Bravo Rocsy! Flori de liliac mai-iun-2010 ( 13 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neata!
www.albumdefamilie.ro/poze/cafea-frappe-poza-7-24859/" target="_blank">Cafea

Artu ne mai citesti?Te-am visat aseara,venisei la mine sa-mi ceri cola,spuneai:"Cris,te rog da-mi un pahar de Cola ca nu am mai baut de mult din Romania"...iar eu ti-am adus Timbark

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Hello!
Mai e cineva pe aici?
Ecooooooooooooooo

Cris ,mami de pui nazdavan,Sebi ,www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Ei, ce-i cu galagia asta pe aci'?

M-a lovit ecoul dupa ceafa la lucru si a trebuit sa intru sa vad de la cine mi se trage

Mergi la inceput

Neatza!
Dau o cafelutza poate mai apare careva pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Neata.
Tare pustiu pe aici. Mi-am adus aminte zilele trecute ce activitate era pe aici la odisee si in primul an de abia apucam sa citesc si acum tot pe pagina 2 stam. Pacat ca nu mai intra macar jumate din fetele din grup.
Eu am de cateva zile o durere de cap care nu mai trece si mai si dorm rau noaptea. sunt asa de obosita. de abia astept concediul si dupa daca o fi cazul (eu sper sa nu) ma duc sa imi fac ceva investigatii si la cap. sper sa imi treca pana atunci ca mi-e groaza dar asta e.
noi ne bucuram ca am scapat de codurile de caldura si mai putem respira si noi pe afara acum.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Si mie imi pare rau de tacerea de aici. :(

Flory,stii ca ma plangeam si eu de durere de cap la un moment dat,mi-a trecut dupa ce mi-am scos maseaua de minte...coincidenta sau nu
Ne zapaceste Sebi,se culca numai la 12 noaptea iar la 4 se trezeste si plange .Nu stiu de ce,poate de la caldura....

Mergi la inceput

[S]LA MULTI ANI ROCSY!!!!![S]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

'Neata!

Cafeaua este gata!

LA MULTI ANI, r_ocsy!

Noi suntem intr-o minivacanta, mai mult sotul cu fetele, ca eu merg la servici. Dupa program ma rasfat si eu.
Suntem in CT la socrii..deocamdata, ne-am plimbat prin Mamaia.
Poate azi e zi de plaja.

Apropo, de caldura..inainte de a pleca la CT, imi faceam griji ca ce cald va fi (stiam de anii trecuti), dar bine ca au AC, si cat suntem noi afara dam drumul, iar cand venim e racoare .

O zi racoroasa sa aveti!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Cris la mine durerea de cap s-a dovedit a fi sinuzita asa ca am inceput tratamentul. Aveam febra si nici nu stiam, credeam ca ma simt asa aiurea de la temperaturile de afara.
Poate ii iasa vreo masea la Sebi vad ca si la |Nadia i-a mai spart una gingia si a fost vreo 2 zile maraita. Ea nu are treaba cu caldura chiar daca se trezeste toata transpirata dar am auzit de la multe mamici ca nu dorm bine copii de caldura.

Alina sa va fie de bine vacanta. Si eu as vrea la balaceala.Mai avem o saptamana jumate si plecam si noi. De abia astept.

Noi am reusit sa scapam de pampers in timpul zilei. Inca nu ne-am incumetat la somnul de amiaza si noaptea dar e vreme. Sunt multumita cu atat deocamdata. Au mai fost mici accidente dar foarte rar. Asa ca ne pregatim incet incet de gradi ca mi-era groaza sa o trimit cu pampers.

Mami de fetita frumusica foc!
29.04.2010
MTHFR C667T heterozigot, PAI 4G/5G homozigot

Mergi la inceput

Buna si de la mine!

Rocsy- la multi ani! Si o viata in 4 cat mai frumoasa! De 5 nu mai e cazul, nu?

Alina- sa va fie de bine iesirea la plaja si de temperaturile mai racoroase!

Flory- pe timp de zi il las in chilotei pe fi-miu, dar nu-l deranjeaza daca sta pisat, asa ca mai avem de asteptat

Cris- ori masea ori caldura in cazul lui Sebi! Nopti pline de somn beton va doresc! Eu ma perpelesc de mor noaptea!

Mergi la inceput