Bravo Rocsy! Flori de liliac mai-iun-2010 ( 13 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

'Neata!
Cafea doriti?

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Alina sa va fie de bine vacanta. Si eu as vrea la balaceala.Mai avem o saptamana jumate si plecam si noi. De abia astept.

Noi am reusit sa scapam de pampers in timpul zilei. Inca nu ne-am incumetat la somnul de amiaza si noaptea dar e vreme. Sunt multumita cu atat deocamdata. Au mai fost mici accidente dar foarte rar. Asa ca ne pregatim incet incet de gradi ca mi-era groaza sa o trimit cu pampers.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Multumim!
Vacanta placuta si voua at cand veti pleca!
Am prins o ora de balaceala, dupa care s-a innorat si a plouat un pic.
Vedem azi poate va fi vreme frumoasa sa stam m mult.
Azi am si program scurt, deci m mult timp de balaceala.

Felicitari pt renuntatul la pampers!
Intr-o zi la somnul de amiaza, Justina n-a udat pampersul deloc. Asta s-a datorat ca nu a baut lichide.
In rest face in pampers in somn, pt ca bea lichide multe (acum e si caldura, dar ea mereu bea lichide multe).
Au timp sa renunte si in timpul somnului.

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Alina- sa va fie de bine iesirea la plaja si de temperaturile mai racoroase!

Mamica unui buburuz

Multumim!

O zi buna!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Nicoleta stai linistita ca nici pe Nadia nu o deranja. Dar cu timpul s-a invatat sa spuna ca face, asta dupa multe insistente din partea mea. Oricum am vazut ca era mai entuziasmata ca faca in iarba si uda floricelele decat la olita. Ea aasa a inceput sa spuna ca vrea la pisu.

Noi ne-am gandit deja la bb2 dar se pare ca se lasa asteptat. Oricum luna asta cu sinuzita mea nici nu stiu daca ar fi fost bine sa raman. Eu credeam ca la nr.2 se prinde mai repede dar vad ca nu e chiar asa. Si colac peste pupaza vada ca a inceput fiica-mea sa tuseasca, doar dimineata. Sper sa nu o ia vreo raceala inainte sa plecam in concediu.

29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Buna!

Flory-va doresc ca planul bb2 sa se implineasca! Sanatate!

Sunt singura care a ramas fara curaj pt bb2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Buna!

Flory-va doresc ca planul bb2 sa se implineasca! Sanatate!

Sunt singura care a ramas fara curaj pt bb2?

Mamica unui buburuz
Nu esti singura

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Salutare. O saptamana faina va doresc.
Eu sunt la lucru dar numai la concediu ma gandesc, planificam rute si alte cele. Deja nu mai am rabdare si caldura asta ne-a omorat asa ca nu e de mirare.
Fiica-mea e atat de timida. Ne straduiam sa o facem si pe ea in parc sa mearga la alti copii sa ceara jucarii la fel cum imparte si ea la altii dar nu e chip sa o convingem. Ieri la locul de joaca o fetita a impins-o de la pietricele si a pus buza. A venit suparata si imi zice "mami lupta". Pai zic da mami lupta du-te si tu acolo si spune-i ca vrei sa stai si tu sa te lase. A stat saraca cu spatele pana a plecat fetita si cand a vazut-o ca pleaca si se poate duce ea a rasuflat usurata "gata mamai pleaca, nu mai lupta". Orice ar face numai sa nu trebuiasca sa isi ceara si ea drepturile sau sa intre in conflicte.
Nu mi-as dori sa fie genul care sa dea in copii sau sa nu isi dea jucariile dar mi-e mila de ea cand vad ca altii dau in ea sau o imping si ea nu protesteaza doar pune buza suparata. Nici nu stiu cum e mai bine pana la urma.

29.04.2010

Mergi la inceput

Un semn de viata si de la noi!

Cris- credeam ca-s ultima!

Flory- e greu de anticipat cu copii de cum se vor descurca in anumite situatii. Al meu oscileaza intre a fi ala dominatul sau cel dominant. Cred ca depinde si de cel cu care intra in "conflict".

Pana la concediu mai am aproape 2 luni, dar o veni si vremea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare fetelor !

Noi rarut de tot, ca stam prost cu timpul. Fetele cu doi prunci mici stiu de ce .

Flory, sa stii ca si Adelina e tot asa... Isi da toate jucariile, si se lasa impinsa si alungata fara sa protesteze... Si e si solitara, adica prefera sa se joace singurica, sau cu mine/tata/buni. Eu zic ca asta i se trage de la copiii mai mari, foarte galagiosi, care o imping la topogan, ocupa groapa de nisip si ii confisca jucariile, etc. Mai nou vine langa mine si spune oftand: "copiii mari, mami", si asteapta pana pleaca, sa se poata juca din nou. Cand sunt eu cu ea afara, intervin si ii recuperez jucariile, sau le solicit jucarii la schimb, le atrag atentia sa respecte randul la topogan, si sa nu o impinga, dar daca-i cu tati sau cu buni la joaca, ei o indeparteaza de la locul "conflictului" si ii distrag atentia cu alte activitati, deci tot ce-am "construit" eu se duce pe apa sambetei... Toti parintii din parc o lauda cat e de cumintica si ascultatoare, insa mie nu-mi place, o vreau mai "infigareata", si nu stiu cum sa o ajut sa fie asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Flory, spor la treaba cu bb2 !

Nico, sa treaca repede doua luni !

Rocsy, ce mai faceti?

Mergi la inceput

Nana- ma bucur de vestile despre voi! Abia astept sa treaca cele 2 luni! Visez la saptamana aia cu ochii deschisi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna dimineata!

Poftiti la cafea!

O zi frumoasa sa aveti!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput