Costum (e) pentru serbare
Raspunsuri - Pagina 4
Androix spune:
Si mai sunt si podoabe ca mine pentru care cusutul unui nasture este un lucru foarte complicat. A fost "disclaimer-ul" meu de maritis: eu nu cos!
La faza cu caldura m-am gandit si eu. La grupa mica a fost urs la serbarea din vara. Ce-o fi fost si in capul educatoarelor dar si al meu nu stiu. A stat saracul copil cu blana pe el o ora de l-am sos din ea ud pana la piele. De-aia acum daca gasesc ii iau doar masca aia care de fapt e o caciula din ce am vazut, iar daca nu gasesc nimic poate il pictez pe fata si poate improvizez o coada ceva.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
ilenutza spune:
Pt lup, il pictezi pe fata eventual cu fardurile tale, faceti o proba inainte, ii iei niste blanita gri de la magazin si o cosi pe un tricou gri, eventual ii faci niste mansete la maini si la picioare tot din blana, o coada stufoasa, i-o cosi sub forma de tub si o indesi cu vata si apoi i-o cosi de pantaloni.Intra putin material la copii sa stii.Eventual ii faci si 2 urechi din aceasi blana pe care le cosi pe o bentita de fete imprunutata sau i-o faci tu din acelasi material.Poti coase totul la mana, nu trebuie sa fie perfect pt simplu motiv ca el o sa stea pe scena si nu o sa vada nimeni detaliile!
Pe mine ma amuza sa le fac, le probam acasa, ne consultam sa vedem ce si cum, mai vine unul cu o idee ...
Poate gasesti o masca de lup din plastic ordinar si i-o pui pe cap si ai scapat, doar il pictezi...
Ile , mami de V si A ,
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ilenutza La magazinul mentionat de mine sunt si multe bucati de material mari, mici, ai de unde alege cu 5 lei buc de ex, iar daca le rogi pe fete sigur iti taie cat vrei.In fine, eu mi le cos singura, este singura data cand pun in fct masina de cusut dar iti zic din experienta ca merge sa le cosi si la mana.In fine, fiecare cu parerea lui.. |
La o masina "Ileana" nu ai prea multe posibilitati (gen triplock, surfilat, etc), iar eu sunt genul ff atenta la finisaje si as innebuni-o pe soacra-mea. Si oricat lucru manual as fi facut eu in scoala sau cate sosete oi fi carpit, in veci nu mi-ar iesi o rochita de printesa. Si vorba soacra-mii "De ce sa te chinui, cand le gasesti de-a gata?"...
Oricum, te admir pentru rabdare si... sper sa am ocazia sa pun pe altcineva sa faca o rochita dupa ideile mele.
Androix,
ilenutza spune:
uite un lup simpatic
http://www.eurekacostumehire.com.au/wp-content/uploads/wolf.jpg
Ile , mami de V si A ,
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui ilenutza Pt lup, il pictezi pe fata eventual cu fardurile tale, faceti o proba inainte, ii iei niste blanita gri de la magazin si o cosi pe un tricou gri, eventual ii faci niste mansete la maini si la picioare tot din blana, o coada stufoasa, i-o cosi sub forma de tub si o indesi cu vata si apoi i-o cosi de pantaloni.Intra putin material la copii sa stii.Eventual ii faci si 2 urechi din aceasi blana pe care le cosi pe o bentita de fete imprunutata sau i-o faci tu din acelasi material.Poti coase totul la mana, nu trebuie sa fie perfect pt simplu motiv ca el o sa stea pe scena si nu o sa vada nimeni detaliile! Pe mine ma amuza sa le fac, le probam acasa, ne consultam sa vedem ce si cum, mai vine unul cu o idee ... |
Doar atat...
A! Eu zic sa mai stai pe la subiect, nu se stie cand avem nevoie de tine.
eveline spune:
A... ce bine ca exista subiectul asta! Dati-mi va rog o idee cum sa arate fata in clasa I la serbare....cica poate sa se costumeze in personajul din poezia pe care o are: ei, poezia ei e despre...floarea soarelui. In afara de faptul ca-mi vine in cap culoarea "galben" zau ca alta idee nu mai am...asa ca va rog sa ma luminati. Nu vreau costum de cumparat/inchiriat, mai mult ceva facut in casa si eventual accesorii.
catrinik spune:
citat din mesajul lui laura78nico Caut costum de albinuta. Oare in Dragon or fi? Multumesc! Laura, mamica de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 povestea noastra |
Da, am vazut.
catrinik spune:
citat din mesajul lui Raza de soare Si eu am fost la cumparaturi, abia am ajuns acasa. Am gasit costum de Alba ca Zapada, in pasaj, la Unirea, 100 lei, la care adaugam bentita rosie, 6 lei. Asta doar pentru maxim 2 ore . Bine ca nu mai trebuie sa luam si alti pantofiori, ne vin cei de la serbarea de Craciun. Mai au de Spider Man (cu muschi si fara ), printi, broscute, soricei, gargarite, zane, etc., dar nu au de politist (am intrebat in mod special). Exemple de preturi: 30 lei rochita latino, 60-65 Spider, 100 printesele. Costumele sunt pe marimi si variante diferite ale aceluiasi model. Moama, cate mamici erau acolo, toate pentru serbare!... |
La pariu ca astia se aprovizioneaza din Dragon, iar pretul e dublu.
catrinik spune:
citat din mesajul lui eveline A... ce bine ca exista subiectul asta! Dati-mi va rog o idee cum sa arate fata in clasa I la serbare....cica poate sa se costumeze in personajul din poezia pe care o are: ei, poezia ei e despre...floarea soarelui. In afara de faptul ca-mi vine in cap culoarea "galben" zau ca alta idee nu mai am...asa ca va rog sa ma luminati. Nu vreau costum de cumparat/inchiriat, mai mult ceva facut in casa si eventual accesorii. |
www.google.ro/imgres?q=costum floarea soarelui&um=1&hl=ro&sa=N&biw=1280&bih=788&tbm=isch&tbnid=ysPP5vhnxjU6dM:&imgrefurl=http://costumedeserbare.wordpress.com/2011/03/01/floarea-soarelui-2/&docid=3yF_dLTijaKYFM&imgurl=http://costumedeserbare.files.wordpress.com/2011/03/floarea-soarelui.jpg&w=700&h=1554&ei=A7nHT6_wKZKHswby4Y3mDg&zoom=1&iact=hc&vpx=594&vpy=132&dur=360&hovh=335&hovw=151&tx=89&ty=154&sig=103205605626355565262&page=1&tbnh=126&tbnw=64&start=0&ndsp=33&ved=1t:429,r:3,s:0,i:76" target="_blank">Floare
ilenutza spune:
azi am laptopul deschis si pot scrie :dai search pe google sun flower kid costume pe images, adica fotografii si o sa vezi o poze super pt floarea soarelui
uite unul simpatic http://crafts.kaboose.com/sunflower-costume.html
verde in jos pt tulpina
Ile , mami de V si A ,