza spune:
Hey fetele trezireaaaa!
Haideti la cafeluta, v-am facut cate un espresso la fiecare sa va inviorati nitel![]()
Trebuie sa o intind, revin acusi de pe laptop sa scriu mai multe, acum na chinui de pe telefon
Zi frumoasa
AllyLaur spune:
Buna ziua!!!
Andreea, da mami am simtit cutremurul
. Da, pe Edu il ducem la un fel de cresa atunci cand incep si eu munca
. Multa sanatate Nataliei si Doamne ajuta se se rezolve totul repede!!!
Cami, multumesc mult de tot pentru informatiile cu referire la cutremur. Din cate am inteles o sa mai tot fie
. Pup printesele!
Catank, intr-adevar este foarte bine si frumos cand ne adunam cu totii.Nimic nu poate fii mai frumos de atat
! Pupam mult frumoasa Ioana sa ii treaca durerile de gingiute cu care ne luptam si noi perioada asta.

Mihai si
Emma