Prieteni dragi(2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

da, cred ca-i timpul sa merg sa dorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

se vede ca n-ai privit niciodata stelele, cerul si n-ai iesit din cei doi metri patrati care te inconjoara.

alpha piscis austrini era mai la-ndemana?

multumim ca ne-ai luminat tu pe noi astia din beci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

am profitat ca moderatorii se uita la eurovision. (sper totusi sa nu creada cineva ca stiam denumirea oficiala a stelei - am cautat doar o denumire mai accesibila pentru coracora, care zicea ca fomalhauti nu-i un cuvant in limba romana)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Vezi ca s-a terminat...
Eurovisionul!

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

se vede ca n-ai privit niciodata stelele, cerul si n-ai iesit din cei doi metri patrati care te inconjoara.

alpha piscis austrini era mai la-ndemana?

Mai rar atata aroganta si auto-suficienta. La mai mare!
Te-am raportat moderatorilor, mesajele de genul celor scrise de tine n-au nimic in comun cu decenta / inteligenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Am gugalit si eu sa vad cum e cu stelele, cea mai stralucitoare,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

as zice ca se potrivesc perfect stilului de raspuns la acest topic. stii tu, "when in rome, do as the romans do"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

De cand o stiu eu pe Fomalhauti, pe forum a fost mereu simpatizata si admirata pentru ca este mama atator copii. A scris mereu frumos si echilibrat, o placere s-o citesti. Acesta este, cred, primul subiect la care i s-a spus ca totul in viata ei este gresit pentru ca nu aduce bani in casa, face cheltuieli iresponsabile, nu-si hraneste sanatos copiii, ii discrimineaza si, culmea, este nefericita si mananca din frustrare (!!!) "Cum poate oare sa mai doarma linistita noaptea?!" a intrebat chiar cineva. Fara exagerare, dar s-a ajuns prea departe. Am ramas cu impresia ca a fost, pur si simplu, desfiintata ca om, ca mama si nu merita asta. Imi pare rau, Fomalhauti! Iti doresc o vacanta de vis si intalniri placute cu prietenele care vor veni sa te vada!

Acest mesaj sintetizeaza tot ce as fi vrut eu sa spun. Culmea, nu doar referitor la Fomalhauti si acest topic, ci la intregul forum in general si toate topicurile create vreodata
Madame, nu cred ca veti iesi c mesajul lunii, dar eu va votez, just in case.
Sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cruis spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM
Yeah, genul asta de mesaje imi provoaca greata si, ca mama a patru copii ( familie numeroasa, a lui F. fiind deja 'extrem de numeroasa', dupa cum a precizat un binevoitor pe-aici), tin sa te informez ca ai mei copii ( si ai altora, din punctul meu de vedere) sunt entitati unice, nu cantitati. Urat punct de vedere, urat caracter. Sa-ti fie rusine, esti totusi pe un forum care promoveaza, intre altele, copilul, indiferent de familia din care apartine si de numarul de frati! Daca nu e asa, inseamna ca am supraevaluat eu lucrurile pe-aici.

O lamaie? :D
Acuma eu nu stiu de ce te-ai gretalit tu in halul asta, poate te duci la oglinda sa afli.
Pe mine ma amuza expresia, de-a dreptul, fiecare judeca dupa sine insasi, nu? Poate trebuia sa spun numarul sau suma? Si da, in contextul acestui subiect a contat exact numai suma/numarul/cantiatea, nu individualitatea copiilor, aia e din alt subiect.
Nu stii absolut nimic despre mine, caracterul meu sau despre cantitatile de cupii (oops, e si asta cu cupii expresie incorecta politic? :))) din dotare (oops, e ok sa zic din dotare? :))), daca e una bucata cupil sau mai multe (e voie asa la bucata? hmm, cred ca da ca l-am mai vazut pe-aici si nu erau posete in aer), catei, purici si lighioane, asa ca judecata e de fapt prejudecata ta personala.
Rusine? Haha, mi-e o rusineeee. Dar poate te indignezi de paragraful ala in mov, ala da, ala chiar era scris cu un pic de dispret. Daca citeai fara sa-ti pierzi cumpatul ai fi vazut ca eu tocmai aia spuneam, ca astea sunt detalii care nu ma intereseaza deloc. :D
Geez, relax, uite cum ma faci sa ma dau offtopic. :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cruis spune:

Cand te expui in piata publica, suporti comsecintele... sorry. Nu noua trebuia sa ne dea toate detaliile alea ci "prietenelor" ei.
F... lor le-ai spus ca nu ai chef de ele ca daca iei mancare trebui sa iei prea multa ca-s si copiii, ca nu prea ai chef sa te deranjezi, etc?
Adica de ce sfatul popular sa poata intelege si accepta, iar prietenele dragi nu? Pentru ca... sa raspunda cine o intelege. :D

Stii cum e? Tot omul mai gandeste stramb, dar cel intelept stie ce trebuie sa iasa pe gura si ce sa ramana privat. Cu ele discutand a stiut ca scapa turturica si ca nu se spune asa ceva, aici pe forum n-a contat. Asa ca, asta e.

Mergi la inceput