Consuma cineva frunzele de la ridichi?
sub forma de supa crema sau salata cruda?
merci
lia
Raspunsuri
marius spune:
Si eu sunt curios... din cate stiu sunt toxice(frunzele de ridichi).
Acuma nu sa fiu "Ghita contra" dar ... in fine, azi vad ca ai intrebari "interesante".
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
boticelina spune:
da, se pot consuma, sunt un melanj intre spanac si urzica daca te gandesti bine. se consume doar frunzele mici, fragede si fara prea multi tepisori intepatori si se prepara ca mancarea de spanac sau urzici. exista un subiect pe forumul culinar.ro cu mai multe retete.
io personal le dau tocate la pasari, e bataie pe ele, si apoi imi fac oua frumoase, lucioase si cu galbenus portocaliu
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina io personal le dau tocate la pasari, e bataie pe ele, si apoi imi fac oua frumoase, lucioase si cu galbenus portocaliu Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Interesant... merci de pont! Am bagat la tartacuta.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
monica70 spune:
Da eu le-am consumat in salata! Am citit ca-s comestibile si au f. multe vitamine si de-atunci primavara de cate ori cumpar ridichi,daca-s fresh frunzele, fac un pic de salata din ele,sau daca-s f. putine le mai amestec cu salata verde.
Am citit ca-s toxice doar consumate in cantitate mare.
ilenutza spune:
Da, la salata sau smothie verde.Sunt bune cele pana apare ridichea...
Ile , mami de V si A ,
Dorsilia spune:
mersi Marius, uneori mai am si eu intrebari "interesante"...oricine are voie sa aiba si asa ceva, sper
marius spune:
Scuze.
eumada spune:
Frunze de ridiche???????
Uite-asa omul cat traieste tot invata......continuarea nu o spun....
mina spune:
Am citit (da nu mai stiu unde) ca ar fi bune in salate, doar frunzele foarte tinere. Noi suntem mari consumatori de verdeturi (spanac, stevie, loboda, papadie, untisor, susai, nu mai vorbesc de salata verde si condimentele obisnuite) dar pe astea nu le-am incercat. Inca
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
danyalo spune:
Am vazut intr-o emisiune cand gatea Mircea Dinescu -el a pus o parte in ciorbita ( o manuta de frunzulite tinere) si alta intr-o salatica.Le compara cu frunzele de rucola spunand ca astea romanesti de ridichiute sunt mult mai bune:) .Acum ce sa zic mie nu-mi plac ridichiile deci spre frunzele lor nu am nicio tragere.