BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Dacost,multumim;asa pe bucatele....cum putem si noi;nu e bmare rau burta...fu fotograful nepriceput acolo in parc ....dar il iertam ca o facu pe de gratis

Fleur....astept ca o mireasa sa ma suni...si tot sper;promit sa nu te tin cu orele si nici cu zilele la telefon
Free tiza....stai cumintica si tine pe bebit la copt;eu am pastrat toate wrap-urile de la Rudy,tocmai le-am vizitat azi in geamantan;pana la 2 ani si jumate l-am tot carat pe Rudy in ele,doamne cat a putut sa-mi placa sa-l am in brate,sa-l simt aproape;am un sentiment tare ciudat zilele astea....am aproape impresi ca...intr-un fel...il insel pe Rudy avand un nou bebe.....simt asa un soi de vinovatie,cred ca imi pierd mintile...;mamicile care mai aveti un copil acasa....ma sfatuiti sa ajung la psiho-cucu cat mai degraba?Va simtiti cateodat vinovate ca dand atentie unuia dintre copii....il neglijati pe celalalt? Sa nu se supere nimeni pe mine
Din aventurile mele pe ziua de azi:Ma duc mandra sa inscriu pe praslea la summer cap:pret;425 dolari pe saptamana,la scoala la el;sa cad de pe scaun si alta nu.....asa ca....facut stanga imprejur si fugit la YMCA si inscris copilul la summer camp de baschet si innot...si plati 425 pe 2 saptamani,adica 25 inregistrarea si 200 pe saptamana;voi adauga alte 2 saptamani doar dupa astea primele 2.Crestem si invatam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Roxy arata foarte bine setul, atat cat se poate vedea in poza aia micuta :). Si pretul e ok. Acuma, cum mai ziceam, depinde fiecare ce asteptari are de la un carut. Eu personal imi doresc sa fie reversibila partea sport, sa fie cat se poate de usor, si sa fie usor pliabil si cat mai compact posibil ca sa ocupe cat mai putin spatiu. Ideea e ca dupa experienta de la targul trecut, nu as cumpara ceva fara sa-l vad live. Eu cred ca in jur de 2 ajung la targ, poate chiar mai tarziu, ca depind de cineva care tre sa-mi monteze si usile la dulapul facut sapt trecuta :). El a zis ca vine pe la 11-12...plus vreo ora-doua montajul...

Ada capul sus, Nectarel e un luptator. A luat ceva in greutate pana acum? I-ai mai facut poze?

Eu ma dau cu o crema oarecare, cica cu unt de shea, si ocazional cu ulei de masline. Am auzit ca uleiul de migdale este foarte bun.

34 sapt + Patrick Andrei
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

va multumesc frumos ptr urari

porumbita imi pare rau.dar stai linistita ca ai vazut ca fleur se descurca cu asta de la inceputul sarcinii.tu nu mai ai asa de mult sa o tii sub control.

dana prietena mea de suferinte tu macar te rasfeti la mare.distractie placuta incontinuare.dar spune mi te rog tu stai si la plaja?faci baie ?ca echipa mea de prieteni tot merg la strand dar eu nu am indraznit sa merg

32+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ada, tinem pumnii si ne rugam in continuare pentru Nectarel sa pape bine si sa creasca sa puteti merge acasa curand. Lasa sa ai tu laptic destul, daca mai regurgiteaza, vomita, asta e, se comporta si el ca oricare alt bebelus, nu?

Roxypuy, mersi pt info despre detergenti.

Porumbita, sincer imi pare rau de rezultat, dar nu dispera, diabetul de sarcina NU e o nenorocire nici pt tine nici pt bebe, e doar o complicatie ca atatea altele. Sa fii multumita ca ai fost diagnosticata, ca sunt convinsa ca multe gravide nu sunt, si abia atunci pot apare probleme, unele chiar grave. Vei incepe dieta si eventual tratament cu insulina, nici una din astea nu e capat de tara.
"De vina" sunt hormonii placentari, care la unele femei inhiba mai puternic ca la altele activitatea pancreasului. O asistenta mi-a spus ca diabetul de sarcina nu inseamna altceva decat ca avem o placenta prea activa.
Ti s-a dat glucometrul? Sa iti urmaresti cu atentie glicemiile, sa papi des si sanatos (iti vor da un ghid nutritional, vezi si tabelul pus de Elena la topicul diabet gestational), sa faci un pic de miscare dupa mesele principale (o plimbarica, urcat-coborat scari). Poti elimina de pe acum dulciurile si sucurile de fructe, fainoasele albe (mai ales orezul alb).
Scrie-mi pe mp daca mai ai nevoie de info. Te pup, curaj, va fi bine!

34 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

Porumbita, sincer imi pare rau de rezultat, dar nu dispera, diabetul de sarcina NU e o nenorocire nici pt tine nici pt bebe, e doar o complicatie ca atatea altele. Sa fii multumita ca ai fost diagnosticata, ca sunt convinsa ca multe gravide nu sunt, si abia atunci pot apare probleme, unele chiar grave. Vei incepe dieta si eventual tratament cu insulina, nici una din astea nu e capat de tara.
"De vina" sunt hormonii placentari, care la unele femei inhiba mai puternic ca la altele activitatea pancreasului. O asistenta mi-a spus ca diabetul de sarcina nu inseamna altceva decat ca avem o placenta prea activa.
Ti s-a dat glucometrul? Sa iti urmaresti cu atentie glicemiile, sa papi des si sanatos (iti vor da un ghid nutritional, vezi si tabelul pus de Elena la topicul diabet gestational), sa faci un pic de miscare dupa mesele principale (o plimbarica, urcat-coborat scari). Poti elimina de pe acum dulciurile si sucurile de fructe, fainoasele albe (mai ales orezul alb).
Scrie-mi pe mp daca mai ai nevoie de info. Te pup, curaj, va fi bine!

34 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

pai i am scris azi doc si mi-a zis ca revine maine cu o recomandare pt un diabetolog;
da ma indoiesc ca imi dau eu glucometru, cred ca tr sa cumpar...
tu de care ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Porumbita, glucometrul meu e One Touch.
Aici aparatul e gratuit, platesti consumabilele, nu sunt scumpe dar e o cheltuiala constanta pe tot parcursul sarcinii: benzile de test.
In cazul insulinei,am platit compensat seringa (stiloul) si acele, apoi periodic, fiolele de insulina (eu iau de 2 tipuri, cea de inainte de mese si cea de seara).Iarasi, nu sunt scumpe, cel putin aici (se compenseaza 80% din costul lor).
Daca te mai pot ajuta cu ceva, nu ezita sa ma intrebi.

34 + Eric Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna fete, eu pe aici la spartul tirgului ... am zile pline la servici si vin cam rupta. si nasc in 3 saptamini jumate asa si vreau sa termin si o gramada de treaba, as vrea sa ma si odihnesc un pic inainte, asta insa sigur nu-mi iese.

Freedelia tzz tzzz ia stai la coada madam, ce te grabesti asa sa ne-o iei in fata ia vezi ca nu-i a buna cu durerile de spate, de ce nu te duci frumusel pe la dr??

Gabitz felicitari pt bebeluna in grafic! In mod normal ar trebui tensiunea masurata la cam 20 de minute dupa ce te asezi, ca sa fie corecta. Daca asa e buna (sub 135/85) eu zic ca esti ok. Tu ai alte probleme – edeme, dureri de cap, proteine in urina? Ca alea sunt mult mai ingrijoratoare decit o tensiune care scade la repaus, cum e si normal. Irinuca ce face?

Ali La Multi Ani pt pui !!! Sa se faca mare si sa fie sanatos!!!

Dana daca nu te incape nimic nu-i bai, abia ai prilej de shopping . Apropos de cuib, eu nu spal sau pregatesc inca hainutele de bebe pt ca nu vreau sa nasc inca, am un pitic ca daca e totul gata o sa vina, si nu-s pregatita inca. Mai am de muncit 3 saptamini

Delia21 si la noi serbarea e mai devreme cu vreo 10 zile, asa-i stilul cred. cam scumputz campul, eu am dat cam 1200 de luna. fac inot, drumetii, art projects etc, o sa fie ai mei superincintati. si eu la fel, evident

Porumbita las ca nu-i un capat de tara, valorile nu-s asa de mari, poate se va putea controla doar din dieta

Fleur eu am folosit numai termometru digital de ureche, cel cu mercur nici prea safe nu il vad la copii.

Ancader bine ai venit ! iti raspund pe PM cu analizele.

sa va las un filmulet, pe mine m-a emotionat si mi-a amintit de bebe mic www.youtube.com/watch?v=Cuu8UEXzVQ0&feature=related" target="_blank">aici

AMR 3+ !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Bumbitza - ce ti-a prescris?
Mie mi-a zis Optive, sa incerc 2 zile, si daca nu trece, sa iau Netildex 2-3 picaturi/zi, 4 zile.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">29+ cu

Michelle, nu am ajuns la oftalmolog din pacate, astazi vreau sa merg.
Fetitei mele i-a prescris Betabioptal, ii fac tratament de luni seara, se vede o ameliorare dar cred totusi ca pana la final nu ii va trece, deci tre sa merg si cu ea iar. Oricum, pt noi Betabioptalul contine Cloramfenicol care e contraindicat in sarcina.
Ma uitam acum pe prospectul de la picaturile ce ti le-a dat tie doctorul. Primele-s ok, am impresia ca-s un fel de lacrimi artificiale. Netildex in schimb contine Neomicina in cantitate destul de maricica zic eu care iarasi e contraindicata in sarcina.
Acum nu stiu ce sa zic, poate ne ajuta Biribu cu o parere Mie medicul meu mi-a zis ca picaturile de ochi nu contin concentratii atat de mari de antibiotic si ca sunt totusi safe de administrat.

Mai fetelor,eu sunt lovita rau... tre sa ajung sa ma asculte si la plamani ca tusesc sec intr-un mare fel. Azi am avut si contractii si durere de burta din cauza ca m-am fortat cu tusea asta tare rau e... De fapt asta e si motivul pt care sunt treaza la ora asta, ca iarasi ma chinuie tusea.

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Bumbitza eu as merge pe picaturi cu antibiotice care-s safe in sarcina - aici sunt folosite cele cu Eritromicina sau azitromicina -denumiri comerciale romanesti nu stiu, dar sigur stie farmacia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Vin si eu sa ma plang putin
Tot cu dureri de solduri,crampe musculare...si mai nou,ca si Roxy,dureri de spate exact la fel.Cedeaza doar daca ma intind pe spate .Ieri cand am iesit de la servici imi venea sa plang de durere.
La kilograme si eu sunt printre fruntase,e drept ca in ultima vreme parca nu am mai luat asa de mult,dar am acumulat pana la 29 de saptamani 13 kg .
Porumbita,imi pare tare rau de vestile rele,dar cred ca o sa te acomodezi si tu repede,ca si Fleur,ca ce nu facem noi pentru bebelasii nostrii

Ada,te rog nu te dezcuraja.Eu cred ca e oarecum normal sa mai dea si afara din laptic,mai ales ca sta tot timpul intins.Nu cred ca trebuie s-o iei ca pe un semn rau.Curaj si multa sanatate!Un pupic mare pentru "batranelul" nostru scump!

Fetelor eu plec la servici
Va doresc weekend frumos,cu soare!

_

Mamica mandra 28+

Povestea noastra

Mergi la inceput