Costum (e) pentru serbare
Raspunsuri - Pagina 5
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catrinik La pariu ca astia se aprovizioneaza din Dragon, iar pretul e dublu. |
Daaa, clar...
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui eveline floarea soarelui. |
http://www.costume-spectacol.ro/product.php?id_product=78
boticelina spune:
lui eveline floarea soarelui. |
https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQ6uOJRQNYfBhGHxsB1TT0lsl-RwjCHHHEJqQHpO4gUBA4pcsYL
Un simplu tutu din tul galben cu o floare pana in 2 lei. Nu cosi nimic, ai nevoie de 3 m de tulle = 6 lei. Pui un tricou galben/negru/maro si gata.
Tutu-urile sunt mereu a big hit pt ca sunt fluffy, foarte printesesti
laura78nico spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catrinik
Da, am vazut. |
Multumesc mult.Atunci o sa trec pe acolo.
ruxulic spune:
citat din mesajul lui ilenutza eu ma inspir de pe net si le fac acasa, sunt numeroase idei de la alte mamici.Ma costa mai putin financiar dar trebuie sa ii dedici cateva ore.Asa am facut costum de arici, soldat, ciuperca, mag .De greiere am luat din dragonul ca mi-a placut mult.Mai ales ca le poarta de la unul la altul.. Le-am mai imprumutat la colegii de gradi.Mi se pare mult sa inchiriezi sau sa iei unul de nou la 100 lei. Costumul de print e f simplu.O coroana din hartie lucioasa pe cap, o capa stralucitoare pe umeri si gata. Materialele le iau de la magazinul de vis a vis de palatul de justitie si mai mult de 10 lei nu m-au costat.Cu putina imaginatie poti face un costum unicat, frumos si toate mamicile mi le-au admirat... Costumele gen salopeta cu cap de diverse animale gen lup sunt f calduroase pt vara, saracii copii nu au putut sta si cu mastile pe cap din ce am mai vazut cautati de ex haw to make bee costume for kids si o sa vedeti cateva idei. craftzine.com/halloweenkids/#bee accesorii se gasesc ieftine la magazinul de la unirea mentionat Pentru lup de ex. eu l-as picta pe fata lup, un copil asa mic si pe caldura nu o sa stea cu masca pe fata. Ile , mami de V si A , Buna, ma ajuti si pe mine cu o idee de costum de arici? La serbarea asta de vara are 2 roluri, de motan si de arici. La chestia cu motanul o rezolv usor - il imbrac complet in alb (sau in negru) si am cumparat din dragonul Rosu (au si la Unirea) set de codita cu urechi si papion, ii fac cu dermatograf mustacioara si gata. In schimb, la arici sunt in pom. Daca nu gasesc o idee sa execut ceva acasa probabil voi inchiria. Deci...daca ai idei de arici, arunca cu ele in mine. Merci |
ilenutza spune:
Pt arici :iti pot trimite poza cu costumul de arici pe care l-am facut eu , merge pt 3-5 ani, lasa-mi adresa de email pe pm.
Ile , mami de V si A ,
laura78nico spune:
Am fost in Dragon si am luat costum de albinuta cu 30 de lei. Fata mea este tare incantata de el.
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui laura78nico Am fost in Dragon si am luat costum de albinuta cu 30 de lei. |
Vedeti, fetelor, ca se merita drumul pana in Dragon? Numai eu am fost lenesa si m-am oprit la Unirii, unde e clar ca sunt mai scumpe.